sveikutes,
mano mazule irgi veluoja islyst jau keleta dieneliu. Terminas buvo 8-12 vasario, bet jai nieko tas nesako ir ji nusprende, matyt, lysti lauk tada kai pati nores As kazkaip irgi galvojau, kad pagimdysiu anksciau, nes labai didelis pilvas Jau nuo antro-trecio men. pradejo po biskiuka matytis, o dabar tai Tai nuo sausio vidurio laukiau, bet dar nieko O aplinkiniai, tai jau va kaip uzkniso su savo ''ar dar nepagimdei?'', bet dabar pasiziurejau pagal nestumo planuokli, tai rodo, kad 16 vasario tureciau gimdyti ivedus menesiniu data, tai dar lauksiu, o gydytojas tai musu Kaune, o mes is Taurages, tai sirdeles tonu negaliu eiti pas save klausytis, nes dar cia paguldys tie Taurages daktarai , nes kaklelis jau buvo pries savaite 3cm. prasiveres, o gleives isejo pries 4 dienas, tai jie sakytu gultis ir gimdyti, garantuoju o as maciau kokios gimdyklos cia is baimes vien galima nepragimdyt Nu, bet katyte mano juda, tai tikiuosi, kad viskas gerai
Sekmes visoms sulaukti leliuku
Ir su Sv. Valentino dienele !
Svarbiausia, kad per valentina negime, nes nenorejau labai, kad mazytei dvi sventes susilietu i viena
Dar pasiziurejus pagal liniuote irgi reiktu palaukti, bet cia nzn. kaip gavos, neatsimenu kodel taip datas suvedziau
Man terminas (pagal paskutinių mėnesinių datą) prieš dvi dienas buvo, jau irgi nerimauju. Nors realiai pagal mano paskaičiavimus, kaip čia jau rašė merginos, tai apie 2 sav. vėliau turėtų būti, nes irgi žinau datą, kada viskas prasidėjo.
Bet vis tiek kažkaip neramu. Nuo 28 savaitės stabdančius gėriau, su gresiančiu gulėjau, vis tausojantis režimas, o dabar štai tau... Nebesiskubina. Nors stabdančių jau tris savaites nebegeriu.
Mano ginekologė sakė po termino važiuoti jau į tą įstaigą, kur noriu gimdyti, o pas ją jau atseit nebereikia... Keistai man čia viskas, toks nedėmesingumas, ypač, kai nėštumas toks sunkus buvo visą laiką, su skausmais, ir apskritai...
O gimdyt planuoju Trakuose, naktim nebemiegu, dienom tokia išvargusi, neturiu jėgų, kad jau nebežinau, kaip man iki tų Trakų nusigauti...
Bet vis tiek kažkaip neramu. Nuo 28 savaitės stabdančius gėriau, su gresiančiu gulėjau, vis tausojantis režimas, o dabar štai tau... Nebesiskubina. Nors stabdančių jau tris savaites nebegeriu.
Mano ginekologė sakė po termino važiuoti jau į tą įstaigą, kur noriu gimdyti, o pas ją jau atseit nebereikia... Keistai man čia viskas, toks nedėmesingumas, ypač, kai nėštumas toks sunkus buvo visą laiką, su skausmais, ir apskritai...
O gimdyt planuoju Trakuose, naktim nebemiegu, dienom tokia išvargusi, neturiu jėgų, kad jau nebežinau, kaip man iki tų Trakų nusigauti...
Man abu kartus leido skatinamuosius, ir ką vaikai gimė sveiki, todėl nebijokite ir pasitikėkite savo gydytojais.
Mano dukrytė irgi neskubėjo gimti, todėl praėjus 7 dienom po nustatyto termino, jau kvietėme ją vaistukų pagalba. O skambučiai ar dar nepagimdei kaip buvo užknisę.. Ne tik kad pati nerimauji, kodėl čia negimdai ir taip toliau, dar artimųjų spaudimas... Atrodo jie pagreitins gimdymą.
Kantrybės ir ramaus laukimo
Kantrybės ir ramaus laukimo
Man terminas balandžio 5 d., bet aš visai nesiruošiu tą dieną gimdyti Pagal O bent iki 10 d. turėčiau ištraukti Pirmą kartą labai jaudinausi, kai vėlavo, bet dabar manau - matyt taipo reikia
Sekmės ir kantrybės laukiančioms, svarbiausia, tausoti jėgas tam svarbiam įvykiui ir užsikimšti ausis
Sekmės ir kantrybės laukiančioms, svarbiausia, tausoti jėgas tam svarbiam įvykiui ir užsikimšti ausis
Sveikos
ilindau ir as pas jus laukiuosi antro ir galvojau kad ji pagimdysiu siek tiek anksciau nei duotas terminas bet pasirodo galiu ir velintis man beliko viana diena... su mama sakom: stebuklas butu, jei pagimdyciau nurodyta diena ar nakti maza dalis pagimdo tiksliaja data. Savo pirmaja turejau isvysti gruodzio 4d., isvydau 07d. taigi tuose terminuose taisykliu nera nebuvo ir nebus
linkiu visoms nerimaujancioms kantrybes ir lengvo gimdymo
ilindau ir as pas jus laukiuosi antro ir galvojau kad ji pagimdysiu siek tiek anksciau nei duotas terminas bet pasirodo galiu ir velintis man beliko viana diena... su mama sakom: stebuklas butu, jei pagimdyciau nurodyta diena ar nakti maza dalis pagimdo tiksliaja data. Savo pirmaja turejau isvysti gruodzio 4d., isvydau 07d. taigi tuose terminuose taisykliu nera nebuvo ir nebus
linkiu visoms nerimaujancioms kantrybes ir lengvo gimdymo
Sveiki, mano leliukas turėjo gimti balandžio 11, taigi vėluoja dar nedaug. Prieš gimdymo terminą jaučiau po keletą skausmingų sąrėmių, tačiau dabar nieko nebejaučiu. Pilvas šiaip kietėja dažnai, bet neskausmingai, kaip visą nėštumo galą. O aš norėjau pasklaust ar kai gimdymą skatina būna skaudžiau nei šiaip gimdyt savo eiga?
QUOTE(kosminute @ 2008 04 14, 18:12)
Sveiki, mano leliukas turėjo gimti balandžio 11, taigi vėluoja dar nedaug. Prieš gimdymo terminą jaučiau po keletą skausmingų sąrėmių, tačiau dabar nieko nebejaučiu. Pilvas šiaip kietėja dažnai, bet neskausmingai, kaip visą nėštumo galą. O aš norėjau pasklaust ar kai gimdymą skatina būna skaudžiau nei šiaip gimdyt savo eiga?
Sveikutes,
ir as prie visu prisijungiu su pernesiojimu. Mano terminas balandzio 16-18d, o siandien 19d, bet gydytoja sake, kad takai dar visai nepasiruose gimdymui, tai vel eisiu pas gydytoja uz keliu dienu. Kazkaip galvojau, kad anksciau pasirodys lelyte, bet pasirodo ji veluoja. Ilgai eina tos paskutines dienos, jau keleta savaiciu kasdien galvoju kada bus. Gulu i lova ir pagalvoju, gal jau sianakt prasides, bet atsikeliu ryte - nieko . Siaip jegu antpludis atsirado paskutine savaite kazkoks, visur lakstau, noriu vis kazka veikti. Tik nugara greitai paskausta. Nu laukiam toliau.
Esu girdejus, kad jei skatina, tai skaudziau gimdymas vyksta, aisku, jei gimdysi pati ir be epiduro (nuskausminamuju i nugara).
zodziu,papasakosiu savo 10 menesi...
37 savaite...atsidarymas 2,5cm
40 savaite. nestumas buvo atsibodes jau tiek...kiek dar niekas nebuvo atsibodes. buvau stora (95kg),lauke -25.nieko nelieka kaip tik kiurksoti namuose.
prisiskaiciau visokiu kaimisku patarimu kaip paankstinti.
taigi...ejo 40 savaite. nesvarbu, kad lauke -25,pasiimu suni ir varau "pasivaikscioti" apie 10 km
ir taip kiekviena ryta.
nepadeda.
gerai..kas dar? kambarius plauti rankomis...gerai...plaunam.
kiekviena diena pries gristant vyrui isplaunu rankomis 140kmv
nepadeda....
gerai...kas dar?
uzuolaidos!
o
gerai
spalbiu uzuolaidas rankomis, jas kabinu (lubu aukstis virs 3 metru) reikia nepamirsti, kad srovi 95,pilvo apimtis nenuspejama as uzsikeberiokslinu ant stalo ir kabinu uzuolaidas (kaimynes tik galva uzsiemusios ziuri)
aha,5 kambariai, isskalbiam visas!
gerai, skambiam...
tik reikia neuzmirsti, kad ryte su suniu 3 valandas einu pasivaikscioti ir pries griztant vyrui 140 kmv issiplaunu rankomis.
dar MB uzlauziu vakarais, nes skaiciau,kad padeda...
aha,jau reikia pas gydytoja.
gerai, laukiam, ka pasakys
atsidarymas 2,5cm,jokiu gimdymo artejimo zenklu
taip variau dar 3 savaites iki 42 pabaigos.
ir taip 3 savaites kaip poterius:pasivaiksciojimas, uzuolaidos (ne kiekviena diena), grindu plovimas, vyro uzlauzimas (nesipriesino, vare kaip i darba )
baigesi tuo, kad placenta per mano persistengima nukrito per zemai. praskatino 7 val ir ispjove lauk mano vaika.
zodziu uzauginciau dar 2 vaikus, bet but nescia nuo 8 iki 10 men nebenoriu
40 savaite. nestumas buvo atsibodes jau tiek...kiek dar niekas nebuvo atsibodes. buvau stora (95kg),lauke -25.nieko nelieka kaip tik kiurksoti namuose.
taigi...ejo 40 savaite. nesvarbu, kad lauke -25,pasiimu suni ir varau "pasivaikscioti" apie 10 km
ir taip kiekviena ryta.
nepadeda.
nepadeda....
gerai...kas dar?
uzuolaidos!
o
gerai
spalbiu uzuolaidas rankomis, jas kabinu (lubu aukstis virs 3 metru) reikia nepamirsti, kad srovi 95,pilvo apimtis nenuspejama as uzsikeberiokslinu ant stalo ir kabinu uzuolaidas (kaimynes tik galva uzsiemusios ziuri)
gerai, skambiam...
tik reikia neuzmirsti, kad ryte su suniu 3 valandas einu pasivaikscioti ir pries griztant vyrui 140 kmv issiplaunu rankomis.
ir taip 3 savaites kaip poterius:pasivaiksciojimas, uzuolaidos (ne kiekviena diena), grindu plovimas, vyro uzlauzimas (nesipriesino, vare kaip i darba )
baigesi tuo, kad placenta per mano persistengima nukrito per zemai. praskatino 7 val ir ispjove lauk mano vaika.
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 04 20, 00:13)
zodziu,papasakosiu savo 10 menesi...
ir taip kiekviena ryta.
nepadeda.
nepadeda....
gerai...kas dar?
uzuolaidos!
o
gerai
gerai, skambiam...
ir taip kiekviena ryta.
nepadeda.
nepadeda....
gerai...kas dar?
uzuolaidos!
o
gerai
gerai, skambiam...
na, super...ypac su tuo vyro uzlauzimu...
Atrodo ir man teks prisijungti prie nesulaukianciuju Nors terminas siandien,bet jauciu,kad jau nespesiu Mano angeleliui turbut labai silta ir gera pilvelyje, tai dar neplanuoja lyst lauk O jau taip noriu, taip laukiu O ir aplinkiniai baigia uzknist su savo nesibaigianciu AR JAU?