Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

atsiuskit i Vilniu kas saule, nes turiu viena ideja, bet saules nera cry.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 12, 13:48)
Siandien sapnavau pasakiska saulelydi. Ir isteriskai ieskojau fotoaparato. Neradau. Ar tai psichozes pozymiai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

tau jau trečia stadija irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

papildyti Namų darbai
Atsakyti
user posted image

M, F8.0 1/2000. Iso 64.

user posted image
M, f8.0 1/3200 Iso 64, sepia
Atsakyti
Pirmoj atrodo kaip tepale, o ne baloj blush2.gif , antroj g.gif mintis graži, bet nesuprantu kas kliūva: ar daugiau tamsos, ar daugiau šviesos norisi ar galų gal ties saule kitokio kontrasto g.gif Ir į rėmelį man atrodo kažkaip keistai įdėta blush2.gif pati taip turbūt nepadaryčiau, tai labai sunku kritikuoti, bet kažkas vis tiek trukdo tiesiog gėrėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 12 gegužės 2007 - 19:46
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 12, 20:46)
Pirmoj atrodo kaip tepale, o ne baloj blush2.gif ,

antroj  g.gif mintis graži, bet nesuprantu kas kliūva: ar daugiau tamsos, ar daugiau šviesos norisi ar galų gal ties saule kitokio kontrasto  g.gif Ir į rėmelį man atrodo kažkaip keistai įdėta  blush2.gif pati taip turbūt nepadaryčiau, tai labai sunku kritikuoti, bet kažkas vis tiek trukdo tiesiog gėrėtis.

tai gali but ir tepalo bala hihihi.gif

del remelio, ne pirma sakai, bet man patinka, nes tokio niekas nedaro blush2.gif
Papildyta:
dar turiu tokia, schmoll.gif

"sirdele mano"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 20:58)
del remelio, ne pirma sakai, bet man patinka, nes tokio niekas nedaro blush2.gif
Papildyta:

o nepagalvojai, kodėl nieks tokio nedaro mirksiukas.gif

beje, čia namų darbai yra? man patalpinti prie visų?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 12, 21:02)
o nepagalvojai, kodėl nieks tokio nedaro  mirksiukas.gif

beje, čia namų darbai yra? man patalpinti prie visų?

turbut nemoka hihihi.gif

sirdele- ne 4u.gif
Atsakyti
niu ir aš gaudžiau saules ir languose, ir vandens balose (tepalo nebandžiau lotuliukas.gif ), ir horizontuose.... žiūrėsiu kas gausis, bet daug vilčių neturiu kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti
su širdele labai kažkaip tamsi, bet spinduliukai gražiai einantys matosi. smile.gif Bet čia įsižiūrėjus atsiktinai taip gavosi (širdutė)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 12 gegužės 2007 - 20:22
o visgi yra kažkas blush2.gif bent keli kadrai kurie mane tenkina...aišku mano reikalavimai kuklūs...

ar galit pasakyt, kodėl gavosi toks efektas ant saulės. jis eina per kokius 30 kadrų (nedidelis laiko tarpas juos skiria) doh.gif taip negražiai atrodo
user posted image
Atsakyti
Pagaliau išlindo saulė, todėl skubu dėti 3 namų darbus:

"Į saulę"
185mm, 1/2000, f/14, ISO200, -1.7EV, RAW
user posted image

"Sintetinė saulė"
70mm, 1/100, f/14, ISO200, -2.0EV, RAW
user posted image

"Vakareja. Laikas namo"
18mm, 1/200, f/14, ISO200, -1.0EV, RAW
user posted image

Atsakyti
Namu darbai
Ir saules sultys tekejo....
f 1/160, f/22 . Su PS. Juodai baltinta, sarpinta, tamsinta, tiesinta, reminta ax.gif .
user posted image

kazkas pasake.Pries saule fotkina arba profai, arba nemoksos....Siandien isitikinau,kad esu viena is antruju blush-anim-cl.gif2

Saule pamalonintas langas ir nuliudes sketis 4u.gif
F22, 1/60s . Pasarpinta, pakarpyta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 12 gegužės 2007 - 23:27