Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 20:57)
beveik idealiai mano akim ziurint. vat kad fonas visas butu rausvai oranzinis, butu idealiai. zinau, tam reikejo nestis su savim fona laukan smile.gif

nesinešiau tongue.gif

išduosiu didelę paslaptį... reikia apsidairyti lauke aplink, ypač tarp šiukšlių lotuliukas.gif , tikrai kokį tuščia estrela bulvių traškučių pakelį rasit - va ir fonas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 20:00)
nesinešiau tongue.gif

išduosiu didelę paslaptį... reikia apsidairyti lauke aplink, ypač tarp šiukšlių lotuliukas.gif ,  tikrai kokį tuščia estrela bulvių traškučių pakelį rasit - va ir fonas tongue.gif

o tu radai? geras patarimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 21:04)
o tu radai? geras patarimas biggrin.gif

deja tokia liūdna ta tiesa - čipsų pakelių, ledų popieriukų, alaus skardinių ir pan. gali rasti bet kur, pamiškėse, paežerėse ir pan. kur tik lankosi liaudis, ten ir palieka krūvas šiukšlių... Laiko paieškoms gaišti nereikia doh.gif

Ir dar... kadangi jau prakalbom apie PS pasakykite man kur ta riba - kada dar foto skaitosi koreguota, o kur jau prasideda foto manipuliacija....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 28 gegužės 2007 - 20:20
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 20:11)
Ir dar... kadangi jau prakalbom apie PS pasakykite man  kur ta riba - kada dar foto skaitosi koreguota, o kur jau prasideda foto manipuliacija....

nera tokios ribos. kiekvienas nubrezia ta riba labai subjektyviai. turetume sulaukti daug diskusiju, bet tai ner blogai - diskusijose gimsta teisybe )

o gi ziu kudra uz tavo fotke smagiai atsiliepia. as prisidedu prie viesos nuomones (tiksliau jau prisidejau, dar nemates ten)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 gegužės 2007 - 20:26
Dejavu, iš techninės pusės tai čiki. bet pačiai nuotraukai man kažko trūksta mastau.gif nesuprantu...atrodo, viskas gražu, bet kažkas vis tiek ne taip.

iš praeitos savaitės pasivaikščiojimo po Verkių parką
50 mm, F 1.8. su PS jau nebeprisimenu, ką dariau doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 20:28)

na ir kaip tau naujas objektyvas?
man neryskus pirmas planas nepatinka, t.y. arba ryskumo zona turetu but platesne=labiau uzdaryta diafragma, arba fokuso taskas arciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 gegužės 2007 - 20:43
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 20:44)
nu ok... tada prašyčiau iškritikuoti iš techninės pusės mano praeitos savaitės foto....

ir starburst leidus pakoregavau jos balandį;
dabar pažiūrėjau gal kiek šarpo persistengiau  blush2.gif

Ir kaip tau išeina tokios "švarios" nuotraukos? g.gif Kiekvieną plaukelį suskaičiuoti galima thumbup.gif

Nu joooo, biškuti perdaug šarpuko. Bet supratau dėl ryškumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 21:41)
na ir kaip tau naujas objektyvas?
man neryskus pirmas planas nepatinka, t.y. arba ryskumo zona turetu but platesne=labiau uzdaryta diafragma, arba fokuso taskas arciau.

arba nukirpt pirmą planą biggrin.gif man pačiai ir norisi daugiau ryškumo. kažkaip vis prašaunu pasirinkdama diafragmą.
o objektyvas tikrai smagus, ypač kambaryje labai praverčia.
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau prisijungti prie Jūsų kompanijos, nusipirkau žaisliuką, dabar bandau perkasti galimybes.

mano tiuninguota biggrin.gif muilinytė fuji finepix s5600 nėr labai galinga ar tobula, bet šį tą manau ištraukt galima.. norisi atskleisti kuo daugiau galimybių smile.gif

Esu pradžiamokslė fotografė, šį fotoaparatą įsigijau tik penktadienį. iki šiol fotografavau 13 metu senumo muiline, bet puikiai sekėsi biggrin.gif
Atsakyti
Astaxa sveika prisijungus prie musu burio 4u.gif

Parodyk mum savo darbeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 20:44)
nu ok... tada prašyčiau iškritikuoti iš techninės pusės mano praeitos savaitės foto....

Man tai fantastiska thumbup.gif Labai idomu su kokiu objektyvu daryta nuotrauka ??
Atsakyti
cia yra kelios foto iš seniau. gaila mano skaneris nedideliu pajegumu, tai nelabai galiu idet kokybiškų naujų foto.
cia

su dabartiniu fotoaparatu dar tik mokaus- kelias galiu parodyti, žinoma mano pagrindinis objektas kol kas dukra.

user posted image

user posted image

Mokytojas smile.gif

user posted image

niu pradžiai tiek, eisiu nagrinet instrukcijos ir fotografuot.

P.S. gal galit parekomenduot tikrai kokybiškas kraunamas baterijas? ir kokios talpos?
Atsakyti