Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(dejavu @ 2007 05 12, 00:08)
o kokį macro konverterį perki? aš nužiūrėjau raynox 250, bet dar abejoju...

aha sita pati, tik laukiu kol atves, nes LT, bent Vilniuj neturi sad.gif sake ant dienu. O tele komverteri tai tokina 3x 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 11, 22:58)

Sutinku su dauguma tavo parasytu minciu. mirksiukas.gif Tik va kad as bandau ipirsti fotoaparata , tai netiesa. Tu prasei parasyt kas gero tose muilinese. Tai ir parasiau kas yra. O tai kad sitie privalumai yra ir kituose tai neabejoju.

As veidrodinius fotoaparatus nepeikiu. Kaiptik manau kad jie labai geri. Bet nevisada reikia super super ir is visu pusiu ziurint ( ir kainos aisku) super fotoaparato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 11, 23:01)
As netaikau sau kitu nuomones, nebent pats to noreciau. Man tik truputi buvo keista del nuomones , kad fotoaparatas yra sh jai neturi veidrodelio  g.gif

g.gif ale taip nieks nesake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 11, 23:19)

As cia perkeltine prasme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 12, 00:19)

irnesakyk.gif tiesiiai sviesiai tikrai ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 11 gegužės 2007 - 23:22
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 00:14)
aha sita pati, tik laukiu kol atves, nes LT, bent Vilniuj neturi sad.gif sake ant dienu. O tele komverteri tai tokina 3x 4u.gif

aš mačiau fotofabrike lyg raynox macro yra, o dėl tokina ne kokių atsiliepimų skaičiau....
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 12, 00:18)
Sutinku su dauguma tavo parasytu minciu.  mirksiukas.gif Tik va kad as bandau ipirsti  fotoaparata , tai netiesa. Tu prasei parasyt kas gero tose muilinese. Tai ir parasiau kas yra. O tai kad sitie  privalumai yra ir kituose tai neabejoju.

As veidrodinius fotoaparatus nepeikiu. Kaiptik manau kad jie labai geri. Bet nevisada reikia super super ir is visu pusiu ziurint ( ir kainos aisku) super fotoaparato  mirksiukas.gif

na baikit jūs vieną kart vis apie ta patį 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 12, 00:25)
aš mačiau fotofabrike lyg raynox macro yra, o dėl tokina ne kokių atsiliepimų skaičiau....

kad skambinau i fotofabrika, sake nera....
o kur apie tokina skaitei? ir as noriu paskaityt, gal apsigalvosiu. Tada pirksiu raynox cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 11, 23:29)
na baikit jūs vieną kart  vis apie ta patį  4u.gif

OK savo nuomone issakiau, tikiuos nebegrysiu prie tokiu diskusiju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 00:30)
kad skambinau i fotofabrika, sake nera....
o kur apie tokina skaitei? ir as noriu paskaityt, gal apsigalvosiu. Tada pirksiu raynox cool.gif

vienas pažįstamas kodakui pirko, sakė ryškuma kažkur pakely pameta

va dar kažką internete atsiliepimų radau...

genece wrote:
> Wait till Jimmie Burton sees this...he bought one of those....

--

MSGT JIMMIE BURTON USAF RETIRED 1983
Private Pilot & RC Nut
Panasonic ... FZ30
B300, A200, TCON14, C-180, C210
Tokina 3x piece of Junk!
If they make it I stack it.
Epson 750Z - Old Faithful Wifey's

http://www.angelfire...hecameranutjwb/ Stacked Lens Examples
http://www.onlinepho...abbse/index.php My Main Hangout... ;o)

LOL your right Gene it's a piece of junk.... ohmy.gif(

ca39th go here for full explanation and examples of it and I got it for about 79 bucks on ebay....

http://www.onlinepho...p?topic=47146.0

gal geriau raynoxui taupyti
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 12, 00:50)
vienas  pažįstamas kodakui pirko, sakė ryškuma kažkur pakely pameta

va dar kažką  internete atsiliepimų radau...

gal geriau raynoxui taupyti

unsure.gif unsure.gif

tai kad kaina nedaug ka skiriasi... dabar reik susizvejot nuolaida vilbroj arba fotofabrike ir gausis tas pats tongue.gif tik kad raynox tokio didinimo neturi sad.gif siaip, sake per interneta nepadandzius nepirkt, nes kai kurie konverteriai nors teoriskai tinka, bet va praktiskai ne sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 12 gegužės 2007 - 00:05
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 12, 01:02)
unsure.gif  unsure.gif

tai kad kaina nedaug ka skiriasi... dabar reik susizvejot nuolaida vilbroj arba fotofabrike ir gausis tas pats tongue.gif tik kad raynox tokio didinimo neturi sad.gif siaip, sake per interneta nepadandzius nepirkt, nes kai kurie konverteriai nors teoriskai tinka, bet va praktiskai ne sad.gif

aš internete pasižiūriu ar kas naudoja su mano aparato modeliu.
Dėl macro tai aš labiau raynox 202 norėjau, bet tokio beveik niekur nėra, o iš JAV siunčiant dar muitus pridės, tai gal aš irgi geriau prie to 250 liksiu. O kada juos žada atvežti?
Atsakyti
Nu ir diskusijos..niu as apie savojo muilinuocio "triuksmus"ninuoriu nei uzsimint [fuji f30] wink.gif kas mate bandymines foto,tas turi savo nuomone.Ale,kad tas 3200 ISO blink.gif padarytas.Sakykit.kur man jy toki naudot?ir ar isvis jy kaip po toki,kasnors naudoja?

cia bisky seip.nei y tema,ale pagavau tikra kova[gaudydama saule] hihihi.gif .Kovu kova. hihihi.gif inmetu jau finaline foto.
kas nusimano apie vorus,tai vienas buvo su papilve,tarsi kiausineliais[pastarasis pralose]: "lemtyngas smugis" f/5.exp 1/420s,ISO 200. user posted image
"Laimetojas palieka aikstele"f/8,exp 1/50s,ISO 200.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 gegužės 2007 - 04:00