Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(*Nendria* @ 2007 05 31, 09:30)
Nu turiu viena shioki-toki geltona drugeli, mastau.gif ale jis neypatingai grazhiai nufotkintas... bet jauchiu, kad pas kitus atsiras grazhesniu g.gif
[/img]

visai gražus drugelis tik man spalviškai nelabai tinka sad.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 31, 14:08)

Turiu toki drugeli  biggrin.gif

pas mane panašus tik 10 katrų mažesnis ant užuolaidų tupi smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 05 31, 17:28)
Sakai per sunki tema? Man atrodo lengvesnes nebuna  biggrin.gif  Pyskini ka papuola ir dedi cia visu kritikai.

o kaip paskuj jas visas sulyginti. PVZ. krioklys ir nešvarūs skalbiniai smile.gif)
Reikėjo sakyt - pyškinat neplautus indus, o mes tada vertinsim, foto kokybę ir pan.
O kai tema bilekas, tai bilekas ir gaunasi smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 05 31, 19:05)
Tai visai nesvarbu. Jei bijosim, kad kitiems gali pasirodyt neidomu, geriau visai nefotografuot  mirksiukas.gif
As dedu viena. Pravda ne konkursui, siaip jusu kritikai.

vieta graži foto nebloga gal. bet man lyg su kompozicija kažkas negerai, ar tai kranto per daug ar tai vandens, ar vanduo vietom per daug baltas. Lyg neužbaigtas būtų.

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 22:52)
A jo jo, nerandu kelio kaip iš pelkės išbrįst, o už šiltnamį tik musmires tedalina  lotuliukas.gif
Papildyta:

nesuk galvos dėl pelkių ir kitokių balų, man kartais irgi nesuprantama pagal ką ten vertinama. Čia matyt laimės dalykas kokie žmonės tuo metu prisijungę, ar didieji meninykai ar gero skonio neturintys gamtos mylėtojai smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 05 31, 22:54)
Sveikuciai, fotomanai! mirksiukas.gif Kiek groooozybiu cia pas jus!!! Gaila pati laiko fotografijai labai mazai galiu skirti... verysad.gif

Perzvelgiau ugnies konkursa... sillwio 16 foto swoon.gif  thumbup.gif  super
dar uzkabino zuvialos foto nr 5, dejavu Nr. 12 ir uzuolaidos Nr. 18 

blink.gif  thumbup.gif  Kaiiip grazuuuu bigsmile.gif  wub.gif Makro objektyvas?

ačiū ciburaska. Tik mano fotoaparatui netinka jokie objektyvai. Čia macro konverteris iš fotofabriko.
Atsakyti
sillwio, sunku pasakyti... Man grazu kai tokio tipo vaizdeliai tarsi "reminami" ar krantu, ar medzio saku, ar idomiu zoliu, ar tureklu, ar akmenu, kazko... ar zvelgiama tarsi pro tokio tipo objektus... Nemoku paaiskinti... Bet cia mano subjektyvi nuomone. Taip graziau man... Nuotrauka miela... jau sakiau...

Kadangi daugiausia bunu su vaikais, tai ir nuotraukose JIE blush2.gif :
Ciuozykla
user posted image
Pieniu lauke
user posted image
Smelio dezeje
user posted image
Pavasario spalvos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 31 gegužės 2007 - 22:57
Sillwio, rėminimas kad geriau suprastum turėtų atrodyti maždaug taip
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 22:48)
Sillwio, rėminimas kad geriau suprastum turėtų atrodyti maždaug taip
user posted image

lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na turejau omeny mazdaug toki "reminima" tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
P.S. Foto ne mano, is interneto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 31 gegužės 2007 - 23:04
QUOTE(ciburaska @ 2007 06 01, 00:03)
Na turejau omeny  mazdaug toki "reminima" tongue.gif

beee.gif

tease.gif

Spėju reik temą kažkam ruošt, nes po 3-4 žinučių ši baigsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 31 gegužės 2007 - 23:22
Niu atejau,brac,o ce namai dar neparuosti.Tai stai.Uzeikit.Kad nesaltumet.Bo as velai keliuos .. ax.gif NAUJI NAMAI

begu zet,ko pritausket...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Su namu darbais neskubam ziuriu biggrin.gif As nezinau ka fotkinti, nes vaikai kaip kipsiukai lekia nuo manes kai fotika pasiimu doh.gif Nebeiseina man niekas, ir nervai kyla biggrin.gif Pas mane kaip ir pas ciburaska nuotraukose vaikai, vaikai ir dar karta vaikai biggrin.gif O kai vaikai paparaciu nebemegsta, tai sunkiau pasidare doh.gif

Sillwio, fainas upeliukas, ner prie koprikibti mirksiukas.gif

Ciburaska, tavo mazule kad uzaugusi, trecioj foto turbut ne tavoji(plaukuciai kitokie) g.gif
Pirmoje foto man tas vamzdis virs dukrytes galvos viska gadina. Antroji grazi foto wub.gif Tulpes nelabai kabina blush2.gif

Maciau zuvialia nauja tema atidare, bet as kaip pavyzdinga mokine sia damusineju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 birželio 2007 - 02:16
ceburaska aciu 4u.gif kazkaip 5toji foto nelabai balsavime sulauke balsu blink.gif o tavasias foto pakarpyciau siektiek.O vat tulpes buciau labiau is apacios emus,ir siektiek minties kazkokios noris.na,kad kazkas isrysketu,kazkas nublanktu,bet pieva nirialiu spalvu blink.gif [is kur pas tau tiek leliuzu?]
silwio,tavo foto-paveiksliukas 4u.gif ,tik vat gal is kaires vandens bisky kirptelt bandyciau..Tiesa,o ka turejai minty rasydamas,kad D-Lithing programa superine?Naudojai ja sioje foto? unsure.gif labai labai aiskiai ten viska tavo nuorodoj raso thumbup.gif

savarzele,man silwio paspalvuota gelike geriau ziuris[nors siektiek tamsoka,ir 'avtuobusas' nelabai svariai panaikintas ax.gif ],mat niurokai ziuris bespalve..

na siandien turejau tarkim vienintele proga [sia savaite]atlikti tai,ka seniai norejau..Rezultatai turbut nieko blatno.Bet savo uzsibrezta tiksla kaip ir atlikau.keliu jusu kritikai.Taigi is savo muilinuoto muilino bandziau isspaust burbulus hihihi.gif fotografuodama nakti,arba naktejant..Vejas reikalus gadino.Na,bet palieku jums spresti...

Tiesa,silwio,gera klausima berods dejavu uzdave.Y ka tures but atsizvelgta balsuojant?

zmogelis palydi saule.ISO 200,exp. 1/1000,f/5
user posted image
ramuma.ISO200,exp.1/180, f/3.4
user posted image
menulio gaudynes.ISO200,exp.1.8s,f/2.8
user posted image
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 01, 01:14)
Maciau zuvialia nauja tema atidare, bet as kaip pavyzdinga mokine sia damusineju biggrin.gif

saunuole saunuole 4u.gif as irgi atskubejau tau padet.Va ykeliau pora trejetu darbu,kad greiciau reikalai judetu,ale ytariu nelabai 'Y TEMA' ,silwio?a?ne skalbiniai..ne indai,ale vistiek.prie pamoku sedejau,vadinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 01 birželio 2007 - 03:01
cigonu taboras plaukia gaudyt menulio.ISO 200,f/2.8,exp.0588235sblink.gif
user posted image

sita siektiek raibsta akyse,bet turiu klausima,su islaikymu ar ce gali but viskas gerai,ar jau ce zenklas,kad eit gult?Tiesa,visi nors siektiek pavyke kadrai gavosi vadovaujantis 2sek silwio metodu 4u.gif

jus kaip norit.viena neprimusiu sitos temos.labanakt.palieku rytiniam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 01 birželio 2007 - 03:16
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 01, 04:15)
[b]cigonu taboras plaukia gaudyt menulio.

zuvialia, man pirmos trys fainai ziurisi, bet jau cigonu taboras ryskiai kazkur i kaire nuplauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti