Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(Sansara @ 2007 05 14, 08:45)
labas rytas (saulėtas  lotuliukas.gif )

ale ot doh.gif kaip tyčia saulė plieskia nuo pačio ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas sauletas rytas 4u.gif
1. roolys nr.2
2. bilekas nr.20
3.silwio nr.14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 14 gegužės 2007 - 08:54
Rytas visiems.

Sillwio 12
Bite Maja
rsaulyte

O dabar pasakykit, ar mano nuotraukos tikrai tokios tamsios, ar cia darbo monitorius kaltas? Namie notebooke spalvos tvarkingos buvo, o dabar darbe pasiziurejau, tai reiktu sleptis po pernyksciais lapais. doh.gif doh.gif doh.gif Juoda viskas.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 14, 10:28)
O dabar pasakykit, ar mano nuotraukos tikrai tokios tamsios, ar cia darbo monitorius kaltas? Namie notebooke spalvos tvarkingos buvo, o dabar darbe pasiziurejau, tai reiktu sleptis po pernyksciais lapais.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Juoda viskas.

pas mane tamsokos. tiek darbe, tiek namie tą patį rodo g.gif . bet šiaip man patiko antra nuotrauka tavo.
bet pala... aš dabar įsižiūrėjau biggrin.gif . kaip ten ta saulė atsidūrė viduryje nuotraukos. ar ten lempa šviečia tarp medžių?
Atsakyti
Nadariau namų darbų, nes sirgau unsure.gif . Ar galiu prabalsuoti?
1 vieta Sąvaržėlė nr.7
2 vieta Silwio nr.12
3 vieta Roolys nr.4
Atrodo būsiu nepopuliari su vertinimu. Bet man šitos nuotraukos pačios pačiausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 gegužės 2007 - 10:04
g.gif mano balsai bus atiduoti siopm fotografijom:

first.gif sillwio Nr. 12
second.gif sunnyday Nr. 11
third.gif rsaulyte Nr. 21

Buvo dar tikrai graziu, bet stengiaus vertint pagal tema ''SAULE'' . Manau kad isrinkau geriausius. O jai ko neparasiau, tai tikrai nereiskia kad nepatiko biggrin.gif

Sikart labai daug maciau geru kadru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visiem po baliona biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 14, 10:53)
pas mane tamsokos. tiek darbe, tiek namie tą patį rodo  g.gif . bet šiaip man patiko antra nuotrauka tavo.
bet pala... aš dabar įsižiūrėjau  biggrin.gif . kaip ten ta saulė atsidūrė viduryje nuotraukos. ar ten lempa šviečia tarp medžių?

Aciu, musiu kompa namie smile.gif
Nu nera lyg lempos. Saule sviecia tarp medziu.

Elina, "vostok delo tonkoje". Cia ta pati ir apie "mena" gali sakyti. Arba patinka, arba ne. Kiekvienas turim kitokius skonius, ir tai yra puiku!

Laukiu naujos temos.
Atsakyti
rytas labas 4u.gif
jau kelinta savaite nepadarau namu darbu... ax.gif ale prabalsuosiu, jei galima ax.gif

1. sillwio 4u.gif
2 - 3. roolys 4u.gif ir rsaulyte 4u.gif (abiem atiduodu po 1,5 balo)

labai patiko saulelydziai, saule is po debesu, bet balsus atidaviau labiausiai patikusioms nuotraukoms, kuriose saule geraiusiai matesi blush2.gif

ir dar, kur californiagirl dingus? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 14, 11:11)
Nu nera lyg lempos. Saule sviecia tarp medziu.

o ten tie tamsūs yra debesys? man kažkaip pasirodė kaip kalnai doh.gif

kaip matau, nugalėtojas yra aiškus Sillwio first.gif 21 balas. kitiems pavyt jau nėr šansų biggrin.gif
tai ką, kuo nuoširdžiausiai sveikinam ir laukiam naujos temos mirksiukas.gif
Atsakyti
panašu, kad sillwio ir vėl daugiausia balų surinko. Sveikinimai - laukiam naujos temos.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 14, 11:23)
o ten tie tamsūs yra debesys? man kažkaip pasirodė kaip kalnai  doh.gif

kaip matau, nugalėtojas yra aiškus Sillwio first.gif 21 balas. kitiems pavyt jau nėr šansų  biggrin.gif
tai ką, kuo nuoširdžiausiai sveikinam ir laukiam naujos temos  mirksiukas.gif

Misinys is kalnu, debesu ir medziu.

Sillwio 4u.gif Skelbk greicciau nauja tema.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 14, 11:25)

Sillwio 4u.gif  Skelbk greicciau nauja tema.

gal dar miega hihihi.gif
Atsakyti