Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 18:06)
kaip dabar?

dabar geriau

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 29, 22:36)
Atbegau pasigirti  blush2.gif
Mano nuotraukyte isspausdino zurnale "Tavo vaikas". Panaudojo prie straipsniuko.
Sita Isspausdino.Pamenat sita?:

mano sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 30, 06:26)
Pabandziau ir as viena foto i fotoKudra ideti blush2.gif  tiesa, man i "pelke" tik leidzia g.gif  Turbut, kad naujoke...Kas tos spanguoles ir musmires ten? Jauciu reikia eiti skaityti, turetu buti parasyta g.gif

yra taisykles. spanguoles = patinka, musmires = nepatinka. Surenki berods 10 spanguoliu, patenki i kudra. Is ten tiesus kelias i dienos ir savaites geriausias smile.gif Tiesa, patyre vartotojai dar gali ir lelijas deti = labai patiko nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 30 gegužės 2007 - 08:09
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 29, 23:36)
Atbegau pasigirti  blush2.gif
Mano nuotraukyte isspausdino zurnale "Tavo vaikas". Panaudojo prie straipsniuko.
Sita Isspausdino.Pamenat sita?:

pamenam, pamenam mirksiukas.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 18:13)
ta prasme ryški? ji per tamsi? ar ryškumo zona per maža  tongue.gif ? fokusavau į liežuvį.

Man būtent to ryškumo zona ir yra per maža. Tokio tipo nuotraukoms labiau norėtųsi viską ryškiai matyti, ne tik liežuvį. Bet pagautas momentas ir modelis verti 10 balų 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 30, 07:26)
Pabandziau ir as viena foto i fotoKudra ideti blush2.gif  tiesa, man i "pelke" tik leidzia g.gif  Turbut, kad naujoke...Kas tos spanguoles ir musmires ten? Jauciu reikia eiti skaityti, turetu buti parasyta g.gif

aš fotografuoju su Canon Powershot S3 blush2.gif

O tu fotokūdroj j.j.?
Atsakyti
Californiagirl dekui blush2.gif tiesiog kazkada kai rase straipsni, jinai man pasiule karts nuo karto atsiusti nuotraukyciu su vaiku, jei kokiu geru turesiu. Tai as vis jai ir nusiusdavau. O va dabar ir idejo thumbup.gif

bite maja; silwio dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 30, 12:18)
Californiagirl dekui  blush2.gif  tiesiog kazkada kai rase straipsni, jinai man pasiule karts nuo karto atsiusti nuotraukyciu su vaiku, jei kokiu geru turesiu. Tai as vis jai ir nusiusdavau. O va dabar ir idejo  thumbup.gif

bite maja; silwio dekui  blush2.gif

kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 30, 09:56)
aš fotografuoju su Canon Powershot S3  blush2.gif

O tu fotokūdroj j.j.?

Dekui, pasakysiu sesei ax.gif Jau ir pati nuziurejus ji buvau jai, taigis vadinasi neapsirinku thumbup.gif

Aga, as kudroj j.j. biggrin.gif Ogi siurprizas malonus is ryto- is pelkes i kudros dienos geriausius darbus persikele mano foto thumbup.gif Faina blush2.gif

Labradoriuke tikrai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 gegužės 2007 - 15:38
Hm - pasisakiau fotokonkursų temoj) , parašiau visišką nesąmonę ir ironizuodama. O sulaukiau pritarimo vat šitai žinutei
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 30, 19:57)
aš irgi negaliu pakęst profesionalumo jokioj srity - geriau natūraliai kaip išeina viskas - kuo kokybiškiau arodo tuo blogiau, nes jau panašu į profesionalumą. Kam to reikia?  doh.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 30, 16:29)
Dekui, pasakysiu sesei ax.gif  Jau ir pati nuziurejus ji buvau jai, taigis vadinasi neapsirinku thumbup.gif

Aga, as kudroj j.j. biggrin.gif  Ogi siurprizas malonus is ryto- is pelkes i kudros dienos geriausius darbus persikele mano foto thumbup.gif Faina blush2.gif 

Labradoriuke tikrai smagu thumbup.gif

iš nuotraukos autorę atpažinau. šaunuolė. Tavo fotografijos turi savitą braižą mirksiukas.gif

Turiu tokį neįprastą prašyma... Gal kas turit ir galite pasidalinti foto su drugeliu ( kad dominuotų oranžinė arba ryški geltona spalvos), mano interjerui vienos tokios nuotraukos trūksta (13x18 cm pasikabinti ant sienos) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 30 gegužės 2007 - 20:52
Sveiki,

Kiek skaitau,tiek dar daug nesuprantu doh.gif bet tikiuosi isivaziuosiu ir viskas bus thumbup.gif
Visu nuotraukos tiesiog nuostabios, man dar iki tokio lygio tik mokytis ir mokytis...

Tiesa,kazkas klause koki fotoaparata turiu, tai pas mane Nikon D40 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konkin: 30 gegužės 2007 - 22:27
QUOTE(dejavu @ 2007 05 30, 21:44)
Turiu tokį neįprastą prašyma... Gal kas turit ir galite pasidalinti foto su drugeliu ( kad dominuotų oranžinė arba ryški geltona spalvos), mano interjerui vienos tokios nuotraukos trūksta (13x18 cm pasikabinti ant sienos)  blush2.gif

Nu turiu viena shioki-toki geltona drugeli, mastau.gif ale jis neypatingai grazhiai nufotkintas... bet jauchiu, kad pas kitus atsiras grazhesniu g.gif
user posted image

Papildyta:
ai, ir dar nznau, kaip su spalvom, nes vis dar nesusikalibravau monitoriaus doh.gif
Atsakyti
Vaziuodama per Messina pamaciau idomu objekta bigsmile.gif Kadangi mano pusej langas neatsidarinejo, vaziavom greitai ir dar be blykstes - ka istraukiau ta istraukiau. Bet man panasu i senovini fofparata g.gif
user posted image

Turiu toki drugeli biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
aliuo?tai kur didieji aktyvistai?silwio,kaip suprantu per sunkia tema uzdavei g.gif nu va brac. As tai laiko turbut neturiu.O gal ir noro..kazkoks tinginys.
Beja,californios mergaites nuotraukyte kudroj labai smagiai pakilo in aukstumas thumbup.gif
Labradoriuke,sveikinu ir tavaja patekusia y zurnaliuka [prajuokinai su drugeliu biggrin.gif ]
dejavu ta gelike suzavejo savo macro ne tik kudriecius as irgi apzaveta... unsure.gif

Gal kas issisaugojot,kurioj temoj daug buvo diskutuota apie objektyvus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 31 gegužės 2007 - 16:03