Sviesa tunelio gale
f14, 1/50s
Buteliuks be saules ,kaip be seselio....
f 3.8 1/4000s
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 18:33)
grazi mintis,tik ant rankos pirstu TA KAZKA nuclonuociau,nes kazkaip kliuva,noretusi tik rankos ir pypkes.tiesa,nepasakyciau,kad man remelis patiko...
QUOTE(Sansara @ 2007 05 12, 19:31)
kosmine saule kokia tai.. nelabai ysivaizduoju kaip cia tau taip ana susisuko.. apacioj juodumos per daug..apkarpyciau siektiek.
silwio,pirma o ar daug su programa padirbejai,ar ce taip svariai gavos?laaabai super ideja ir atlikimas
valanda,pirmoji man patiko.spinduliai labai graziai ziuris[noris bisky didesnes foto].O cia toji su butelaiciu..niayziuriu saules ..
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 13, 04:22)
silwio,pirma o ar daug su programa padirbejai,ar ce taip svariai gavos?laaabai super ideja ir atlikimas
Sumazinta, pasarpinta, bet tik del kontrasto, kiek paryskinti tie tamsesni debesys. Reikejo matyt, kaip as ji vakar gaudziau
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 13, 04:22)
kosmine saule kokia tai.. nelabai ysivaizduoju kaip cia tau taip ana susisuko.. apacioj juodumos per daug..apkarpyciau siektiek.
aš čia visai jos neapdorojau, tiesiog norėjau pasiteiraut, kodėl gavos toks efektas, nes akimis to nemačiau (po saulės gaudymo ilgai nieko nemačiau )... jei būtų 1-2 foto tai galvočiau toks kampas, lužo šviesa objektyve ir etc. o čia tiesiog kokias 2 min toks efektas susidaręs buvo bet tik fotike... tai vat ir įdomu kodėl. jei išsididini atrodo kaip išdegusi vieta, kaip tiksliai tiksliai išbalintas plyšys. reikia paskelbt, kad čia ateiviai taip padarė
Galvojau sia savaite namu darbu nepateiksiu, bet atsikeliu vakar vakare... ogi saulute karts nuo karto pro debesis islenda. Zvilgt i laikrodi, dar "auksinei valandai" speciau, bet nezinau kur vaziuoti, be to vaikas serga Zmona, gal vaika pas gydytoja nuvezam? Gydytojas musu tik vienoj vietoj- Trakuose. Na as tapr kitko fotoaparata isimetu Po gydytojo... Gal nuvaziuojam trumpam i Uzutraki- saulelydi nufotografuosiu? Sutiko. Turejau ~15min laiko, nes vaiko nenorejom ilgai lauke laikyti. Cia rezultatai.
Konkursui
Abi foto darytos pilnu rankiniu rezimu su rankiniu fokusavimu. F/11; 1/100s; ISO100.
Tiesa pasakius tikejausi ispudingesnes "auksines valandos", bet tenka dziaugtis kad is viso gavau galimybe pafotografuoti. Rezultatu nesu labai patenkintas ir laimeti nesitikiu. Tiesiog negaliu istisai nedaryti namu darbu
P.S. siandien pas mus saulute. Kas nespejot, kibkit i darba
Konkursui
Abi foto darytos pilnu rankiniu rezimu su rankiniu fokusavimu. F/11; 1/100s; ISO100.
Tiesa pasakius tikejausi ispudingesnes "auksines valandos", bet tenka dziaugtis kad is viso gavau galimybe pafotografuoti. Rezultatu nesu labai patenkintas ir laimeti nesitikiu. Tiesiog negaliu istisai nedaryti namu darbu
P.S. siandien pas mus saulute. Kas nespejot, kibkit i darba
Bilekas, antroji
o as galvojau, kad nuotrauku su PC tobulint negalima, dedam namu darbams tokias kokias nufotkinam tai jei galima, as tada savo namu darbus patvarkysiu galima?
O man vakar pavyko normaliai saulute nufotkinti kad matytusi spinduliukai, o ne balta deme Bet kai atejo laikas ir vaizdas daryti nuotraukas tinkamas i namu darbus tai mano fotiko batarkes eme ir nusedo. Tai teko tik pasigrozeti vaizdais ir vaziuot namo Bet kaip sakama nereik nukabinti nosies geriau pasidziaugti tuo, kad siandien as esu geresne fotografe negu buvau pries savaite
Tiesa, dar klausimukas, kaip vyksta balsavimas? kur savo balsus rasyt ar siust?
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 13, 12:53)
Tiesa, dar klausimukas, kaip vyksta balsavimas? kur savo balsus rasyt ar siust?
ryt ryte jau galesi balsiuoti cia. balsiuojam uz 3 nuotraukas. parasai tiesiog kam pirma vieta (3 balai), kam antra ir kam trecia, o tada suskaiciuojam greit balsus ir i pavakare jau zinom nugaletoja
...o pas mus saules nei kvapo... niuru, apsiniauke ir lyja ir lyja ir lyja... tikras Londonas...