Na Kaune privaciu darzeliu nera.
As kartas nuo karto vedu saviske i anksciau mineta Kre-Kre vaiku prieziuros centra, nezinau kodel jis ne darzelis vadinsai, bet ten kada nori tada atvedi ir uztiek atsiskaitai kiek buvo.... buvom net nakciai palike kaip i vestuves draugu vaziavom
Man vaiko nereikia pastoviai vesti i darzeli (o kur tokia kruopa 1.5 ir vestum...), mes susitvarkom ir namie, bet dabar magistro diplomini rasant sunku susikaupti....

o batus parduotuveje matuojantis kai kas man atnesa net ir vyriskus

o atsilus orams, oi kiek visko prireike.
o namuose aukles, tai aciu - ne!!! turejom

tik aisku reikia auto tureti, kad vesti i ta Krekre nes iki centro be auto mums niekaip... bet universitets salia, tai niekas nesiknisa po mano asm daiktus namie tikrai ir pletku apie tualeto sienu spalva neskleidzia!
Pabandziau palikti saviske uzvakar visai dienai, nes pradejo maitinima teikti ten - tai vaziuojant namo ispudzius mergina kaip zirnius bere ...
tik neskubekit visos ten lekt, nes mums dbr vietos ten ypac reikia
man kitais metais magistrinis, tai jau irgi tokį planą turiu - vesti į KreKre. Univeras šalia.
Nes su valstybiniais darželiais jau iki ašaru davarė. Prie namų (200 m iki darželio) laukiam jau 2 metai eilėje. Pavežiojom visus metus ir nutarėm kad nesąmonė. Vaikas žiauriai pervargsta, nes tenka anksčiau keltis. Fui kaip nekenčiu tokios durnos sistemos.