savo pirmąjį sūnų pagimdžiau 13 dienų vėliau numatyto termino. ir tai tik su skatinamaisiais. matyt patiko jam pilvelyje gyventi. ir lašinukų prisiaugino - gimė 4300g. dabar laukiu liepinuko, bet galvoju - jei toks pat tinginukas bus, tai gali ir rugpjūtinuku pavirsti
Eina sau! as bijau, kad ir man taip bus.
Mano drauge ka tik pagimde pirma suneli 2sav.velaiu- skatino.
O man liko 9 dienos pagal gyd.ir jauciuos jau taip kaip jus visos savaite laiko.
Kasnakt laukiu- gal prasides...
Pirma vaikeli pagimdziau 36savaiciu.
Mano drauge ka tik pagimde pirma suneli 2sav.velaiu- skatino.
O man liko 9 dienos pagal gyd.ir jauciuos jau taip kaip jus visos savaite laiko.
Kasnakt laukiu- gal prasides...
Pirma vaikeli pagimdziau 36savaiciu.
Na va- mes jau po termino
Maza to- ligos uzpuole- sloga, kosulys, ir slykstus limfmazgiu skausmas
Dar pasake, kad musu damute sveria 4500!!!!!!!
Maza to- ligos uzpuole- sloga, kosulys, ir slykstus limfmazgiu skausmas
Dar pasake, kad musu damute sveria 4500!!!!!!!
man terminas ryt..bet nemanau kad per siandien kas nors pasikeis tikrai galvojau pagimdysiu anksciau, nes gimda susitraukineja labai stipriai jau nuo 7 men.. sunku ir fiziskai, aisku psichologiskai dar sunkiau
o tie aplinkiniu NU TAI KADA ? AR JAU? PERNESIOT JUK NEGERAI..
atrodo as sprendziu ka nors.. ryt kaip tik einu pas gyd. tikiuosi nuramins mane
o tie aplinkiniu NU TAI KADA ? AR JAU? PERNESIOT JUK NEGERAI..
atrodo as sprendziu ka nors.. ryt kaip tik einu pas gyd. tikiuosi nuramins mane
Mes irgi vargstame...
Šiandien jau trečia diena... kaip vėluojame... vandenų mažėja, o šiandien matuojant tonus jau pasakė, kad pradėjo vargti vaikelis...
Och...
Vyras visokiom psichologinėmis priemonėmis bando prišnekinti vaikelį...
O jis nė krust ..
Strėnas skaudena jau antra diena... o rezultatas - 0.
Na bet gal kaip nors...
Svarbiausia, kad viskas laimingai baigtųsi, ar ne?
Šiandien jau trečia diena... kaip vėluojame... vandenų mažėja, o šiandien matuojant tonus jau pasakė, kad pradėjo vargti vaikelis...
Och...
Vyras visokiom psichologinėmis priemonėmis bando prišnekinti vaikelį...
O jis nė krust ..
Strėnas skaudena jau antra diena... o rezultatas - 0.
Na bet gal kaip nors...
Svarbiausia, kad viskas laimingai baigtųsi, ar ne?
Sveikos,
man irgi prasidėjo 10tas mėnuo. Gimdymo terminas buvo liepos 4, bet pagal šios dienos apžiūrą, kaklelis dar uždaras, leliukas nenusileidęs, dar sakė nešiosiu iki liepos 9 tikrai, o tada jau gal skatins.
Aplinkiniams kai klausia sakau tiesą- kad daktarai sakė, kad dar savaitę negimdysiu. Tada palieka ramybėje. Nors irgi būna nesupratingų, kurie pareiškia "greičiau gimdyk", lyg nuo manęs kas priklausytų.
O nėščia būti visai man patinka- nežinomybė, kuri laukia,kaip bus susilaukus leliuko, atrodo beveik baisesnė. Tik tiek, kad dėl leliuko neramu, kiek ilgai jis pilvelyje gerai jausis? Na ir dar neramu, nes ultragarsas rodo 4700 gr. milžinuką.
Nu gal tikrai geras receptas, gal reiktų išbandyt?
man irgi prasidėjo 10tas mėnuo. Gimdymo terminas buvo liepos 4, bet pagal šios dienos apžiūrą, kaklelis dar uždaras, leliukas nenusileidęs, dar sakė nešiosiu iki liepos 9 tikrai, o tada jau gal skatins.
Aplinkiniams kai klausia sakau tiesą- kad daktarai sakė, kad dar savaitę negimdysiu. Tada palieka ramybėje. Nors irgi būna nesupratingų, kurie pareiškia "greičiau gimdyk", lyg nuo manęs kas priklausytų.
O nėščia būti visai man patinka- nežinomybė, kuri laukia,kaip bus susilaukus leliuko, atrodo beveik baisesnė. Tik tiek, kad dėl leliuko neramu, kiek ilgai jis pilvelyje gerai jausis? Na ir dar neramu, nes ultragarsas rodo 4700 gr. milžinuką.
QUOTE(jukka @ 2007 08 23, 09:48)
Tai va mano toks receptas kaip greiciau pagimdyti - vazinekite su mikriukais ant galines sedynes
Nu gal tikrai geras receptas, gal reiktų išbandyt?
Mano gimdymo terminas suejo liepos 3, o siandien buvau nuvaziavusi su siuntimu i Antakalnio klinikas apziurai, kaklelis 3 cm atsidares, paleido namo nes nenorejau gultis sventems, siaip nieko labai nekomentavo tai supratau kad viskas tvarkoj su leliuku, ir exo paziurejo ir toniukus ir paskraidziau mane labiausiai vargina pilvuko kietejimas paskutinem dienom, bet jis nereguliarus dar. Taigi, jeigu nieko nevyks iki 10 d tai vaziuosim gultis jau, ex, maximum dar savaite laukimo ir zinoma aplinkiniu nesupratingumo ir klausinejimu ar dar nepagimdei
čia aš ne sutinku, o bokalą už mus - atseit vėluojančias, keliu
Man labai patiko kolegės pasakymas: na leisk gi tu vaikui išsirinkt gimtadienį, ko čia stresuoji?
Viskas bus gerai!
Man labai patiko kolegės pasakymas: na leisk gi tu vaikui išsirinkt gimtadienį, ko čia stresuoji?
Viskas bus gerai!
QUOTE(Sazha @ 2008 07 04, 23:13)
Viskas bus gerai!
Viskas bus gerai!
Na aš savo sūneliui irgi sakau- "tu geriau žinai, kada norėtum gimti, tai tą dieną ir gimk ". Bet pastaruoju metu jau priduriu "nu bet zuiki, jau tavo mama taip labai norėtų tave pamatyti.. ir šitas pasaulis- toks gražus ir įdomus... gal pasiskubink jau? Tau čia turėtų visai patikti..." Taip sakant, bandau išviliot. Bet neklauso kleckas, ir ką tu jam...
sveikos linkiu kad greitai ateitu ta stebuklinga diena