Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(ajas @ 2007 05 29, 10:00)
Man tai fantastiska  thumbup.gif  Labai idomu su kokiu objektyvu daryta nuotrauka ??

ačiū ajas,
bet čia be jokio objektyvo, dariau su savo muiline smile.gif, tik rainox dcr 250 konverterį uždėjau.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 05 29, 10:14)
cia yra kelios foto iš seniau. gaila mano skaneris nedideliu pajegumu, tai nelabai galiu idet kokybiškų naujų foto.
cia

su dabartiniu fotoaparatu dar tik mokaus- kelias galiu parodyti, žinoma mano pagrindinis objektas kol kas dukra.
user posted image

user posted image

Mokytojas smile.gif

user posted image

niu pradžiai tiek, eisiu nagrinet instrukcijos ir fotografuot.

P.S. gal galit parekomenduot tikrai kokybiškas kraunamas baterijas? ir kokios talpos?

Sveika prisijungusi 4u.gif

Parasysiu savo nuomone apie tavo darbelius. Pirmieji man nelimpa. Per niurus. Pasiziurejus nuotraukas Fotokudroje ir tavo sudetu nuotrauku puslapyje, susidare nuomone, kad "kuo niuriau-tuo graziau". Ir viskas butinai juodai-baltai arba sepia. Nemegstu tokiu nuotrauku (bet cia tik mano asmeninis skonis).

Naujoms nuotraukytems truksta ryskumo. Mergaite fotografuojant, reikejo fokusuoti ne i kepure, o i akis. smile.gif
Atsakyti
Astaxa tikiuosi nesupyksi, kad tavo nuotraukyte pakoreagavau, na man taip ziuretusi zymiai geriau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 29, 10:58)
Parasysiu savo nuomone apie tavo darbelius. Pirmieji man nelimpa. Per niurus. Pasiziurejus nuotraukas Fotokudroje ir tavo sudetu nuotrauku puslapyje, susidare nuomone, kad "kuo niuriau-tuo graziau". Ir viskas butinai juodai-baltai arba sepia. Nemegstu tokiu nuotrauku (bet cia tik mano asmeninis skonis).

o man visai nieko, ypač tos pailgos tokios ala senovinės ir spalvos tokios mielos, šiltos ax.gif tik jom ryškumo trūksta. čia šneku apie art.scene nuotraukas. o kur Fotokūdroje žiūrėt? gal dar nuomonę pakeisiu biggrin.gif

ale, matai, kaip skirtingai matom tas pačias nuotraukas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 29, 10:58)
Naujoms nuotraukytems truksta ryskumo. Mergaite fotografuojant, reikejo fokusuoti ne i kepure, o i akis. smile.gif

su šituom tai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 11:20)
o man visai nieko, ypač tos pailgos tokios ala senovinės ir spalvos tokios mielos, šiltos ax.gif tik jom ryškumo trūksta. čia šneku apie art.scene nuotraukas. o kur Fotokūdroje žiūrėt? gal dar nuomonę pakeisiu  biggrin.gif 

ale, matai, kaip skirtingai matom tas pačias nuotraukas  doh.gif  lotuliukas.gif 
su šituom tai sutinku  drinks_cheers.gif

As apie fotokudra apskritai kalbejau. Kazkaip man "lietuviskas fotomenas" su tamsumu, niurumu asocijuojasi. Bet cia tik mano asmenine nuomone. Bet skoniai skiriasi, o tai thumbup.gif .
Atsakyti
Su fokusavimu, tai jo, nenutaikau dar biski (rankos dreba) biggrin.gif

Art scenej, nuotraukos skanuotos, o darytos su elementaria juostine muiline, pirkta pries 13 metu.. ryskumo neispesi.

juodai balta- na ten pritaikyta prie art scenes skonio.

Kas del iskadravimo foto- tai sutinku, taciau kol mokaus- nenoriu karpyti ir taisyti Photoshopu...

aciu uz kritika ir pasiūlymus smile.gif
Atsakyti
astaxa, mes visi cia mokomes, o photoshopo naudojimas tai yra viena is pamoku ir pagalba nuotraukai, ko tu kartais "nepadarai" fotografuodama.
Sekmes ir lauksim daugiau darbeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 29, 11:06)
Astaxa tikiuosi nesupyksi, kad tavo nuotraukyte pakoreagavau, na man taip ziuretusi zymiai geriau:
user posted image

gražiai pataisei nuotraukytę, tik mano akimis dar vis vos ryškumo užmesti reiktų.
Nežinau kodėl jūs taip įsikibę į tą "naturalumą", jei šiek tiek apkirpsite foto ar paryškinsite spalvas ji dėl to netaps blogesnė, netgi atvirščiai.

Man tas pilkumas nelabai patinka, gal mano skonis ir netikęs, bet aš mėgstu ryškias, atvirutiškas foto. O lietuviai, kad mėgsta ir vertina niūrias foto aš irgi pastebėjau.

Palyginkite pvz. www.fotokudra.lt ir www.photosig.com. Ypač abiejų geriausiais dienos fotografijas smile.gif
ir šiaip pirmojoj labiau žiūrima į tai, kad foto būtų įdomi (kaip mėgsta ten daugelis išsireikšti, sukeltų jausmus ir pan.) o antrojoje pirmiausia žiūrima į kokybę.
Jei mokate anglų kalbą ir norite gauti konkrečių patarimų siūlyčiau įmesti keleta foto į photosig'ą
Atsakyti
nu gi palyginau. ir ką gi aš ten užtikau beklaidžiodama mirksiukas.gif
man šita labai labai patiko ir pavadinimas thumbup.gif
http://fotokudra.lt/...g=15200&nav=aut

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 29, 14:25)
nu gi palyginau. ir ką gi aš ten užtikau beklaidžiodama  mirksiukas.gif
man šita labai labai patiko ir pavadinimas  thumbup.gif
http://fotokudra.lt/...g=15200&nav=aut

blush2.gif sekliai morkos

o techninius minusus kokius gali pasakyti? (nenukrypkim nuo savaitės temos)
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 29, 13:33)
blush2.gif  sekliai morkos

o techninius minusus kokius gali pasakyti? (nenukrypkim nuo savaitės temos)

man ryskumo ziauriai truksta ant akiu ir usu. Per siaura ryskumo zona. Siaip darbelis tikrai neblogas ir vertas duotu balu. net nagai panizo makro pafotkint, gaila, kad makro objektyvo neturiu. reiks matyt isigyt bent jau ziedus ir eit fotkint makro su apverstu 50-tuku.
Atsakyti
schmoll.gif tokių nematau. man labai gražu (kitaip apibūdint nemoku tongue.gif )...
dabar šovė mintis... o jei pabandžius vertikaliai nuotrauką padaryt. tada vabaliokas turėtų erdvės į viršų ropot.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 05 29, 14:38)
man ryskumo ziauriai truksta ant akiu ir usu. Per siaura ryskumo zona. Siaip darbelis tikrai neblogas ir vertas duotu balu. net nagai panizo makro pafotkint, gaila, kad makro objektyvo neturiu. reiks matyt isigyt bent jau ziedus ir eit fotkint makro su apverstu 50-tuku.

nepriekabiauk Sillwio taip. graži foto tikrai.
beje, ir tave ten užtikau tongue.gif
http://fotokudra.lt/...isi.php?aut=466

Atsakyti