Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai. 4 dalis.

QUOTE(Lu Lu @ 2007 05 23, 16:03)
Kaledukas, del mikroelementu galima tirtis kaune, uzeik i " Ediana" puslapi, www. ediana.lt
uzsirasiau 26 dienai, bet nesigauna man ten nuvaziuot  verysad.gif
dar nusipirkau ampoliu trinti i galva, tai ziuresiu, gal biski pades, bet jau praradau vilti  verysad.gif
o vilniuje nezinau kur  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2007 05 23, 16:03)
Kaledukas, del mikroelementu galima tirtis kaune, uzeik i " Ediana" puslapi, www. ediana.lt
uzsirasiau 26 dienai, bet nesigauna man ten nuvaziuot  verysad.gif
dar nusipirkau ampoliu trinti i galva, tai ziuresiu, gal biski pades, bet jau praradau vilti  verysad.gif
o vilniuje nezinau kur  ax.gif

O kokiu ampuliu tu pirkai? As noriu kokias nors pirkti, kad stiprintu saknis, skatintu augima, gydytu sausus ir pazeistus, luzinejancius plaukus.... Kazin kokios tam labiausiai tiktu? Nes ju tiek visokiu yra, neissirenku... Galvoju apie O'rising, bet irgi nezinau kuria ten rusi is ju rinktis? O gal Hairlife is Biotraitement? Arba dar kokias nors kitas....?
Atsakyti
sveikos panickos,atradau sia temelia ji man labai aktuali,nebezinau ka daryti,ko tik nebandziau,plaukai ziauriai slenka kur einu visur mano plaukai,bet kas beda kad jie nuio priemoniu nenustoja slinkti o dar labaiu krenta kuokstais,dabar galva issiploviau vos neapsizliumbiau,plaukai kuosktais krenta nenoriu buti be plauku,turiu striuma bet ja visalaika tyriuos ir pakiti nemato,tai kas dar plaukus balinu bet tik kirpykloj ir sruogom su gerais dazais,nusipiskau profesonalam nuo slinkimo ir plauku luzinejimo kaip aliejuka.gal kas bandet papasakokit as naudoju tik 3bonkute bet nejauciu jokio poveikio.dar paziurejau plaukus dabar nesuprantu is kaskur grifka atsirado,reiskias jie man trupa o kokius storus plaukus turejau,net rankos is baimes dreba.mano aliejuko pavadinimas:jis rasosi tonikas pazeistiems plaukams,su biotinu ir migdolu baltymais,raudonoj dezutej o ten yra 12mazu bonkuciu raudonu,rasosi pavadinimas taip :C:ENKO.EWALD HAAR KONZEPT.ENERGIE,VITAL AKTIV.gal kuri bandet ?nebezinau ka daryt man tokia nuojauta kad greit nupliksiu arba cia man kasko organizmui truksta nesuprantu nes kuo toliau tuo blogiau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 24, 12:02)
sveikos panickos,atradau sia temelia ji man labai aktuali,nebezinau ka daryti,ko tik nebandziau,plaukai ziauriai slenka kur einu visur mano plaukai,bet kas beda kad jie nuio priemoniu nenustoja slinkti o dar labaiu krenta kuokstais,dabar galva issiploviau vos neapsizliumbiau,plaukai kuosktais krenta nenoriu buti be plauku,turiu  striuma bet ja visalaika tyriuos ir pakiti nemato,tai  kas dar plaukus balinu bet  tik kirpykloj ir sruogom su gerais dazais,nusipiskau profesonalam nuo slinkimo ir plauku luzinejimo kaip aliejuka.gal kas bandet papasakokit as naudoju tik 3bonkute bet nejauciu jokio poveikio.dar paziurejau plaukus dabar nesuprantu is kaskur grifka atsirado,reiskias jie man trupa o kokius storus plaukus turejau,net rankos is baimes dreba.mano aliejuko pavadinimas:jis rasosi  tonikas pazeistiems plaukams,su biotinu ir migdolu baltymais,raudonoj dezutej o ten yra 12mazu bonkuciu raudonu,rasosi pavadinimas taip :C:ENKO.EWALD HAAR KONZEPT.ENERGIE,VITAL AKTIV.gal kuri bandet ?nebezinau ka daryt man tokia nuojauta kad greit nupliksiu arba  cia man kasko organizmui truksta nesuprantu nes kuo toliau tuo blogiau

Aš manau,kad vis dėlto čia ne skydliaukės,o plaukų balinimo problema.Aš irgi balinu,man irgi krenta kuokštais.Padeda Dzintars aliejukas,tepuosi 2 kartus per savaitę prieš miegą,ryte išsiplaunu.
O šiaip jei yra struma-tai ji gali būt eutirotinė,tada skydliaukės hormonų nei trūksta,nei per daug,todėl jums neskiriamas specialus gydymas ir šiuo atveju struma negali būt plaukų slinkimo priežastis.Šiaip reiktėtų atlikt skydliaukės hormonų tyrimą.
Reikia pasirinkti-ar balinti sruogomis plaukučiai keli ant galvos,ar daug,bet nebalinti.Arba bent jau kuo rečiau dažykite,juk kai sruogomis dažyta-ne taip matosi ataugusios šaknys.
Naudojau ir tą C:ENKO,geriau negu nieko.
Sėkmės gaivinant plaukučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 24, 12:02)
sveikos panickos,atradau sia temelia ji man labai aktuali,nebezinau ka daryti,ko tik nebandziau,plaukai ziauriai slenka kur einu visur mano plaukai,bet kas beda kad jie nuio priemoniu nenustoja slinkti o dar labaiu krenta kuokstais,dabar galva issiploviau vos neapsizliumbiau,plaukai kuosktais krenta nenoriu buti be plauku,turiu  striuma bet ja visalaika tyriuos ir pakiti nemato,tai  kas dar plaukus balinu bet  tik kirpykloj ir sruogom su gerais dazais,nusipiskau profesonalam nuo slinkimo ir plauku luzinejimo kaip aliejuka.gal kas bandet papasakokit as naudoju tik 3bonkute bet nejauciu jokio poveikio.dar paziurejau plaukus dabar nesuprantu is kaskur grifka atsirado,reiskias jie man trupa o kokius storus plaukus turejau,net rankos is baimes dreba.mano aliejuko pavadinimas:jis rasosi  tonikas pazeistiems plaukams,su biotinu ir migdolu baltymais,raudonoj dezutej o ten yra 12mazu bonkuciu raudonu,rasosi pavadinimas taip :C:ENKO.EWALD HAAR KONZEPT.ENERGIE,VITAL AKTIV.gal kuri bandet ?nebezinau ka daryt man tokia nuojauta kad greit nupliksiu arba  cia man kasko organizmui truksta nesuprantu nes kuo toliau tuo blogiau

na man irgi labai slenka plaukuciai kai plaunu tai tiesiog kuokstais ir istraukiu sausindama verysad.gif db pradejau gerti vitaminus merdz special droze tai ziuresim kaip bus bet sako padeda, dar nusiziurejau yra specialus vitaminai tik plaukams, beto naudoju lakme firmos visa serija nuo plauku slinkimo - sampuna, ampules su zensenio ekstraktu nu visai po truputi maziau slenka ir sios priemones padeda greiciau naujiems ataugti, as ir del to labai stresuoju nu ziuresim gal kas is mano naudojamu priemoniu ir pades unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 24 gegužės 2007 - 13:45
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 24, 14:44)
na man irgi labai slenka plaukuciai kai plaunu tai tiesiog kuokstais ir istraukiu sausindama verysad.gif  db pradejau gerti vitaminus merdz special droze tai ziuresim kaip bus bet sako padeda, dar nusiziurejau yra specialus vitaminai tik plaukams, beto naudoju lakme firmos visa serija nuo plauku slinkimo - sampuna, ampules su zensenio ekstraktu nu visai po truputi maziau slenka ir sios priemones padeda greiciau naujiems ataugti, as ir del to labai stresuoju nu ziuresim gal kas is mano naudojamu priemoniu ir pades unsure.gif

Ar Lakmes priemones parduoda tik vaistinej, ar galima ir kokiam Droge isigyti?
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2007 05 24, 14:53)
Ar Lakmes priemones parduoda tik vaistinej, ar galima ir kokiam Droge isigyti?

tik vaistinese
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 05 24, 14:28)
Aš manau,kad vis dėlto čia ne skydliaukės,o plaukų balinimo problema.Aš irgi balinu,man irgi krenta kuokštais.Padeda Dzintars aliejukas,tepuosi 2 kartus per savaitę prieš miegą,ryte išsiplaunu.
O šiaip jei yra struma-tai ji gali būt eutirotinė,tada skydliaukės hormonų nei trūksta,nei per daug,todėl jums neskiriamas specialus gydymas ir šiuo atveju struma negali būt plaukų slinkimo priežastis.Šiaip reiktėtų atlikt skydliaukės hormonų tyrimą.
Reikia pasirinkti-ar balinti sruogomis plaukučiai keli ant galvos,ar daug,bet nebalinti.Arba bent jau kuo rečiau dažykite,juk kai sruogomis dažyta-ne taip matosi ataugusios šaknys.
Naudojau ir tą C:ENKO,geriau negu nieko.
Sėkmės gaivinant plaukučius 4u.gif

o man tas ampules taip igyre o reiskias nieko gero doh.gif o tas dzintars aliejukas kaip atrodo,tik taip vadinas ar dar kas nors nuo slinkimo?kur pirkti?reik viska isbandyti,o del balinimo as tik nesenei balinu kai nebalinau tas pats buvo slinko kuokstais,tai ir nesuprantu nuo ko,siandien paziurejau puse nutupejusiu man jau baisu

QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 24, 15:08)
tik vaistinese

o kas ten yra tos Lakmes?serija nuo plauku slinkimo?ar brangu?
Atsakyti
o kas ten yra tos Lakmes?serija nuo plauku slinkimo?ar brangu?
[/quote]
lakme - tai firma. ir ji turi serija nuo plauku slinkimo as bent jau naudoju sampuna, ampules ir ta ampule sumaisai dar su zensenio ekstraktu tau labai sustiprina poveiki, man visai patinka sukuojant maziau slenka ir pastebejau nauju plaukuciu. sampunas apie 17lt, kapsules 4 apie 40lt o kiek ta zensenio ekstraktas nzn nes mama pirko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 24 gegužės 2007 - 16:18
Pandute as irgi siandien begu tu tavo minetu ampuliu pirkti, nes pas mano mama del skydliaukes problemu baisiausiai kazkada slinko plaukai ir musu kirpeja jai pasiule, ji nusipirko 6 ampules, daugiau neprireike, nes tikrai nustojo slinkti, o dabar pati jau antra saviate kankinuosi su plaukais, slenka baisiai, jau net suemus i ranka uodega savo jauciasi kad ju maziau verysad.gif tikiuosi ir man tos ampules pades , nes kitaip nebezinau ka darysiu verysad.gif dar vitaminu nusipirkau verysad.gif
Atsakyti
amoples pirkau vienoj kirpykloj, sake lyg tai O'Risingo atsaka g.gif
nelabai pamenu pavadinimo, ir ju atrodo siaip neparduoda parduotuvese..
naudoju dar Pantogar vitaminus jau antramenesi, plauku atauganciu yra, bet nuo slinkimo nepadeda, man jau senai galvos plovimas tapo tragedija... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasperiukas @ 2007 05 25, 10:40)
Pandute as irgi siandien begu tu tavo minetu ampuliu pirkti, nes pas mano mama del skydliaukes problemu baisiausiai kazkada slinko plaukai ir musu kirpeja jai pasiule, ji nusipirko 6 ampules, daugiau neprireike, nes tikrai nustojo slinkti, o dabar pati jau antra saviate kankinuosi su plaukais, slenka baisiai, jau net suemus i ranka uodega savo jauciasi kad ju maziau  verysad.gif  tikiuosi ir man tos ampules pades , nes kitaip nebezinau ka darysiu  verysad.gif  dar vitaminu nusipirkau  verysad.gif

o apie kokias tu ampules sneki,nesupratau?
Atsakyti
Kažkada kažkur perskaičiau, kad dilgėlių nuoviras padeda plaukam. Žodžiu nuejau į lauką pririnkau dilgėlių lotuliukas.gif namie padžiovinau apie savaitę ir poto darydavau nuovirą ir skalaudavau plaukus. Labai tikėjau, kad pavyks, apie mėnesį laiko taip dariau, tačiau nieko nepadėjo, plaukai tapo šiurkštūs ir visai neblizgėjo.. Arba man dilgėlės netinka arba jos visai nepadeda.. schmoll.gif
Atsakyti