Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(sillwio @ 2007 05 29, 17:17)
Pas mane viewsonic ve710s. Beja, o koks pas tave? Gal pavyks pakeisti savo nuomone apie LCD ir daugiau cia ir niekur kitur nebesispjaudyti  biggrin.gif

Namie turim Samsung 215TW.
Darbe sėdžiu prie Viewsonic VG2030WM.

Samsungas tikrai geresnis. Darbinis monitorius pusė velnio, netgi geresnis, nei tikėjausi.

Dar yra toks niuansas, kad abu šie monitoriai sukalibruoti naudojantis kalibravimo įrenginiu.

Pradžiai pabandyk kontrastą bei šviesumą susireguliuoti: http://www.photofrid...m/calibrate.php

Deja, bet pačių spalvų „iš akies“ nesusireguliuosi...

Atsakyti
pristatau ką tik iškeptas nuotraukas
50 mm, išlaikymo prioritetas 1/640", F 5. šiek tiek šarpinta ir karpyta.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 29, 17:52)

Samsungas tikrai geresnis. Darbinis monitorius pusė velnio, netgi geresnis, nei tikėjausi.

Dar yra toks niuansas, kad abu šie monitoriai sukalibruoti naudojantis kalibravimo įrenginiu.

Pradžiai pabandyk kontrastą bei šviesumą susireguliuoti: http://www.photofrid...m/calibrate.php

o tai kaip ten ką reguliuoti nesuprantu ax.gif
Pas mane namie Samsung SyncMaster 940N stovi.

QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 17:55)
pristatau ką tik iškeptas nuotraukas
50 mm, išlaikymo prioritetas 1/640", F 5. šiek tiek šarpinta ir karpyta.

user posted image

jei šita būtų ryški, pasikabinčiau ant sienos, nors ir nesu kačių mylėtoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 29 gegužės 2007 - 16:58
QUOTE(dejavu @ 2007 05 29, 17:56)
jei šita būtų ryški, pasikabinčiau ant sienos, nors ir nesu kačių mylėtoja

ta prasme ryški? ji per tamsi? ar ryškumo zona per maža tongue.gif ? fokusavau į liežuvį.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 29, 16:52)

Bandziau reguliuot. Buvau netgi paleides toki gaidiska spalvu reguliavimo tool'a (reguliuojama is akies). Nieko gero. Netgi kontrasta pagaut sunku. Arba prarandi sviesius tonus, arba tamsius. Gal dievazi kalibravimas padetu, arba koks specialus monitoriaus profilis. Deja daikciukas monitoriaus kalibravimui per didele prabanga, o pasiskolint neturiu kur sad.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 17:13)
ta prasme ryški? ji per tamsi? ar ryškumo zona per maža  tongue.gif ? fokusavau į liežuvį.

Man antra geriausia. Ir siuo atveju ryskumo zona mano akiai kaip tik tongue.gif Beja, matau 50-uto gerasias savybes jau pradedi isnaudot.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 05 29, 16:56)
o tai kaip ten ką reguliuoti nesuprantu  ax.gif
Pas mane namie Samsung SyncMaster 940N stovi.

ziurint i paveiksliuka ir skaitant ten pateikta instrukcija, reguliuoti monitoriaus nustatymus, kol bus pasiektas nurodytas rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 29 gegužės 2007 - 17:26
QUOTE(sillwio @ 2007 05 29, 18:24)
Man antra geriausia. Ir siuo atveju ryskumo zona mano akiai kaip tik tongue.gif Beja, matau 50-uto gerasias savybes jau pradedi isnaudot.

na gi, stengiuos, stengiuos biggrin.gif
o nereiktų jos pašviesit? gal tamsoka šiek tiek...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 17:29)
na gi, stengiuos, stengiuos  biggrin.gif
o nereiktų jos pašviesit? gal tamsoka šiek tiek...

gal vos vos seselius istraukt (jeigu fotkinai raw, nikono konverteryje yra tokia nuostabi funkcija D-Lightning, kuri pasviesina seselius, o sviesiu tonu neliecia).
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 29, 18:37)
gal vos vos seselius istraukt (jeigu fotkinai raw, nikono konverteryje yra tokia nuostabi funkcija D-Lightning, kuri pasviesina seselius, o sviesiu tonu neliecia).

kaip dabar?

user posted image
Atsakyti
Pas mane Samsung SyncMaster 730BF - nei del nuotrauku, nei del spalvu kolkas nesikundziu. Man spalvos ir ryskumas gaunasi tiksliai toks pats monitoriuje ir toks pats ant popieriaus. Be to pati monitoriu galima ivairiausiom spalvom reguliuot. Yra sopecialus nustatymas perziureti sporto nuotraukas ir t.t. Perziurint ir koreaguojant nuotraukas as situ parametru nelieciu.

As specialiai dariau nuotraukas nuotraukas sepia, juodai baltas ir kitokias - ziurejau ar labai siriasi sviesumas, tamsumas ir pacios spalvos. Skirtumo praktiskai nepastebejau.

Silwio as specialiai nuejau paziuret tavo saules. Nu nepasakyciau, kad yra kazkokie ratilai (gal ne taip as isivaizduoju tuos ratilus), saule nera taip jau isdegusi, nors tikrai akinanti. Taciau manau kazin ar kitokia ji galetu buti g.gif

Bite maja man ziurisi zymiai geriau (y)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 29 gegužės 2007 - 21:29
Atbegau pasigirti blush2.gif
Mano nuotraukyte isspausdino zurnale "Tavo vaikas". Panaudojo prie straipsniuko.
Sita Isspausdino.Pamenat sita?:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 29 gegužės 2007 - 22:36
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 19:30)
californiagirl čia sillwio buvo taikyta, anas temą apie baltus kiaušinius buvo sugalvojęs, apie tave ir tavo įsižiojimus net nepagalvojau  blush2.gif

Aiskumelis... blush2.gif Tik dabar prisiminiau tuos baltus kiausinius doh.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 16:55)

Sita labai patinka, tik truputi ryskumo daugiua noretusi smile.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 29, 22:36)
Atbegau pasigirti  blush2.gif
Mano nuotraukyte isspausdino zurnale "Tavo vaikas". Panaudojo prie straipsniuko.
Sita Isspausdino.Pamenat sita?:
user posted image

Prisimenam prisimenam mirksiukas.gif Kaip faina thumbup.gif O tai kaip ten ji papuole? Nusiuntei, ar koks konkursas buvo?

Dar labai faina dejavu puko nuotrauka thumbup.gif Gerai tu is savo "muilines" isspaudi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Beje, kokia turi(gal rasei, bet praleidau blush2.gif )??? Mano sesuo nori nauja fotika pirkti, tai parekomenduociau blush2.gif

Atsakyti
Pabandziau ir as viena foto i fotoKudra ideti blush2.gif tiesa, man i "pelke" tik leidzia g.gif Turbut, kad naujoke...Kas tos spanguoles ir musmires ten? Jauciu reikia eiti skaityti, turetu buti parasyta g.gif
Atsakyti