QUOTE(*Nendria* @ 2007 05 31, 09:30)
Nu turiu viena shioki-toki geltona drugeli, ale jis neypatingai grazhiai nufotkintas... bet jauchiu, kad pas kitus atsiras grazhesniu
[/img]
[/img]
visai gražus drugelis tik man spalviškai nelabai tinka
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 31, 14:08)
Turiu toki drugeli
pas mane panašus tik 10 katrų mažesnis ant užuolaidų tupi
QUOTE(sillwio @ 2007 05 31, 17:28)
Sakai per sunki tema? Man atrodo lengvesnes nebuna Pyskini ka papuola ir dedi cia visu kritikai.
o kaip paskuj jas visas sulyginti. PVZ. krioklys ir nešvarūs skalbiniai )
Reikėjo sakyt - pyškinat neplautus indus, o mes tada vertinsim, foto kokybę ir pan.
O kai tema bilekas, tai bilekas ir gaunasi
QUOTE(sillwio @ 2007 05 31, 19:05)
Tai visai nesvarbu. Jei bijosim, kad kitiems gali pasirodyt neidomu, geriau visai nefotografuot
As dedu viena. Pravda ne konkursui, siaip jusu kritikai.
As dedu viena. Pravda ne konkursui, siaip jusu kritikai.
vieta graži foto nebloga gal. bet man lyg su kompozicija kažkas negerai, ar tai kranto per daug ar tai vandens, ar vanduo vietom per daug baltas. Lyg neužbaigtas būtų.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 22:52)
A jo jo, nerandu kelio kaip iš pelkės išbrįst, o už šiltnamį tik musmires tedalina
Papildyta:
Papildyta:
nesuk galvos dėl pelkių ir kitokių balų, man kartais irgi nesuprantama pagal ką ten vertinama. Čia matyt laimės dalykas kokie žmonės tuo metu prisijungę, ar didieji meninykai ar gero skonio neturintys gamtos mylėtojai
QUOTE(ciburaska @ 2007 05 31, 22:54)
Sveikuciai, fotomanai! Kiek groooozybiu cia pas jus!!! Gaila pati laiko fotografijai labai mazai galiu skirti...
Perzvelgiau ugnies konkursa... sillwio 16 foto super
dar uzkabino zuvialos foto nr 5, dejavu Nr. 12 ir uzuolaidos Nr. 18
Kaiiip grazuuuu Makro objektyvas?
Perzvelgiau ugnies konkursa... sillwio 16 foto super
dar uzkabino zuvialos foto nr 5, dejavu Nr. 12 ir uzuolaidos Nr. 18
Kaiiip grazuuuu Makro objektyvas?
ačiū ciburaska. Tik mano fotoaparatui netinka jokie objektyvai. Čia macro konverteris iš fotofabriko.