Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 19:02)
Įdėsiu ir aš (sena, gal kam ir matyta, bet tiek to). Pačiai kažkuo jauki ir tiek. Naujų kol kas neturiu nei laiko fotkint nei labai normalų galimybių (nes fotikas kol kas toj pat stadijoj - da niekur nenešėm net parodyt)

user posted image

Jums leidus parodysiu, ka as daryciau 4u.gif
user posted image
Nuklonuota kai kas, biski saturation, ziedas perkeltas i kita sluoksni ir biski pasviesintas bei prideta jam spalvu.
Atsakyti
Aš apie perkėlinėjimus į kitą sluoksnį tiesą sakant nenutuokiu nieko blush2.gif unsure.gif Bet pažiūrėt įdomu. Ir kad šiltnamis dingo taip pat lotuliukas.gif Trukdyt tai jis man trukdė, bet su kruopštumo klonuojant man irgi nelabai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 31 gegužės 2007 - 20:59
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 22:52)
Aš apie perkėlinėjimus į kitą sluoksnį tiesą sakant nenutuokiu nieko  blush2.gif  unsure.gif Bet pažiūrėt įdomu. Ir kad šiltnamis dingo taip pat  lotuliukas.gif Trukdyt tai jis man trukdė, bet su kruopštumo klonuojant man irgi nelabai  blush2.gif

šiltnamis... maniau, ten autobusas doh.gif
Atsakyti
Tai i fotokudra visi patrauket lotuliukas.gif

Sillwio, mano galva, zole apacioje persharpinai (strukturos nebeliko, tik juodi plemai).

Tavo kriokliai techniskai thumbup.gif Bet truksta kazkokio "cinkelio".

Papildyta:
Sillwio, su kuo "apdoroji" Nef failus? Su Nikono programa?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 31, 22:28)
Tai i fotokudra visi patrauket lotuliukas.gif 

A jo jo, nerandu kelio kaip iš pelkės išbrįst, o už šiltnamį tik musmires tedalina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2007 05 31, 22:19)
šiltnamis... maniau, ten autobusas doh.gif

aga, autobusas ganykloj lotuliukas.gif Šiaip mažas polietileninis šiltnamukas, ten lyg konspektu unsure.gif vadina.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 22:50)
A jo jo, nerandu kelio kaip iš pelkės išbrįst, o už šiltnamį tik musmires tedalina  lotuliukas.gif

Padaryk juodai-balta arba sepia ir pavadink liudnai lotuliukas.gif Tuomet ir i titulini pateksi.
Tavas vabalas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikuciai, fotomanai! mirksiukas.gif Kiek groooozybiu cia pas jus!!! Gaila pati laiko fotografijai labai mazai galiu skirti... verysad.gif

Perzvelgiau ugnies konkursa... sillwio 16 foto swoon.gif thumbup.gif super
dar uzkabino zuvialos foto nr 5, dejavu Nr. 12 ir uzuolaidos Nr. 18 thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 19:44)
user posted image

blink.gif thumbup.gif Kaiiip grazuuuu bigsmile.gif wub.gif Makro objektyvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 31 gegužės 2007 - 21:55
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 31, 22:53)
Padaryk juodai-balta arba sepia ir pavadink liudnai lotuliukas.gif Tuomet ir i titulini pateksi.
Tavas vabalas thumbup.gif

Tai bet ten išimt ir pakeis negaliu kažkaip...ai išgyvensiu. Vieną išėmiau, komentaras liko - tikra pelkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 31, 18:05)

graziai cia vanduo pasiliejes ir krantu ryskumas fainas thumbup.gif, maloniai ziurisi wub.gif , tik kazkokio cinkelio nuotraukoje noretusi..., bet technika tvarkinga - neprikibsi biggrin.gif
Papildyta:
astaxa, fainas momentukas pagautas thumbup.gif wub.gif Patinka. Labradoriukes kadravimas mieliau ziurisi, bet su PS kazkur perspausta - spalvinis triuksmas isryskejes. Siulyciau pereiti dar su triuksmo valymo programike/filtru mirksiukas.gif
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 29, 10:06)

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 20:28)

Vaizdelis patinka, mielai ziurisi, bet noretusi pirmo plano ryskaus... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 28, 13:42)
Zuvedra gagena. Desinej pusej krastine jauciasi gulbe. Soka gulbiu soki biggrin.gif
user posted image

Sauniai pagauti paukstukai!
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 31, 20:52)
Aš apie perkėlinėjimus į kitą sluoksnį tiesą sakant nenutuokiu nieko  blush2.gif  unsure.gif Bet pažiūrėt įdomu. Ir kad šiltnamis dingo taip pat  lotuliukas.gif Trukdyt tai jis man trukdė, bet su kruopštumo klonuojant man irgi nelabai  blush2.gif

Klonuot originala reik.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 31, 21:28)
Sillwio, mano galva, zole apacioje persharpinai (strukturos nebeliko, tik juodi plemai).

Tavo kriokliai techniskai thumbup.gif Bet truksta kazkokio "cinkelio".
Papildyta:
Sillwio, su kuo "apdoroji" Nef failus? Su Nikono programa?

Kuri zole g.gif
Koks cinkelis galetu buti krioklyje? Stai kur dilema blink.gif
Dabar su Nikon Capture NX. Iki sitos bandziau dag visokiu. Kai pabandziau NX, niekas kitas nelimpa. Nors ji ir ryja kompo resursus, ypac kai dar photoshop'as atidarytas.

QUOTE(ciburaska @ 2007 05 31, 21:54)
Perzvelgiau ugnies konkursa... sillwio 16 foto swoon.gif  thumbup.gif  super

Aciu

QUOTE(ciburaska @ 2007 05 31, 22:08)
graziai cia vanduo pasiliejes ir krantu ryskumas fainas thumbup.gif, maloniai ziurisi wub.gif , tik kazkokio cinkelio nuotraukoje noretusi..., bet technika tvarkinga  - neprikibsi biggrin.gif

Pvz kokio?
Atsakyti
ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 31 gegužės 2007 - 22:25
Pasisakysiu ir as apie printerius, as turiu canon, naudoju ji 1 metus, nusiskundimu neturiu. Nuotrauko gaunasi sauniai, kainuoja keliais centais brangiau, bet koki tikrai geresne nei fuji. siaip, norint labai geros kokybes atspausdinimo, visada vaziuoju i paloroida, ten man bent jau, kokybe pati nepriekaistingiausia.
Atsakyti