Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

QUOTE(Basakojė @ 2009 10 02, 09:12)
o įdomu ar tokių kaip namudinių darželių kaune yra  g.gif

man ir labai idomu
Atsakyti
Vaikų laisvalaikio centras STEBUKLŲ ŠALIS kviečia vaikučius į vasaros dienos stovyklą
Mieli TĖVELIAI,
Neturite kur saugiai palikti vaiką vasaros metu, kai darželis atostogauja? VLC „Stebuklų šalis“ laukia Jūsų mažylių!!!
Čia vaikučiai žais, pieš, šoks, dainuos, keliaus į gamtą. Bus vedamos muzikinio - meninio ugdymo valandėlės. Visą dieną Jūsų vaikas praleis linksmai bei turiningai.

Dienos trukmė: 7.30 val. – 18.30val.

P.S. Maksimalus vaikų skaičius 10. Amžius (4m - 7m)

Registracija tel. +37067722211
Maironio g. 4, Kaunas
www.stebuklusalis.lt

Atsakyti
Na man juokingas zmoniu kabinejimasis. Parasyta net keli darzeliai. Ir vis tiek blogai. Tai rajonas blogai, tai tinklalapis blogai. Tai nuvaziuokit ir apsiziurekit.
Na visa laika zmonems yra negerai. Kai nera, tai verkia kad nera. Kai atsiranda, tai pradeda vis tiek kabinetis. Man tai labai gerai, kad yra vaikucius kur palikti. Nors as tik viena turiu, bet kai mociutes toli tai mums alternatyva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliukas: 12 gegužės 2010 - 08:37
norejom savaitgali apsidairyt kre-kre, nors raso kad darbo laikas deja paspauduus skambuti, duru nieks neatidare blink.gif
Gaila kad nenuziurejom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Maironio g. 4 yra centriukas Stebuklų šalis, dirba nuo 10-19val. tikrai labai graži, jauki aplinka. Vaikučius priziuri didelę patirtį turinti auklėtoja. Pabandykite apsilankyti, manau tikrai patiks thumbup.gif
www.stebuklusalis.lt
Atsakyti
QUOTE(rocococray @ 2010 04 10, 16:06)
Na Kaune privaciu darzeliu nera.
As kartas nuo karto vedu saviske i anksciau mineta Kre-Kre vaiku prieziuros centra, nezinau kodel jis ne darzelis vadinsai, bet ten kada nori tada atvedi ir uztiek atsiskaitai kiek buvo.... buvom net nakciai palike kaip i vestuves draugu vaziavom  blush2.gif
Man vaiko nereikia pastoviai vesti i darzeli (o kur tokia kruopa 1.5 ir vestum...), mes susitvarkom ir namie, bet dabar magistro diplomini rasant sunku susikaupti....  blink.gif  o batus parduotuveje matuojantis kai kas man atnesa net ir vyriskus  doh.gif  o atsilus orams, oi kiek visko prireike.
o namuose aukles, tai aciu - ne!!! turejom  schmoll.gif  tik aisku reikia auto tureti, kad vesti i ta Krekre nes iki centro be auto mums niekaip... bet universitets salia, tai niekas nesiknisa po mano asm daiktus namie tikrai ir pletku apie tualeto sienu spalva neskleidzia!
Pabandziau palikti saviske uzvakar visai dienai, nes pradejo maitinima teikti ten - tai vaziuojant namo ispudzius mergina kaip zirnius bere ...
tik neskubekit visos ten lekt, nes mums dbr vietos ten ypac reikia  tongue.gif

drinks_cheers.gif man kitais metais magistrinis, tai jau irgi tokį planą turiu - vesti į KreKre. Univeras šalia.
Nes su valstybiniais darželiais jau iki ašaru davarė. Prie namų (200 m iki darželio) laukiam jau 2 metai eilėje. Pavežiojom visus metus ir nutarėm kad nesąmonė. Vaikas žiauriai pervargsta, nes tenka anksčiau keltis. Fui kaip nekenčiu tokios durnos sistemos.
Atsakyti
Jau veikia Vasaros dienos stovykla čia, nuo rudens veiks ir priešmokyklinė grupė, visada galima ateiti ir gyvai apžiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
girdejau, kad privatus darzelis kainuoja apie 300lt o valdiskas 150lt. man kazkaip privatus saugesnis atrodo... pamenu sunu darzelyje, - tai buvo daug problemu. pastoviai sirgdavo, nes aukletojos vis isvesdavo pusiau aprengta i lauka. o kaip paprasydavau atidziau paziureti tai visalaik sypsodavosi ir tik sakydavo gerai... gerai... bet niekas nesikeisdavo unsure.gif

o dabar jau dukryte auginu thumbup.gif

kaip manot ar privatus saugiau, patikimiau? cool.gif
Atsakyti
Privatus 300 blink.gif
O tai iš ko jir moka mokesčius, atlyginimus, maistą vaikam perka???
Na kiek lankančios Vilniuje kalbėjo apie privačius, tai kainos nuo 1000 prasideda, ir tai, jei lanko ne visą dieną, jei valgo ne visus kartus.

Ar jūs čia kalbat apie mamą, kuri priima kokius 5 vaikus į savo namus? Nors ir tai vargu, ar už tokią sumą kas prisiimtų atsakomybę doh.gif
Atsakyti
na man irgi pasirode kad 300lt mazai ir apsimoka vesti i privatu, bet as dar pasitiklinsiu ar tikrai 300lt g.gif
o 1000lt daug, - turbut pas mus Kaune net neatsirastu mamu kurios vestu i toki brangu darzeli... Vilniuje gal padetis geresne doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2010 08 02, 22:23)
na man irgi pasirode kad 300lt mazai ir apsimoka vesti i privatu, bet as dar pasitiklinsiu ar tikrai 300lt  g.gif
o 1000lt daug, - turbut pas mus Kaune net neatsirastu mamu kurios vestu i toki brangu darzeli... Vilniuje gal padetis geresne  doh.gif

Labai susidomenjau ir as privaciais darziukais, noreciau suzinoti apie koki cia uz 300 lt. kalba eina, nes cia kur pasidomejau duotais adresiukais, tai zymiai daugiau kainuotu, o plius ir nuo 4 metu tik priima i kazkuri viena. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ir mane domina privatus darzeliai, ar yra tokiu ir kokios kainos? Su valdiskais kazkaip neramu kad negausim vietos, nes tik dabar uzsirasem o mums jau metukai. Grizus i darba tuomet reiktu aukle samdytis, bet ji apie 1000 kainuoja sad.gif manau privaciam darzeli pigiau turetu buti, juk ten viena aukle daugiau nei vienam vaikui g.gif
Atsakyti