atsiuskit i Vilniu kas saule, nes turiu viena ideja, bet saules nera
QUOTE(valanda @ 2007 05 12, 13:48)
Siandien sapnavau pasakiska saulelydi. Ir isteriskai ieskojau fotoaparato. Neradau. Ar tai psichozes pozymiai? .
tau jau trečia stadija
papildyti Namų darbai
M, F8.0 1/2000. Iso 64.
M, f8.0 1/3200 Iso 64, sepia
Pirmoj atrodo kaip tepale, o ne baloj , antroj mintis graži, bet nesuprantu kas kliūva: ar daugiau tamsos, ar daugiau šviesos norisi ar galų gal ties saule kitokio kontrasto Ir į rėmelį man atrodo kažkaip keistai įdėta pati taip turbūt nepadaryčiau, tai labai sunku kritikuoti, bet kažkas vis tiek trukdo tiesiog gėrėtis.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 12, 20:46)
Pirmoj atrodo kaip tepale, o ne baloj ,
antroj mintis graži, bet nesuprantu kas kliūva: ar daugiau tamsos, ar daugiau šviesos norisi ar galų gal ties saule kitokio kontrasto Ir į rėmelį man atrodo kažkaip keistai įdėta pati taip turbūt nepadaryčiau, tai labai sunku kritikuoti, bet kažkas vis tiek trukdo tiesiog gėrėtis.
antroj mintis graži, bet nesuprantu kas kliūva: ar daugiau tamsos, ar daugiau šviesos norisi ar galų gal ties saule kitokio kontrasto Ir į rėmelį man atrodo kažkaip keistai įdėta pati taip turbūt nepadaryčiau, tai labai sunku kritikuoti, bet kažkas vis tiek trukdo tiesiog gėrėtis.
tai gali but ir tepalo bala
del remelio, ne pirma sakai, bet man patinka, nes tokio niekas nedaro
Papildyta:
dar turiu tokia,
"sirdele mano"
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 20:58)
o nepagalvojai, kodėl nieks tokio nedaro
beje, čia namų darbai yra? man patalpinti prie visų?
QUOTE(bite maja @ 2007 05 12, 21:02)
o nepagalvojai, kodėl nieks tokio nedaro
turbut nemoka
sirdele- ne
Namu darbai
Ir saules sultys tekejo....
f 1/160, f/22 . Su PS. Juodai baltinta, sarpinta, tamsinta, tiesinta, reminta .
kazkas pasake.Pries saule fotkina arba profai, arba nemoksos....Siandien isitikinau,kad esu viena is antruju 2
Saule pamalonintas langas ir nuliudes sketis
F22, 1/60s . Pasarpinta, pakarpyta.
Ir saules sultys tekejo....
f 1/160, f/22 . Su PS. Juodai baltinta, sarpinta, tamsinta, tiesinta, reminta .
kazkas pasake.Pries saule fotkina arba profai, arba nemoksos....Siandien isitikinau,kad esu viena is antruju 2
Saule pamalonintas langas ir nuliudes sketis
F22, 1/60s . Pasarpinta, pakarpyta.