labas rytas
pirmoji vieta - be konkurencijos sillwio (itariu, gali pradeti galvoti tema)
antroji - zuvialiai (nr.3)
trecia - dejavu (nr.14)
QUOTE(Starburst @ 2007 05 28, 08:21)
Dejavu, man patiko tavo kraterio foto ir iš lėktuvo
Man vis įdomu, tos foto, kur juodas fonas. Tai ten juodame fotkina ar tik PS? Na, kad būtų toks juodai juodas?
Man vis įdomu, tos foto, kur juodas fonas. Tai ten juodame fotkina ar tik PS? Na, kad būtų toks juodai juodas?
tai kad anos foto ne mano labradoriukės berods
dėl juodo fono tai keli variantai būna:
pats paprasčiausiais - tikras juodas fonas,
dar galima žaisti su apšvietimu, vėliau dar pareguliuojant levels.
o su mano šita foto, čia viskas PS, tiksliau PhotoImpact. Užpaišiau su burn tool.
Ten siena labai šviesi, šviesiai gelsva, be to nereikalingi daiktai matėsi, netgi degtukų dėžute, kuria žvakes ir uždegiau
kadangi laiko neturėjau normaliai foto padaryti nufotografavau bilekaip, po to koregavau jau minėjau, idėja neišbaigta, aš dar grįšiu prie jos ir bus tvarkinga foto
na ir prabalsuoju:
1. sillwio Nr. 15
2. ajas Nr. 6
3. užuolaida Nr. 18
QUOTE(dejavu @ 2007 05 28, 08:37)
tai kad anos foto ne mano labradoriukės berods
o su mano šita foto, čia viskas PS, tiksliau PhotoImpact. Užpaišiau su burn tool.
Ten siena labai šviesi, šviesiai gelsva, be to nereikalingi daiktai matėsi, netgi degtukų dėžute, kuria žvakes ir uždegiau
kadangi laiko neturėjau normaliai foto padaryti nufotografavau bilekaip, po to koregavau jau minėjau, idėja neišbaigta, aš dar grįšiu prie jos ir bus tvarkinga foto
A siaube Tikrai Labradoriukės
Tas PhotoImpact pačiame PS? Iki šiol dar nesusidūriau. Kur jo ieškoti?
QUOTE(Starburst @ 2007 05 28, 09:01)
A siaube Tikrai Labradoriukės
ne, tai atskiros programos, konkurentai http://www.ulead.com/pi/
QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 08:17)
na, ką vėl pirmadienis, vėl balsuojam
Nieko tas nepakeis, bet mano tai ne visos sudėtos kažko
nr.417
Papildyta:
Mano vertinimai:
1) sillwio nr. 16
2) sillwio nr. 15
3) vilmka nr. 9
Labas rytas,
seniai chia besirodzhiau, tiksliau, viska stebejau, ale nesireishkiau Baigesi mokslai, tai dabar pasirodysiu dazhniau
Balsus skiriu taip:
Sillvio - "lampechkai" nr 16
Zuvialia - 3 foto
Dejavu - 14 foto
seniai chia besirodzhiau, tiksliau, viska stebejau, ale nesireishkiau Baigesi mokslai, tai dabar pasirodysiu dazhniau
Balsus skiriu taip:
Sillvio - "lampechkai" nr 16
Zuvialia - 3 foto
Dejavu - 14 foto
Sveiki fotografai
Kažkaip seniai bebuvau čia užsukęs. Aparato į rankas nebepaimu, ką jau kalbėti apie visokius namų darbus Ach viskas dėl nesibaigiančių namų tvarkymo darbų Nieko, jau po truputi pabaiga matosi Tada vėl dažniau čia užsuksiu
Kitą mėnesį užbaigsiu darbus ir jau galėsiu pirkti naują aparatą ... ir (tikiuosi) Canon 17-40 F/4L objektyva. Manau ilgam pradžiai užteks
Sillwio, šioje temoje tavo darbai be konkurencijos. Išduok paslaptį, kaip tokius kadrus gaudei? Gal vandens lašą lašinai ant įkaitusios lemputės?
Kažkaip seniai bebuvau čia užsukęs. Aparato į rankas nebepaimu, ką jau kalbėti apie visokius namų darbus Ach viskas dėl nesibaigiančių namų tvarkymo darbų Nieko, jau po truputi pabaiga matosi Tada vėl dažniau čia užsuksiu
Kitą mėnesį užbaigsiu darbus ir jau galėsiu pirkti naują aparatą ... ir (tikiuosi) Canon 17-40 F/4L objektyva. Manau ilgam pradžiai užteks
Sillwio, šioje temoje tavo darbai be konkurencijos. Išduok paslaptį, kaip tokius kadrus gaudei? Gal vandens lašą lašinai ant įkaitusios lemputės?
stai kaip prie juros atrodo Etna. Ten zmones priprate prie jos. As pirmas naktis sapnavau kosmarus apie ja. Baisu buvo, kad neisiverztu. Bet po to ten pabuvus supratau, kad teoriskai, jog jinai issiverz - yra labai maza tikimybe, kad mes ten ir mirsim Jei galima butu pasakyt, jos beveik nera.
Toks vaizdas mane labiausiai ir gasdino, jos didybe ir rugstantis krateris.
Toks vaizdas mane labiausiai ir gasdino, jos didybe ir rugstantis krateris.
Labradoriuke, lb ispudinkos nuotraukos
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 28, 09:44)
Nieko tas nepakeis, bet mano tai ne visos sudėtos kažko
netyčia pražiopsojau... sudėjau
QUOTE(bite maja @ 2007 05 28, 10:29)
netyčia pražiopsojau... sudėjau
Ačiū
O, turiu naujo darbo
http://public.fotki....avarzele-1.html
ši ne mano