Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 12:49)
na, aš ir klausiau  tongue.gif

lotuliukas.gif Psio, man jau paskutine stadija.

Sillwio, skelbk nauja tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 28, 11:39)
Silwio tu pasakyk, o taip zaisti nepavojinga?

Jeigu atsargiai elgtis, manau nepavojinga (nors pirsta as susipjausciau). O vat sakykit man mielieji, kiek toli eitumet (turiu omeny rizikuotumet) del gero kadro? As eiciau tikrai toli. Supjaustyti pirstai tik pradzia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 28, 11:57)
Sillwio, skelbk nauja tema smile.gif

A jau? Gerai. Sios savaites tema laisva smile.gif Fotografuokit viska kas tik i galva sauna. Salyga viena, vertinam technine atlikimo puse (ne idejas, ne kadravima). Aisku gera ideja ir geras atlikimas bus vertinami auksciau, negu tik geras atlikimas. Gilinsim sausas fotografijos zinias.
Tikiuosi isvengiau apmetymo baltais kiausiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 13:04)
kiek toli eitumet (turiu omeny rizikuotumet) del gero kadro?

Proto ir atsargumo ribose. Pėvėzė, jeigu pamatyčiau gražų žiedelį stovėdama ant uolos krašto, pirma prisiriščiau ir įduočiau virvės galą chebrai, kad laikytų, tada leisčiausi biggrin.gif Subraižymai sėmka irnesakyk.gif sugis. Svarbu kaulai sveiki lotuliukas.gif
O kartais užtenka ir tik kantrybės... Balandžiukas per kelias minutes prisileido per pusės rankos atstumą. Tep cykiai cykiai ir oplia biggrin.gif

Jau nebereikia balsuoti, aniaaaaa?
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 28, 12:20)
Proto ir atsargumo ribose. Pėvėzė, jeigu pamatyčiau gražų žiedelį stovėdama ant uolos krašto, pirma prisiriščiau ir įduočiau virvės galą chebrai, kad laikytų, tada leisčiausi  biggrin.gif Subraižymai sėmka irnesakyk.gif sugis. Svarbu kaulai sveiki  lotuliukas.gif
O kartais užtenka ir tik kantrybės... Balandžiukas per kelias minutes prisileido per pusės rankos atstumą. Tep cykiai cykiai ir oplia  biggrin.gif

Jau nebereikia balsuoti, aniaaaaa?

O jeigu tai ne grazus ziedelis, o pvz erelis pakeles sparnus skrist is savo lizdo? As matyt apie virve negalvociau biggrin.gif
Balsuok, balsuok. Idomu gi.
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 28, 13:20)
O kartais užtenka ir tik kantrybės... Balandžiukas per kelias minutes prisileido per pusės rankos atstumą. Tep cykiai cykiai ir oplia  biggrin.gif

ale balandžiui pilnos kelnės turbūt buvo. ko tai jis labai išsigandęs atrodo toj paskutinėj nuotraukoj lotuliukas.gif ta paskutinė man labiausiai patiko.
Atsakyti

Tikiuosi isvengiau apmetymo baltais kiausiniais  lotuliukas.gif

Sveikinu, Sillwio. Del temos... man patinka siauresnes, be to parametrai-mano silpnoji grandis. (bambu, nes seniai nieks nebambejo lotuliukas.gif ).
Dekui uz tema ir dar karta sveikinu Tavo suduzusias nepakartojamas lempas
first.gif
Atsakyti
A jau? Gerai. Sios savaites tema laisva smile.gif Fotografuokit viska kas tik i galva sauna. Salyga viena, vertinam technine atlikimo puse (ne idejas, ne kadravima). Aisku gera ideja ir geras atlikimas bus vertinami auksciau, negu tik geras atlikimas. Gilinsim sausas fotografijos zinias.
Tikiuosi isvengiau apmetymo baltais kiausiniais  lotuliukas.gif

jaučiuos kaip blondinė iš Dviračio žinių blush2.gif . prašyčiau su pavyzdžiais.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 13:31)
O jeigu tai ne grazus ziedelis, o pvz erelis pakeles sparnus skrist is savo lizdo? As matyt apie virve negalvociau biggrin.gif
Balsuok, balsuok. Idomu gi.

Tipo išskleistum tariamus savo sparnus? Duuumat nado lotuliukas.gif
Aš apie virvę tada ir negalvočiau, greičiau apie parasparnį ar deltaplaną biggrin.gif Nu ir, aišku, pradėtų į galvą filosofinės mintys lįst: "kas būtų, jei žmonės galėtų skraidyti?" lotuliukas.gif

Nr.16
nr.18
nr.3
biggrin.gif
QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 13:33)
ale balandžiui pilnos kelnės turbūt buvo. ko tai jis labai išsigandęs atrodo toj paskutinėj nuotraukoj lotuliukas.gif ta paskutinė man labiausiai patiko.

Nebuvo pilnos hihihi.gif paliko dovanėlę lotuliukas.gif Ir ne manęs jis bijojo, o to spragsinčio ir zzzzzzzz daikto.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 28, 12:34)
Sveikinu, Sillwio.  Del temos... man patinka siauresnes, be to parametrai-mano silpnoji grandis. (bambu, nes seniai nieks nebambejo lotuliukas.gif ).
Dekui uz tema ir dar karta sveikinu Tavo suduzusias nepakartojamas lempas 
first.gif

Aciu. Vadinasi tema kaip tik tau - sustiprinsi silpnaja grandi.

QUOTE(Starburst @ 2007 05 28, 12:43)
Tipo išskleistum tariamus savo sparnus? Duuumat nado  lotuliukas.gif
Aš apie virvę tada ir negalvočiau, greičiau apie parasparnį ar deltaplaną  biggrin.gif  Nu ir, aišku, pradėtų į galvą filosofinės mintys lįst: "kas būtų, jei žmonės galėtų skraidyti?"  lotuliukas.gif 

Nr.16
nr.18
nr.3
biggrin.gif

Nebuvo pilnos hihihi.gif paliko dovanėlę  lotuliukas.gif Ir ne manęs jis bijojo, o to spragsinčio ir zzzzzzzz daikto.

Sparnu neskleisciau, ale reaguociau negalvodamas. Keleta kartu yra teke taip ilysti (tame tarpe ir nuo uolos ant uolos sokineti), kad po viskam atgal grizt jau buna paciam baisu smile.gif

Kad taip ryskumo dar tam balandziui.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 12:35)
jaučiuos kaip blondinė iš Dviračio žinių  blush2.gif . prašyčiau su pavyzdžiais.

smile.gif fotografuoti galima bet ka. Vertinant demesi reiketu atkreipti i technine puse - ryskumas, baltos spalvos balansas, ekspozicija, ryskumo zona, kontrastas, spalvingumas (saturation), paruosimas internetui (remeliai nesiskaito) ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 28, 12:56)
Zuvedra Lipari saloje.

man patinka tavo žuvėdra. poza paukščio tokia tvarkinga. kaip specialiai, kad pozuotų lotuliukas.gif tik norisi ryškumo ir apkarpyt reikėtų smarkiau.... o gal ir nereikia karpyt... mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 13:55)
smile.gif fotografuoti galima bet ka. Vertinant demesi reiketu atkreipti i technine puse - ryskumas, baltos spalvos balansas, ekspozicija, ryskumo zona, kontrastas, spalvingumas (saturation), paruosimas internetui (remeliai nesiskaito) ir panasiai.

nu viskas aišku... vėl teks vaikyt katinus po namus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 13:55)
Kad taip ryskumo dar tam balandziui.

A ko norėt. Fotikas skaudančioj rankoj, balkonas mažas ir dar neparduotas vaikiškas vežimas jame, fotkinau aklai - nemačiau, kur fokusuoja. Va Olympusiukas geras tuo buvo, kad turėjo tokiems atvejams labai praverčiantį įv. kryptim sukiojamą ekranėlį verysad.gif
Atsakyti
Zuvedra gagena. Desinej pusej krastine jauciasi gulbe. Soka gulbiu soki biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 gegužės 2007 - 13:44