Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia 10-ą mėnesį

Man siandien prasidejo 2 savaite po termino, rytoj eisim pas gydytoja, prasysiu islaukti sia savaitele ir dar nekrapstyti manes.

Man taip pat niekas nepadeda - nei 5 km pasivaiksciojimas kasdien, nei laiptai, nei vyras smile.gif Is tu paruosiamuju jokios naudos, tik neissimiegu naktimis. O diena tai visai kaip ne nescia, jokiu artejancio gimdymo pozymiu.

Kas liecia aplinkinius - radom iseiti smile.gif Ant SKYPE prie savo vardo uzsidejome komentara "dar ne..." Skambuciu zymiai sumazejo smile.gif Taip kad rekomenduoju tiems, kas draugauja su kompais ir naudojasi SKYPE smile.gif
Atsakyti
Laukti tai laukti, dar gali iskenteti, kad ir kaip sunku butu, bet as bijau del leliaus, kad tik jam ten viskas gerai butu. Del to ir baiminuosi pernesioti labai daug. Bet vis dar nesioju . Parasyk Motuk kaip tau eisis. Man isvis baime jei penktadieni pasakys, kad dar savaite nesiok pulsiu i isterija verysad.gif
Atsakyti
Mes savo pirmąjį vaikelį pernešiojom dvi savaites verysad.gif verysad.gif gimdžiau svetimame mieste su svetimais daktarais, nežinojom, kam pigėlių duoti, kad paskatintų vaikelio gimimą verysad.gif vaikelis paskutinę dieną beveik nebejudėjo, širdelė rodė ritmo sutrikimus, o prasidėjus sąrėmiams, gimė labai greitai, tačiau pridusęs verysad.gif tad tikrai nelaukite, nes tai NĖRA NORMALU schmoll.gif
Atsakyti
Idomiai gaunasi su tuo pernesiojimu,kas gali nustatyti 100% kad yra pernesiojimas o ne neteisingas gimdymo datos nustatymas? as pvz zinau tikslia pastojimo diena,pagal ja gimdymo data geguzes 6,pagal menesines geguzes 4,pagal echo-balandzio 23.Vadinasi pagal gydytojus jei gimdysiu geguzes 6 diena,jau busiu vaikeli pernesiojus?
Aisku,nesciosios bukle reikia stebeti,bet manau del keliu dienu,ypac jei pati mamyte jauciasi gerai,labai jaudintis neverta,gal tiesiog netiksliai nustatyta gimdymo data? pirma vaikeli pagimdziau tiksliai ta diena,kuria nustate gydytojas pagal menesines,taciau pagal echo nustatyta laika(18 nestumo savaite) velavau 2 savaites,pagimdziau pati,be skatinamuju,lengvai ir greitai,tagi manu,paprasciausiai echoskopu nustatyta diena buvo netiksli
Atsakyti
Na ka mane jau norejo paguldyti ir istemti vaikeli uz ausu, bet jis turbut isgirdo isigando dideliu ausu ir pats isikrapste biggrin.gif
Bet labai jau sunku islaukti kai virs termino ir nesvarbu kaip jautiesi visada nerimas yra, ir nesvarbu kas ka sako vistiek baisu. Gerai kai gerai baigiasi ir teda lengva sneketi, bet is tikro laikykites visos kurioms virs 40 sav.
Atsakyti
QUOTE(Motukas @ 2008 12 22, 17:48)
Kas liecia aplinkinius - radom iseiti smile.gif Ant SKYPE prie savo vardo uzsidejome komentara "dar ne..." Skambuciu zymiai sumazejo smile.gif Taip kad rekomenduoju tiems, kas draugauja su kompais ir naudojasi SKYPE smile.gif

Gera mintis - man labai patinka panašios taktikos thumbup.gif
Atsakyti
as ir prisidedu prie visu mamyciu 4u.gif mes turejom i si pasuly ateiti vasario9d,bet dar mazylis neatejo vis dar laukiam g.gif ir pergyvenu ,kad viskas maziui butu gerai...daktaras sake,jog galim laukti iki kito penktadienio doh.gif pasak ji tai normalu.... g.gif net pati nzn ka daryt,kad mazylis greiciau islystu 4u.gif mums dar gyd. sake kad kaklelis gimdos visiskai uzsidares ir laukia sunkus gimdymas doh.gif bet bandau nesigasdint ,kadangi nevisad buna taip kaip sako mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Savo pirmaji irgi virs termino isnesiojau 2 savaites ir gydytojai tik tada susigriebe krapstyti, kai vaikas beveik para laiko nebejudejo , o dabar 37 sav. ir jauciu, kad mano mergina tuoj tuoj krapstysis ir nesulauksiu as 40 sav. ax.gif
Atsakyti
pirma sunu pernesiojau 9 dienas,kadangi niekas nevyko,prasiau skatint,antra sunu 8 dienas,taip pat skatino,bet veikla vistek nesivyste,zodziu kosmaras buvo,kurio turejo nebuti,bet cezario nieks nedare
Atsakyti
mes jau 4 d po termino, rytoj pas gydytoja, ziuresim ka sakys.... o taip norisi jau greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Vis paskaitau sia tema ir prisimenu kaip sunku buvo paskutine savaite kai kas dien lauki kada prasides ir neprasideda, bet aciu dievui pas mus viskas prasidejo, kad ir veluotai viena savaite. o dabar jau ir tris menesiukus turim. Laikykites visos ir sekmes
Atsakyti
Sveiki,
puškuojam ir mes.Pirmąją panelę pernešiojau 6dienas, o dabar irgi žada vėlesnį gimdymą nei pagal MM.o JAU TOS PASKUTINĖS DIENOS TOKIOS SUNKIOS...
Atsakyti