Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

sveiki, o tai kurie darzheliai Kaune privatus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 08 04, 10:29)
sveiki, o tai kurie darzheliai Kaune privatus? g.gif

oficialių, registruotų nėra. Nebent kur mama namie kelis vaikus apsiima saugot ir pavadina draželiu. Arba kokie vaikų priežiūros centrai, kur kiti tik kartą per mėnesį atveda.
Atsakyti
dar pasiaiskinau, kad oficialaus privataus darzelio kaune nera. nes neapsimoka jo atidarineti, labai greiztos higienos normos pagal kurias sunku pritaikyti pataplas ir jokios paramos is valstybes. tai tokiu atveju gaunsi labai daug moketi teveliams... kazin ar kas sutiktu vesti i darzeli vaika jeigu sis kainuotu kokius 800lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2010 08 04, 16:24)
dar pasiaiskinau, kad oficialaus privataus darzelio kaune nera. nes neapsimoka jo atidarineti, labai greiztos higienos normos pagal kurias sunku pritaikyti pataplas ir jokios paramos is valstybes. tai tokiu atveju gaunsi labai daug moketi teveliams... kazin ar kas sutiktu vesti i darzeli vaika jeigu sis kainuotu kokius 800lt?  g.gif

L. gaila, verysad.gif kad nera, manau uz 800 tikrai atsirastu mamu, vistiek pigiau nei aukle, svarbu, kad vaikuciui butu gera ten, ir aukeltojos spetu suziureti, kad jie ten neskriaustu vieni kitu, ir kiti aspektais. Mes vel turesim is naujo bandyti pratintis i valdiska, darziuka. Pradzioje kol pabudavo kelias valandeles labai patiko ir paprasydavo dar pabuti, o kuo ilgiau tenka praleisti laiko, tuo labiau pervargsta, darosi piktuciai ir aiksu daznai susimusa. Dabar manoji pamacius vaiku didesni buri prisipaudzia, isiplecia vyzdziai ir praso: mama tik nevesk i darzeli. Kad ir koks valdiskas darzelis geras bebutu, bet tikrai fisizkai neimanoma suziureti 20 vaikuciu. As ten valanda pabuvau, bandydama pratinti savo mazaja, man jau galva skaudejo, kad ir kaip myliu vaikucius, tai tikrai ten auklytes pacios pervargtsa. Todel tikrai atrasciau dar papildomai kazkiek tu pinigeliu, kad tik atsirastu altenatyva. Nebutinai turi buti tie darziukai oficialus, gali vadintis ir kitaip.
Atsakyti
manau su aukle vienam vaikuciui blogai ir darzelyje ku 20 vaiku viens an kito rekia ir pastoviai viens kita tampo irgi blogai, jauciu idialiausia toks mazytis darziukas kaip naminis kur kokie 5-6 vaikuciai thumbup.gif pati prisimenu darzelio laikus, ten viena aukletoja toookia ziauri budavo kai dabar prisimenu verk norisi blink.gif buvai is jos net pora kartu pabegusi biggrin.gif bet kai pagalvoju kad mano vaikas galetu sugalvoti budamas 3 metu pabegti tai net plaukai siausiasi ph34r.gif fear.gif
Atsakyti
O man draugai pusę lupū prasitarė, kad kuriamas darželis Kauno centre. Normalus, su pietų miegu ir t.t. Kai žinosiu daugiau, pasidalinsiu info mirksiukas.gif
Atsakyti
As tik zinau, kad vaisvydavoj namudienio darzelio pakolkas nebus verysad.gif
Atsakyti
Mačiau reklamuojasi toks Kauno darželis. www.kaunodarzelis.lt
Kažin ar jau pradėjo veiklą? Puslapyje tik parašyta, kad rudenį pradės veikti. Gal kas nors skambinotės ir žinote daugiau informacijos?
Atsakyti
QUOTE(rocococray @ 2010 03 27, 17:39)
Sveiki, gal kam teko pabuti Kre-Kre? Mes ruosiames ten lankyti, kai tik pasveiksim, bet norisi is aplink suzinoti patirties smile.gif

teko kartą palikti savo mažylę gerom 5 valandom (jai 1,5 metų), turėjom išvykti, kartu jos imti negalėjau, auklė buvo išvykusi, žodžiu doh.gif sukau galvą kur dėt savo vaiką g.gif Ir prisiminiau kad draugė buvo minėjusi Kre-kre. Taigi mažoji tikrai smagiai sau laiką ten leido, buvo ir pamigdyta pietų miegelio ir pavalgydinta (maistelį aš nuvežiau) ir pampis pakeistas thumbup.gif O kai namo reikėjo važiuoti tai net nenorėjo, prie žaislų vis puolė smile.gif Man tai buvo išsigelbėjimas iš situacijos, žadam ir dažniau ten užsukti smile.gif
Atsakyti
sveiki,

nesenai sventem gimtadieni KRE-KRE, buvo tobula, vaikai zaide kitam kambario gale, nei teveliu nereikejo, nei pestis kadangi aplink buvo daugybe ivairiausiu zaisliuku, na o teveliai galejo prie stalo vieni su kitais pabendraut.

Manau visi tikrai pailsejo ir jaute sventes atmosfera thumbup.gif . Aciu KRE-KRE
Atsakyti
Mes lankemes stebuklu salyje. Viskas jame puiku ir gerai. Aukletoje moka uzsiimti su vaikais, yra daug zaislu. Maniski net reikejo klrapstyti su triuksmais namo smile.gif Tik kai mes ten lankemes tai nebuvo pietu miego, tai kuriems vaikuciams visa diena per sunku isbuti. Jei norit galima ten valgyti ir maistuka. Maistas neblogas, tik mesa galetu minkstesne ir ne tokiais zveriskais kasniais smile.gif mano 2,5 metu buvo per stambiai. O seip labai patiko lankysimes ir dar!!

Atsakyti
na va pradejau ir as privaciais dometis, kaip faina kad kazkas nors tiek yra, eisim apsilankyt apziuret tuos pabirucius +++
Atsakyti