Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

OOoo,chebryte atsigavo!
persiprasau..visgi neturejau laiko idejos patobulinimui,bet aciu uz balsus akulioram blush2.gif
silwio,jega!super ideja,as dar tokia vinuku lempuciu myletoja,tai man niriaaaliaj ziurisi tavo ideja.Ypac antroji ploja.gif tiesa,tema sakyciau ir man sunki cool.gif ...nezinau ko imtis. g.gif
valandos zvake nuo uodu man graziai tvarkyngai ziuris..
ajas,tavo 7nr foto labai norisi padidint,yspudingesne butu,bet labai graziai ziuris ta zvakiu sviesa.
Labradoriuke,sveika sugryzus 4u.gif yspudziai super thumbup.gif noriu ir as ten...Tiesa,labai cekava butu pamatyt ir silwio keliones yspudziu..
savarzele[labai maisau su valanda jumis],uzuojauta del fuotiko...bandyk dar nekabint unt vinies..ir papasakok,kaip issispres prabliema..

Uzuolaida,tavaji zaiba apkarpyciau,kad efektingiau zetusi blush2.gif
valanda,tavaji zaiba kol suradau... hihihi.gif doh.gif
QUOTE(valanda @ 2007 05 28, 11:34)
(bambu, nes seniai nieks nebambejo lotuliukas.gif ).

na jau na jau.as kiek pribambejau visai neseniai hihihi.gif
Atsakyti
Labradoriuke, labai smagus kadras, ypač ta šokanti lotuliukas.gif bet vėl gi ryškumo, ryškumo ir dar kartą ryškumo tongue.gif aišku, man dabar lengva čia aiškint sėdint prie kompo, bet būčiau paėjus šiek tiek į dešinę, kad žuvėdros (vos neparašiau gulbės lotuliukas.gif ) būtų tiesiai prieš tave.
Atsakyti
radau ignoruotus klausimus g.gif .pabandysiu atsakyti savo sukaupta info.. blush2.gif ir menkomis ziniomis,tuo paciu klausimus iskeldama dar karta.Galbut kasnors gales atsakyti is musu kompetetinguju...
QUOTE(Kameejaa @ 2007 05 26, 18:33)
As pradedancioji  blush2.gif Ar galit pasakyti kurioj vietoij fotoparate ieskoti tos diafragmos ????  blush2.gif  Net geda klausti tokio klausymo,bet ,kad nezinau  blush2.gif  Gal kas pagelbesit  ax.gif  blush2.gif

user posted image
Diafragmos prioritetas - žymimas A (Apperture angl). Pusiau automatinis režimas, kuriame nustatoma fiksuota diafragmai o išlaikymą nustato fotoaparatas automatiškai. Šiuo režimu galima valdyti ryškumo gylį. Praverčia makroi, peizažinėje, portretinėje fotografijoje.

Išlaikymo prioritetas - žymimas S (Shutter angl). Pusiau automatinis režimas, kuriame nustatomas fiksuotas išlaikymasi o diafragmą nustato fotoaparatas automatiškai. Šiuo režimu kontroliuojamas fiksuojamo momento ilgis. Todėl tai pravartu sportinėje fotografijoje. žr. Išlaikymas.

Rankinis režimas - žymimas M (Manuali angl). Tai pilno fotoaparato valdymo režimas - nustatomi išlaikymas ir diafragma. Dažniausiai naudojamas studijinėje fotografijoje.

Šie režimai paprastai pasirenkami režimų pasirinkimo ratuku (nuotraukoje).

Galimi ir kiti rankiniai nustatymai: sensoriausi jautrumas, balto balansas, rankinis fokusavimasi...

Programųi režimai (siužetiniai, Program angl.) - tai režimų rinkinys padedantis geriau nufotografuoti esant tam tikrom situacijom (sportas, portretas, peizažas, ...).

Diafragmos prioriteto(žymimas A), Išlaikymo prioriteto (žymimas S)- tai pusiau automatiniai režimai naudojami labiau pažengusių fotografų mokančių valdyt fotografavimo procesą.

Rankinis režimas (žymimas M)- tai pilno fotoaparato valdymo režimas. Dažniausiai naudojamas studijinėje fotografijoje.

Tai išlaikymo ir diafragmos nustatymo būdai. Kartais įtakojami ir kiti parametrai kaip sensoriaus jautrumas, blykstė.
Diafragmos dydis matuojamas f/skaičiu. pvz. f/2 - didelė diafragma (žargonu 'skylė'), f/16 - maža diafragma.

QUOTE(Tosk @ 2007 05 27, 10:29)
Ka galit pasakyt apie Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM ???

jei uzsuktum dazniau,tai jau butum atsakius y sita klausima ax.gif nes apie tai jau buvo daug diskutuota.Galbut pasireiks kasnors dar karta,tas,kas turi.. g.gif
QUOTE(amberly @ 2007 05 27, 15:12)
Sveikos, mamytes! Gal zinot, kur galima gauti fotoaparato Nikon D200 naudojimo isntrukcija lietuviu kalba?  lithuania.gif

ten,kur pirkai,ten turejo duoti[tau paprasius lietuvoj dazniausiai]instrukcija lietuviu kalba.jei nedave nueik su cekiu ten pat ir tikrai duos.bent jau turetu. 4u.gif
QUOTE(konkin @ 2007 05 27, 18:28)
Kadangi gavau dovanu nauja fotoaparata ir nelabai moku juo naudotis, nutariau pas jus pasitobulinti  blush2.gif  Ar priimsit i savo "mokyklele"?  blush2.gif

sveika prisijungus,tik musu ce ne tik "sveikutes" ,turim ir vyruku 4u.gif parasyk kuo fotografuoji,paprasysim,kas kurs nauja tema,kad ytrauktu ir tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Bite Maja zinok as pakankamai arti ju buvau. Visa objektyva buvau jau issukus (135mm). Jos labai baikscios. As vis bandziau vis arciau arcia, o jos tolyn nuo manes biggrin.gif Tada belikdavo uodegas fotografuot smile.gif Jei buciau turejusi kokia zuvele, manau buciau as jas prisipratinus smile.gif O gal jom mano fotikas atrode baisus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 09:56)
Bet sillwio šįkart pasistenk kad tema būtų plati, arba apmėtysim baltais kiaušiniais  tongue.gif

Supratau kur taikyta...Labai gailiuosi, kad issiziojau grynai del savo asmenines nuomones... doh.gif
Nepykit labai 4u.gif

Turbut per velu balsuoti jau, bet be konkurencijos buciau pirma vieta davus sillwio nuotraukoms thumbup.gif Pavojinga, bet nuotraukos thumbup.gif Patiko ir uzuolaidos rukstanti zvake ir dejavu berniuko su zvakem ideja labai liuks thumbup.gif Taip pat istrigo ir viena is pirmuju nuotrauku- savarzeles zvakute ant disko 4u.gif

Labradoriuke, sveika sugrizus 4u.gif Nuotraukytes labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 gegužės 2007 - 17:25
sąvaržėle, užjaučiu dėl fotoaprato console.gif O jis ne garantinis? Gal sutaisytų? ax.gif

Labradoriukė, thumbup.gif fotoreportažas

Anksčiau buvo kalbėta apie objektyvus, bet dabar nerandu doh.gif Gal kas nors galėtų pakomentuoti 55-200mm objektyvą Canon'ui ax.gif Dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 28, 18:23)
savarzeles zvakute ant disko 4u.gif

diskas ant žvakutės tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 05 28, 18:28)
sąvaržėle, užjaučiu dėl fotoaprato console.gif O jis ne garantinis? Gal sutaisytų?  ax.gif

jau negarantinis ... dar teks sugalvot kur tempt apžiūrai.
Atsakyti
Labradoriuke, sveika sugryzus 4u.gif

silwio, sveikinu ir aciu uz nauja uzduoti 4u.gif
Atsakyti
tamsta mokytojau sillwio, aš temos nesupratau. tai ką fotografuot galų gale.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 28, 18:23)
Supratau kur taikyta...Labai gailiuosi, kad issiziojau grynai del savo asmenines nuomones... doh.gif
Nepykit labai 4u.gif

californiagirl čia sillwio buvo taikyta, anas temą apie baltus kiaušinius buvo sugalvojęs, apie tave ir tavo įsižiojimus net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 28, 17:23)
Nepykit labai 4u.gif

Turbut per velu balsuoti jau, bet be konkurencijos buciau pirma vieta davus sillwio nuotraukoms thumbup.gif  Pavojinga, bet nuotraukos thumbup.gif

Taikyta nebuvo niekur smile.gif Dejavu su grasinimais mane apmetyt kiausiniais pasiule visai nebloga tema, t.y. jokios temos smile.gif
Aciu uz ivertinima 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 19:30)
tamsta mokytojau sillwio, aš temos nesupratau. tai ką fotografuot galų gale.
Papildyta:

californiagirl čia sillwio buvo taikyta, anas temą apie baltus kiaušinius buvo sugalvojęs, apie tave ir tavo įsižiojimus net nepagalvojau  blush2.gif

A ka tik nori, o mes vertinsim tai, kaip tu moki su aparatu ir kompiuteriu elgtis biggrin.gif Dalinsimes sia savaite triukais visokiais.
Butent, cia viskas del kiausiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 20:35)
Taikyta nebuvo niekur smile.gif Dejavu su grasinimais mane apmetyt kiausiniais pasiule visai nebloga tema, t.y. jokios temos smile.gif
Aciu uz ivertinima  4u.gif
A ka tik nori, o mes vertinsim tai, kaip tu moki su aparatu ir kompiuteriu elgtis biggrin.gif Dalinsimes sia savaite triukais visokiais.
Butent, cia viskas del kiausiniu  lotuliukas.gif

nu ok... tada prašyčiau iškritikuoti iš techninės pusės mano praeitos savaitės foto....

user posted image

su Ps nieko nedaryta, nors gal levels vos pastumtas....

ir starburst leidus pakoregavau jos balandį;
orginalas

user posted image

taisytas

user posted image
dabar pažiūrėjau gal kiek šarpo persistengiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 28 gegužės 2007 - 20:14
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 19:44)
nu ok... tada prašyčiau iškritikuoti iš techninės pusės mano praeitos savaitės foto....

user posted image

su Ps nieko nedaryta, nors gal levels vos pastumtas....

beveik idealiai mano akim ziurint. vat kad fonas visas butu rausvai oranzinis, butu idealiai. zinau, tam reikejo nestis su savim fona laukan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 gegužės 2007 - 19:58