Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(wyshnia @ 2007 05 11, 17:39)
na as bet kuriuo atveju pirkciau padeveta veidrodini su perspektyva, kad kazkada turesiu ir nauja, o ne nauja muilinike ar pusiau SLR ir vistiek svajociau apie veidrodini g.gif  4u.gif

O kas yra pausiau SLR? blush2.gif Cia gal tos didesnes muilines taip vadinamos g.gif

Kazko nesuprantu....Stebukle tu sakai su "muiline" fotkini, ar ne? O tai pas tave objektyva gali keisti, ar kaip? Nes pamenu rasei anksciau, kad vyras vaziavo tau objektyvo pirkti g.gif Ar taip gali buti? Muiline su keiciamu objektyvu? Ar as kazko nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 12 gegužės 2007 - 06:48
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 12, 06:36)
O kas yra pausiau SLR? blush2.gif  Cia gal tos didesnes muilines taip vadinamos g.gif

Kazko nesuprantu....Stebukle tu sakai su "muiline" fotkini, ar ne? O tai pas tave objektyva gali keisti, ar kaip? Nes pamenu rasei anksciau, kad vyras vaziavo tau objektyvo pirkti g.gif Ar taip gali buti? Muiline su keiciamu objektyvu? Ar as kazko nezinau blush2.gif

taip taip, cia tokios didesnes jau pagerintos muilines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 12, 07:36)
O kas yra pausiau SLR? blush2.gif  Cia gal tos didesnes muilines taip vadinamos g.gif

as turejai sony veidrodini(pora savaiciu), bet man nelipo, ji pardaviau ir toliau pasilikau sita. nes reikejo rinktis kuri pasilikt cool.gif pasilikau sita pigesni, kad gauciau nauja masina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 12 gegužės 2007 - 09:57
Sveikučiai,
Vakar atgavau dešinę ranką thumbup.gif Dabar teks patreniruoti, kad nulaikytų fotiką ir kiek daugiau į šoną pasikeltų doh.gif Bet kaip gera rašyti abiem bigsmile.gif Iš viso kaip naujai gimusi.
Einu skaityt, ką prirašėte paskutines dieneles. Ikiux biggrin.gif
Atsakyti
Manau,kad tokioje temoje dauk protingu asmenybiu yra blush2.gif Pagelbekit man dundukei doh.gif Jau skambiju visur devyniais varpais biggrin.gif

Noriu pirkti fotoparata Nicon D 80 ... Ar geras mano pasirinkimas isgauti orginaliom nuotraukom ?????

Ar yra koks geresnis uz si ??? As cia nekalbu apie profesonalius fotostudijose ......

Labai reikalingos jusu nuomones.... Nes pati nelabai apie tai ismanau,bet norisi atsiprasant ne suda nusipirkti schmoll.gif Noreciau eiti po to i apmokymus photografavimo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameejaa @ 2007 05 12, 13:35)
Manau,kad tokioje temoje dauk protingu asmenybiu yra  blush2.gif  Pagelbekit man dundukei  doh.gif  Jau skambiju visur devyniais varpais  biggrin.gif

Noriu pirkti fotoparata Nicon D 80  ... Ar geras mano pasirinkimas  isgauti orginaliom nuotraukom  ?????

Ar yra koks geresnis uz si ???  As cia nekalbu apie profesonalius fotostudijose  ......

Labai reikalingos jusu nuomones.... Nes pati nelabai apie tai ismanau,bet norisi atsiprasant ne suda nusipirkti  schmoll.gif  Noreciau eiti po to i apmokymus photografavimo  4u.gif  blush2.gif

Nezinau,ka turi omenyje snekedama apie orginalias nuotraukas, nes kiek suprantu tokios daromos ne fotoaparato, o zmogaus zvilgsnio ir minciu pagalba:smoke: , bet technkos(t.y.darbo priemones) pasirinkimas Tavo tikrai geras. Beliks teisingai issirinkti objektyva. Ir laukiam su darbais sioje temoje mirksiukas.gif
(O geresniu buna beveik visada ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 12 gegužės 2007 - 12:45
QUOTE(Kameejaa @ 2007 05 12, 13:35)
Manau,kad tokioje temoje dauk protingu asmenybiu yra  blush2.gif  Pagelbekit man dundukei  doh.gif  Jau skambiju visur devyniais varpais  biggrin.gif

Noriu pirkti fotoparata Nicon D 80  ... Ar geras mano pasirinkimas  isgauti orginaliom nuotraukom  ?????

Ar yra koks geresnis uz si ???  As cia nekalbu apie profesonalius fotostudijose  ......

Labai reikalingos jusu nuomones.... Nes pati nelabai apie tai ismanau,bet norisi atsiprasant ne suda nusipirkti  schmoll.gif  Noreciau eiti po to i apmokymus photografavimo  4u.gif  blush2.gif

aparaciukas geras, dar reikia ir gero objektyvo.

o siaip, tai sitas gavo best apdovanojima, http://www.vilbrafot...ndex.php?id=452
Atsakyti
Siandien sapnavau pasakiska saulelydi. Ir isteriskai ieskojau fotoaparato. Neradau. Ar tai psichozes pozymiai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Namu darbu, jauciu nebus. Pries dvi dienas buvo grazus sauletekis, bet lova tuo metu labiau silde, nei vesa balkone. Be to nutariua, jog geriau fotkinsiu saulelydzius (del, manau, gan suprantamu priezasciu lotuliukas.gif). Ir se tau. Nei saules,nei sauletekiu, nei saulelydziu nei namu darbu...tik nenormalus sapnai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.s. man patiko fotolamos ir roolys pasigincyjimai thumbup.gif . Vis kazka naujovisko suzinai. Elementariu, bet nezinomu dalykeliu blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 12 gegužės 2007 - 12:51
QUOTE(valanda @ 2007 05 12, 12:42)
  Beliks teisingai issirinkti objektyva. Ir laukiam su darbais sioje temoje  mirksiukas.gif

O,kaip issirinkti gera objektyva???? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 12:47)

o siaip, tai sitas gavo best apdovanojima, http://www.vilbrafot...ndex.php?id=452

Idomu g.gif Raso,kad lengvai naudojamas bigsmile.gif ... O is jusu kas turi toki???...Isbande?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 12, 12:48)
Namu darbu, jauciu nebus. Pries dvi dienas buvo grazus sauletekis, bet lova tuo metu labiau silde, nei vesa balkone. Be to nutariua, jog geriau fotkinsiu saulelydzius. Ir se tau. Nei saules,nei sauletekiu, nei saulelydziu nei namu darbu...tik nenormalus sapnai. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.s. man patiko fotolamos ir roolys pasigincyjimai thumbup.gif . Vis kazka naujovisko suzinai. Elementariu, bet nezinomu dalykeliu blush2.gif .

o man po nepavykusios progos užfiksuoti saulėlydį irgi buvo mintis su saulėtekiu. juolab, kad turiu žadintuviuką neblogą kartais panašiu metu "suskambantį"... pramerkiu akis, žiūriu dangus giedras, po truputį šviečias, ryškėja miško kontūrai... apsidžiaugiau. užmigau trumpam. pabundu, o visas horizontas užklotas debesimis, o dar už valandos ir lyti ėmė... unsure.gif o vakar tik žaibus galima buvo matyt, o ne saulę.
mano namų darbų šį kartą irgi turbūt nebus, del "techninių" saulės nebuvimo problemų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 11, 21:29)
Jei nenori fotkint raw, reguliuok wb. Tavo kameroje yra funkcija, leidzianti nustatyti wb pagal balto popieriaus lapa pries fotografuojant. Paieskok, tikrai rasi.
Siaip priezastis gali buti ir kita. Jei imestum koki pvz, gal butu aiskiau.

Na va. Kazkas panasaus i tai
user posted image
Siandien uzsiimsiu WB nustatymo ant B lapo paieskomis. Bet man keista, kad automatiskas WB sitaip ispliko. Gal sakau kazkas kitkas cia nagus kaisioja (visu pirma, aisku, mano nezinojimas blush2.gif )

Papildyta:
QUOTE(Kameejaa @ 2007 05 12, 13:54)
O,kaip issirinkti gera objektyva????  g.gif

Pirmiausia reik zinot, ka noresi fotkint. Kai gavau fotoaparata dovanu, prie jo buvo sigma 18-125. Manes jis dabar netenkina. Tik dar pati nezinau i ka keisiu. Toje vietoje tau vyriokai labiausia patars. Jei netingi pasivartyk senas temas. ten nemazai apie obj.diskutuota.
Atsakyti
QUOTE(Kameejaa @ 2007 05 12, 13:54)

Idomu  g.gif  Raso,kad lengvai naudojamas  bigsmile.gif  ... O is jusu kas turi toki???...Isbande??  bigsmile.gif

fotolama ir Agneza turi 4u.gif new_russian.gif new_russian.gif bet dar irgi priklauso nuo objektyvo 4u.gif
Atsakyti