Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 23:04)
vilmkos antroji panaši, į sąvaržėles su cd (persiprašau, jei maišau) - bet mano akimis irgi visai įdomiai žiūrisi. Ten žvakė žvakidėj iš viršaus?

Taip ax.gif .........pirmoji: žvakidė - židinys smile.gif

Visus tris balsus galima būtų Sillwio nuotraukom atiduot bigsmile.gif

Balsuoju:
1. Sillwio16.
2.Užuolaida18.(ar tas dūmelis kartais ne atskirai iš apačios kyla g.gif )
3.Žuvialia3.(idėja patiko)

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 05 28, 08:53)
Sillwio, šioje temoje tavo darbai be konkurencijos. Išduok paslaptį, kaip tokius kadrus gaudei? Gal vandens lašą lašinai ant įkaitusios lemputės?  unsure.gif

Aciu. Viskas paprasciau. Lempute reik ikist i popierini maisa (polietileninis rupuze suplysta) ir atsargiai stuktelt plaktuku, kad susprogtu. Reik atsargiai, kad nepazeist siulo, ir kad graziai nuskiltu. Tada atsargiai (va cia skausmingiausia dalis pirstams, nes sukti kaip ir nera uz ko) isukti i patrona (man tiko naktine lempa is IKEA smile.gif ). As pasijungiau prailgintuva su jungikliu, kad galeciau but prie fotiko. Patalpoj sviesa isjungta, durys uzdarytos. Seka tokia: spaudi "nuleistuka", tik paspaudus jungi lempute. Jinai dega apie 1 sekunde. Dazniausiai antras arba trecias kadras buna geriausias. 1-as aisku tamsus, paskutiniam gali matytis perdeges siulas. Kadangi islaikymas trumpas, fotiko drebejimo bijot nereikia. Zodziu reik eksperimentuot. Man pradejo iseit jau isukus 2 lempute smile.gif

Prabalsuosiu ir as (vertinu idejas, ne atlikima):

1-a vieta - dejavu Nr. 14, nors ir neisbaigta
2-a vieta - savarzele be nr. nes nematau tarp konkursiniu. Zodziu kompaktas, kuris apkirptas kvadratu.
3-a vieta - vilmka Nr.9, uz abstrakcionizma.

Saunuoliai visi. Tema tokia pati, kaip ir "saule", jeigu dar ne sunkesne.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 28, 10:35)
Saunuoliai visi. Tema tokia pati, kaip ir "saule", jeigu dar ne sunkesne.

Kita tema galėtų būt "žaibas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 28, 09:40)
Kita tema galėtų būt "žaibas"  lotuliukas.gif

Ir kaip tycia nezaibuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už mano juodraštinio namų darbo balsus 4u.gif

Bet sillwio šįkart pasistenk kad tema būtų plati, arba apmėtysim baltais kiaušiniais tongue.gif
Atsakyti
Ką tik svečią apturėjau. pažiūrėkit kokį biggrin.gif Gerai, kad prizyziau, jog vyras fotiką namo parneštų. Tai tik čiupau iš fotkinau.
Inmetu ir bėgu rankos mankštinti...
Iso turėtų būti 100 nors bandžiau ir su 200, F 5,6, išlaikymą fotikas nusistatė. Su PS nieka nespėjau padaryt. Lauksiu patarimų ir tada gražinsiu biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
I Vieta Sillwio, komentaru, manau, nereik. Ir ideja, ir mintis, ir atlikimas.... thumbup.gif
II Vieta Savarzelei. Ta su kvadratiniu kompaktu. Ilgokai "isrisinejau" ant ko tu ta zvake padejai lotuliukas.gif Skaidri, kitokia, tvarkinga.
III Uzuolaidai uz zvake. Atmetus prasmegima- nuotrauka labiausiai tvarkinga uz likusias ax.gif 4u.gif

Astunta nuotrauka mano blush2.gif , ir dar sios nera ax.gif

user posted image
Jei nesunku mestelek, lai buna su visom ugnelem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 28 gegužės 2007 - 10:11
Valanda,tu klausei del zaibo. O as Bitei atsakiau sad.gif Senatve. Labai atsiprasau.

Perziurejau jusu kiausinius. Valanda thumbup.gif ir idejos ir igyvendinimas.Ypac ta baltai juoda.

Aciu uz balsus. Nugi ta mano zvake "tik ant durniaus" buvo padaryta. Kompozicija prasta, bet zvakide netiko, tai nukirpau. Vienzo, reikejo daugiau laiko "pazaidimui".
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 28, 12:12)
Valanda,tu klausei del zaibo. O as Bitei atsakiau sad.gif Senatve. Labai atsiprasau.

Bile atsakei. As vistiek perskaiciau 4u.gif
Atsakyti
Dekui Nendria blush2.gif

Mano balsavimas:
1.Silwio Nr.17
2. Savarzele Nr.2
3. dejavu Nr. 14

Silwio tu pasakyk, o taip zaisti nepavojinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 gegužės 2007 - 11:41
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 28, 12:12)

na, aš ir klausiau tongue.gif
Atsakyti
Zuvedra Lipari saloje.
user posted image
Atsakyti