Sveikos mamkos
Mes einam Vilniuje i privatu darželi ir esam labiau nei patenkintos. Ėjom prieš tai i valdiška. Žodžiu nera ko lyginti ir kainoje ir visame kame..
Pirmiausia tai važiuojam i darželi apie 15 min ir mums jis toli gražu ne prie namu, bet visa tai ka vaikas gavo ten nuėjes, kad puse metu nesirgo, kad pradėjo valgyti darželyje tai man buvo pats didžiausias jo ivertinimas.
Tame darželyje grupėse iki 10 vaiku, dabar jos grupėje nuo rugsėjo bus 7 vaikai, auklėtojos nuostabios pedagogės, vasara aplankė žirgynus ir visokias "stiklo manufakturas", keliais sakiniais sunku papasakoti kiek daug vaikas ten gauna, net baseinas yra i kuri eina 2 kartus per savaite.
Valgyti darydavo virėjas, kuris atėjes dirbti iš restorano, vaikas mano nevalgus, valdiškame iš viso "badaudavo" o ten viska valgyti pradėjo, nes labai skaniai ir puošniai peteikdavo vaikams.
Grupės atskiros, miega lovelėse su vaikiška spalvota patalyne, tualetukai berniukms ir mergaitėms atskirai su mažais klozetukais. Piešimo kambarys atskirai, žaidimu kambarys atskirai, muzikos, anglu k. kambariai atskirai.. 3 aukštu name isikures.
Esam labai patenkinti. Labai.
Bėda tik vienintelė - prieš Kalėdas kelsimės i Kauna ir man didžiausias galvos skausmas kur mergaite reikės leisti..i koki vaiku darželi...

negana to kad niekur vietu nera.. Gal jus patarsite kur mums kreiptis, kad nebutu vaikui didelio šoko. Kad tikrai gautume pagalba iš pedagogu ir nors kiek atrestauruota darželi surastume nuo caro maro laiku..