Na ir as jungiuosi prie tu pernesiojusiu
Jau 3-ia diena virs termino. Buvau siandien apziuroj, tai tonusiukai geri, aparaciukas jokiu saremiuku neuzfiksavo... Sake jei per savaitgali nepagimdysiu, tada 1-ni vel atvaziuoti, itariu 1-ni ir vaziuosiu
Ech... mano liepinukas sugalvojo buti rugpjutinuku
Mano terminas - rugpjucio 18 - jau ir dulkemis apsinese Nuvargau sedeti ant adatu Ryt jau keliausiu i stacionara ir butinai visus krepsius pasiimsiu, kurie, beje, jau irgi dulkemis apejo keliones belaukdami
Beje, nuotaikos pakelimui - linksma istorija apie neskubancius leliukus. Du, niekaip pilvelio apleisti nenorintys dvynukai kalbasi tarpusavyje. Vienas sako: "Kaip manai, koks ten tas kitas pasaulis?". Antrasis dvynukas: "Nezinau, bet neuzmirsk, kad is ten dar nei vienas taip ir negrizo..."
Taigi, nenori musu leliukai apleisti rojaus sodu
Beje, nuotaikos pakelimui - linksma istorija apie neskubancius leliukus. Du, niekaip pilvelio apleisti nenorintys dvynukai kalbasi tarpusavyje. Vienas sako: "Kaip manai, koks ten tas kitas pasaulis?". Antrasis dvynukas: "Nezinau, bet neuzmirsk, kad is ten dar nei vienas taip ir negrizo..."
QUOTE(maman @ 2008 08 26, 10:52)
Mano terminas - rugpjucio 18 - jau ir dulkemis apsinese Nuvargau sedeti ant adatu Ryt jau keliausiu i stacionara ir butinai visus krepsius pasiimsiu, kurie, beje, jau irgi dulkemis apejo keliones belaukdami
na mano terminas lyginant su tavo dar sviezutelis bet dienos bega, o mano viltys pagimdyti anksciau jau visiskai isbleso (echoskopas visada rodydavo kad leliukas yra kazkur 1,5sav vyresnis) as turejau gimdyti vakar, taciau po patikrinimo paaiskejo kad visiskai niekas dar nevyksta ir net nesiruosia...
QUOTE(Margareta @ 2007 05 13, 18:14)
Mano kleckas neskuba gimti. Vėluoja jau 5 diena. Kuo toliau tuo sunkiau.. nuovargis vis puškuoti su dideliu pilvu ir kiekvieną dieną tikėtis gal jau šiandien. Tačiau praeina diena, naktis kita diena....vis einu i GN matuoti vaikučio širdies tonu o akušerės palydi sakydamos "iki, gal sia nakti sugriši". Kaip jus laukėte ar laukiate savo vėluojančiu mažylių ir kaip susidorojat su aplinkiniu klausinėjimais "gal jau?"
Man velavo 16 dienu. Neramu buvo, bet tikejau, kad viskas bus gerai. Daktaras pasitikejo manim, o as juo ir laukem. Gime po vandenu nuleidimo, nepernesiota, galejo ir dar pilvuke pabut Visiem klausinejantiems sakiau, kad daktaras suklydo su terminu, greit atsiknisdavo
Man siandien suejo terminas. Gydytojas sake, kad lauks 10 dienu. o as nenoriu sitiek laukti... nebegaliu istverti moraliskai... tiesiog nebegaliu... man sunku labai... be to bijau ir nenoriu kad vaikas gimtu zaliuose vandenyse ar su kitais pernesiojimo pozymiais. jei reikia skatinti tegu skatina kad ir rytoj. nenoriu laukti.
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2008 11 14, 03:26)
Man siandien suejo terminas. Gydytojas sake, kad lauks 10 dienu. o as nenoriu sitiek laukti... nebegaliu istverti moraliskai... tiesiog nebegaliu... man sunku labai... be to bijau ir nenoriu kad vaikas gimtu zaliuose vandenyse ar su kitais pernesiojimo pozymiais. jei reikia skatinti tegu skatina kad ir rytoj. nenoriu laukti.
Na o gal dar palauk kelias dieneles? Zinok, tas skatinimas, nu ziaruuuuss dalykas..
Jau geriau kai naturaliai. As pagimdziau (su skatinimu 8 d. po termino). nenoreciau patirt antra karta oksitocino "malonumu"
Niu ir aš registruojuosi. Perskaičiau visą temą ir aišku viena- niekas nesupras mūsų, tik tokios , kurios čia rašo Manoji pagal gyd. ir mane turėjo gimti lapkričio 20-ą, bet iš to, kaip niekas nevyksta , darosi aišku, kad greit ir neįvyks.Pojūčių jokių, namų ruoša, pilnatis, mylėjimasis, spenelių dirginimas, gyd. apžiūra ant kėdės- visiškas nulis....O visi sako, kad mergaitės anksčiau gimsta...O visi aplinkui tik gimdo , tik gimdo....Aplinkiniaų kalusimai -atskira tema.Dabar jei kas paklaus sakysiu "aha, pagimdžiau, bet slepiu, tu irgi niekam nesakyk..."
Uzjauciu.
Man terminas antradieni - ir tai as jau nervinuosi, ko taip ilgai uztruko.
O tai tau gydytoja leidzia tiek ilgai pernesiot? Neako dar kreiptis i ligonine?
Mano gine, sake, is kart po termino viena diena, vaziuok...
Man terminas antradieni - ir tai as jau nervinuosi, ko taip ilgai uztruko.
QUOTE(Belty @ 2008 11 23, 18:28)
Dabar aš pas ją lankysiuos kas tris dienas.Per apžiūras būsiu sodinama ant kėdutės, su aparatėliu matuos lialkos širdies toniukus, žiūrės per echoskopą placentos būklę, vandenų kiekį.jau vienoj tokioj apžiūroj buvau-viskas savo normose, todėl skatinti kaip ir nenori...Tai va, vienintelė pramoga-lankytis dažniau ir aiškintis situaciją vietoje.O ligoninėj laukti tai nenorėčiau
Na o gal dar palauk kelias dieneles? Zinok, tas skatinimas, nu ziaruuuuss dalykas..
Jau geriau kai naturaliai. As pagimdziau (su skatinimu 8 d. po termino). nenoreciau patirt antra karta oksitocino "malonumu"
Tik nereikia jokiu skatinimu, nes nuo skatinamuju gimsta vaikai - autistai, juk zinote kas tai yra? O po Cezario - vaiku intelekto koeficientas zemeja. Geriausia dar laukti, bet kiekvienu momentu buti pasiruosus ..... Ir viskas tik naturaliai, nes mes moterys ir sutvertos naturaliai visa sita patirti.
Šiaip tai džiaugiuosi, kad esu pasirinkusi gerą gydytoją, kuria labai pasitikiu. Po pirmojo po termino vizito ji mane taip raminančiai paveikė, kad laukiu nesulaukiu mudviejų susitikimo.
O dėl skatinimo, tai nebūčiau tokia kategoriška Mano abiejų pirmųjų gimimo metu buvo nepakankama gimdymo veikla, todėl skatino.Tikrai žiauru, bet apie vaikus taip negalėčiau tvirtinti, normalūs vaikiukai...
O dėl skatinimo, tai nebūčiau tokia kategoriška Mano abiejų pirmųjų gimimo metu buvo nepakankama gimdymo veikla, todėl skatino.Tikrai žiauru, bet apie vaikus taip negalėčiau tvirtinti, normalūs vaikiukai...
As jungiuosi prie amzinai nesciu terminas mano lapkricio 29d.buvo..taigi snd jau 9diena...o gulejau ligonineje 28sav.su prieslaikiniu buvau snd VGN..apziurejo..kaklelis lyg ir ruosiasi..na dar pagal gydytoja, tai terminas negerai nustatytas..as jau nebegaliu..stogas vaziuoja..telefonai nerimsta nuo skambuciu,nors visiems labai graziai pasakau,kad butinai pranesiu ir neslepsiu tokios zinios..
Beje visi skatinimosi budai isbandyti jau nuo 39sav.Mazylis kaip neskuba taip neskuba..ech kaip neramu...
Beje visi skatinimosi budai isbandyti jau nuo 39sav.Mazylis kaip neskuba taip neskuba..ech kaip neramu...