Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Ir as dar spejau su namu darbais smile.gif Senai norejau pamegint, spreskit kas gavosi. Visos panasios - kiekvienam pagal skoni. Pats procesas buvo visai idomus. 10 sugadintu lempuciu, vienas supjaustytas pirstas, 3 vyke kadrai smile.gif Objektyvas 70-300, fotikas ant statyvo, RAW.

112mm, 1/640, f/4.8, ISO 200
user posted image

112mm, 1/400, f/6.3, ISO 200
user posted image

100mm, 1/800, f/6.3, ISO 200
user posted image
Atsakyti
Įspūdinga blink.gif ir kiek suprantu pavojinga (bijau visokių elektrų). Tamsta esate sunkiausioje stadijoje biggrin.gif , bet rezultatai man asmeniškai įspūdingi. Man geriausiai žiūrisi antra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 27 gegužės 2007 - 21:16
QUOTE(ajas @ 2007 05 26, 19:13)
Nemaniau, kad atliksiu siuos namu darbus  blush2.gif  Turim sveciu, tai su jais vazinedama ugnies uztikau  bigsmile.gif , tik gaila, kad statyvo neturejau  verysad.gif

Man per mazos, kad galeciau kazka pasakyt sad.gif Kiek sugebu iziuret, antra gana idomi.

QUOTE(VilmKa @ 2007 05 27, 11:13)
Sveiki 4u.gif , vakar po gūsingo lietaus elekta buvo dingus, tai buvau priversta namų darbus atlikt blush2.gif

Idomiausia pirma, nors ir nesuprantu, kur ta zvake ikisai smile.gif Gal wb kiek siltesni daryciau.

QUOTE(valanda @ 2007 05 27, 20:34)
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu lotuliukas.gif . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn 4u.gif

Zvake nuo uodu. Minimalistinis ir beidejinis,  bet nesukcio( lotuliukas.gif )darbelis.

O cia tos pacios zvakes Jums kazka rase  smoke.gif  4u.gif

Kur yra zaibas, galiu tik itart. Zinau, kad nelengva. Pats dar niekada nebandziau. Vienintelis rysys su ugnimi - saule.
Zvake nufotografuota tvarkingai. Gal truksta akcento - pvz uodo kur nors horizonte smile.gif
Trecia jau idomiau. Tokia silta abstrakcija.

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 27, 21:15)
Įspūdinga  blink.gif  ir kiek suprantu pavojinga (bijau visokių elektrų). Tamsta esate sunkiausioje stadijoje  biggrin.gif , bet rezultatai man asmeniškai įspūdingi. Man geriausiai žiūrisi antra.

Esu lotuliukas.gif Aciu uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
nu sillwio, čia jau kelinta stadija skaitosi? lotuliukas.gif
o šiaip labai įspūdingai atrodo, ypač pirmoji 4u.gif
aš įmetu porą namų darbams, kad papildyti praretėjusias gretas.
va šiokie tokie bandymai, nustatymų nemesiu, nes fotografuota dieną, pirmojoj juodas fonas bilekaip rankytėmis uždėtas, ir sumažinus dar pasharpinti reikėjo.
Prašom labai nesigilinti blush2.gif
"belaukiant mamos"
user posted image

"išėjusiems"
user posted image

ajas, man pirmoji labai patiko, mistiška tokia.
vilmkos antroji panaši, į sąvaržėles su cd (persiprašau, jei maišau) - bet mano akimis irgi visai įdomiai žiūrisi. Ten žvakė žvakidėj iš viršaus?
valandos saulė ir debesys gražus, tik reikėjo laiko kol žaibą atradau smile.gif (ten ta linija už medžių?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 27 gegužės 2007 - 22:11
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 22:04)
nu sillwio, čia jau kelinta stadija skaitosi?  lotuliukas.gif
o šiaip labai įspūdingai atrodo, ypač pirmoji  4u.gif
aš įmetu porą namų darbams, kad papildyti praretėjusias gretas.
va šiokie tokie bandymai, nustatymų nemesiu, nes fotografuota dieną, pirmojoj juodas fonas bilekaip rankytėmis uždėtas, ir sumažinus dar pasharpinti reikėjo.
Prašom labai  nesigilinti  blush2.gif
"belaukiant mamos"
user posted image

"išėjusiems"
user posted image

Dar tikrai ne paskutine lotuliukas.gif
Pirma man patinka, ale visai nera ryskumo. Manau reiketu "sendinti" - uzmesti grudo, uzdet sepia, pazaist su kontrastu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 27, 23:09)
Dar tikrai ne paskutine  lotuliukas.gif
Pirma man patinka, ale visai nera ryskumo. Manau reiketu "sendinti" - uzmesti grudo, uzdet sepia, pazaist su kontrastu.

smile.gif va pagal patarimą

user posted image

bet su šita idėja aš dar ateity pažaisiu, reikia žibalinę lempą tam tikslui parsitempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 22:20)
smile.gif va pagal patarimą

user posted image

bet su šita idėja aš dar ateity pažaisiu, reikia žibalinę lempą tam tikslui parsitempti smile.gif

Man sitaip labiau patinka 4u.gif Tik veida reiktu pasviesint kiek. As bandziau zaist, bet is mazos ne kazin ka istraukt eina.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 27, 22:25)

Kur yra zaibas, galiu tik itart. Zinau, kad nelengva. Pats dar niekada nebandziau. Vienintelis rysys su ugnimi - saule.

Aciu uz komentara, sillwio. Jei manai,kad rysys saule-tai jo nera.(nes ten menulis) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai tik pabandymas "pagauti"zaiba. Pagavau ta menka siuleli palei zeme.Bet. Pats principas naktinio zaibo, manau teisingas.Ilgas islaikimas link tamsos laukime. Zinoma, menuli reiktu bent jau debesimis uzstot ax.gif . , nes jis megsta apsimetineti saule doh.gif .

Laukiu uzuolaidos foto.Isivaizduoju, jog bus ispudinga.

Sillwio. Tavo antroji lempa mane "paeme".Tokia suvaldyta ugnis. Tvarkinga, judri, lyg pati save ikomponavus. Ideja puiki, kaip ir jos atlikimas thumbup.gif .

Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 23:04)

"belaukiant mamos"

"išėjusiems"

Ta pirmoji sendinta neblogai ziurisi. Tik mano akiai pilnokas kadras.Gal as tiesiog bijau, kad zvakes nuotraukos virsaus nenudegintu. Ciut ciut erdves ten truksta.
Antra, atleisk,kazkoks nesusipratimas ax.gif
Atsakyti
Sillwio tongue.gif Geras, tvarkingas atlikimas thumbup.gif

Va mano zaibas:

user posted image

O cia tik ka vonia vasku aplaisciau. Reikes ryt sveisti lotuliukas.gif

f 5 1/160; Iso 1000

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 28, 00:07)
f 5 1/160; Iso 1000

Na va.Sulaukiau.
Papasakok kaip zaiba gaudei?

O tas dumelis toks lieknas ir jaukus... thumbup.gif Zvake labai romantiska, tik truks- plys man apacios truksta 4u.gif . Atrodo iskritusi is nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 27 gegužės 2007 - 23:22
Užuolaida, pasakok, kaip pagavai žaibą? biggrin.gif

Namų darbai

na, ką vėl pirmadienis, vėl balsuojam mirksiukas.gif

3 balai vienareikšmiškai Sillwio, o nuotrauka Nr. 17
2 balai Uzuolaida Nr. 18 (pritariu valandai. man ir trūksta apačios)
1 balas Zuvialia Nr. 3 (už idėją)
Atsakyti
Kiek daug prirašyta, kad ko nepamiršt paminėti.
Naujokai junkitės junkitės 4u.gif
QUOTE(valanda @ 2007 05 27, 21:34)
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pabandysiu pasakyti lotuliukas.gif kad žaibas - tai milžiniškos energijos iškrova, tokia tipo netiesioginė ugnis. Va, kai pataiko kur ir pakyla dūmelis - tai jau ugnis biggrin.gif Užvakar sekėm tokius dūmelius namo važiuodami. Betgi aš vaikus prigriebiau su šmutkėm, o vyras fotiko neprigriebė doh.gif

Dejavu, man patiko tavo kraterio foto ir iš lėktuvo 4u.gif

Sillwio, pirmoji lengvesnė, antroji - dramatiškenė, nes kiek iš arčiau ir dar tas dūmelio užsisukimas. Ranką primena... čia jau man fotografinės šizofrenijos požymis - matyti daiktus, kurių ten nėra lotuliukas.gif

Uzuolaida, tavo nerealiai žvakelei 4u.gif Tik apačioje ir man kelių milimetriukų trūksta g.gif
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 23:04)
juodas fonas bilekaip rankytėmis uždėtas

Ką tai reiškia? blush2.gif
Man vis įdomu, tos foto, kur juodas fonas. Tai ten juodame fotkina ar tik PS? Na, kad būtų toks juodai juodas? ax.gif
Atsakyti