Ir as dar spejau su namu darbais Senai norejau pamegint, spreskit kas gavosi. Visos panasios - kiekvienam pagal skoni. Pats procesas buvo visai idomus. 10 sugadintu lempuciu, vienas supjaustytas pirstas, 3 vyke kadrai Objektyvas 70-300, fotikas ant statyvo, RAW.
112mm, 1/640, f/4.8, ISO 200
112mm, 1/400, f/6.3, ISO 200
100mm, 1/800, f/6.3, ISO 200
QUOTE(ajas @ 2007 05 26, 19:13)
Nemaniau, kad atliksiu siuos namu darbus Turim sveciu, tai su jais vazinedama ugnies uztikau , tik gaila, kad statyvo neturejau
Man per mazos, kad galeciau kazka pasakyt Kiek sugebu iziuret, antra gana idomi.
QUOTE(VilmKa @ 2007 05 27, 11:13)
Sveiki , vakar po gūsingo lietaus elekta buvo dingus, tai buvau priversta namų darbus atlikt
Idomiausia pirma, nors ir nesuprantu, kur ta zvake ikisai Gal wb kiek siltesni daryciau.
QUOTE(valanda @ 2007 05 27, 20:34)
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn
Zvake nuo uodu. Minimalistinis ir beidejinis, bet nesukcio( )darbelis.
O cia tos pacios zvakes Jums kazka rase
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn
Zvake nuo uodu. Minimalistinis ir beidejinis, bet nesukcio( )darbelis.
O cia tos pacios zvakes Jums kazka rase
Kur yra zaibas, galiu tik itart. Zinau, kad nelengva. Pats dar niekada nebandziau. Vienintelis rysys su ugnimi - saule.
Zvake nufotografuota tvarkingai. Gal truksta akcento - pvz uodo kur nors horizonte
Trecia jau idomiau. Tokia silta abstrakcija.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 27, 21:15)
Įspūdinga ir kiek suprantu pavojinga (bijau visokių elektrų). Tamsta esate sunkiausioje stadijoje , bet rezultatai man asmeniškai įspūdingi. Man geriausiai žiūrisi antra.
Esu Aciu uz ivertinima
nu sillwio, čia jau kelinta stadija skaitosi?
o šiaip labai įspūdingai atrodo, ypač pirmoji
aš įmetu porą namų darbams, kad papildyti praretėjusias gretas.
va šiokie tokie bandymai, nustatymų nemesiu, nes fotografuota dieną, pirmojoj juodas fonas bilekaip rankytėmis uždėtas, ir sumažinus dar pasharpinti reikėjo.
Prašom labai nesigilinti
"belaukiant mamos"
"išėjusiems"
ajas, man pirmoji labai patiko, mistiška tokia.
vilmkos antroji panaši, į sąvaržėles su cd (persiprašau, jei maišau) - bet mano akimis irgi visai įdomiai žiūrisi. Ten žvakė žvakidėj iš viršaus?
valandos saulė ir debesys gražus, tik reikėjo laiko kol žaibą atradau (ten ta linija už medžių?)
va šiokie tokie bandymai, nustatymų nemesiu, nes fotografuota dieną, pirmojoj juodas fonas bilekaip rankytėmis uždėtas, ir sumažinus dar pasharpinti reikėjo.
Prašom labai nesigilinti
"belaukiant mamos"
"išėjusiems"
ajas, man pirmoji labai patiko, mistiška tokia.
vilmkos antroji panaši, į sąvaržėles su cd (persiprašau, jei maišau) - bet mano akimis irgi visai įdomiai žiūrisi. Ten žvakė žvakidėj iš viršaus?
valandos saulė ir debesys gražus, tik reikėjo laiko kol žaibą atradau (ten ta linija už medžių?)
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 22:04)
nu sillwio, čia jau kelinta stadija skaitosi?
Prašom labai nesigilinti
"belaukiant mamos"
"išėjusiems"
Prašom labai nesigilinti
"belaukiant mamos"
"išėjusiems"
Dar tikrai ne paskutine
Pirma man patinka, ale visai nera ryskumo. Manau reiketu "sendinti" - uzmesti grudo, uzdet sepia, pazaist su kontrastu.
QUOTE(sillwio @ 2007 05 27, 23:09)
Dar tikrai ne paskutine
Pirma man patinka, ale visai nera ryskumo. Manau reiketu "sendinti" - uzmesti grudo, uzdet sepia, pazaist su kontrastu.
va pagal patarimą
bet su šita idėja aš dar ateity pažaisiu, reikia žibalinę lempą tam tikslui parsitempti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 22:20)
va pagal patarimą
bet su šita idėja aš dar ateity pažaisiu, reikia žibalinę lempą tam tikslui parsitempti
Man sitaip labiau patinka Tik veida reiktu pasviesint kiek. As bandziau zaist, bet is mazos ne kazin ka istraukt eina.
QUOTE(sillwio @ 2007 05 27, 22:25)
Kur yra zaibas, galiu tik itart. Zinau, kad nelengva. Pats dar niekada nebandziau. Vienintelis rysys su ugnimi - saule.
Laukiu uzuolaidos foto.Isivaizduoju, jog bus ispudinga.
Sillwio. Tavo antroji lempa mane "paeme".Tokia suvaldyta ugnis. Tvarkinga, judri, lyg pati save ikomponavus. Ideja puiki, kaip ir jos atlikimas .
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 23:04)
"belaukiant mamos"
"išėjusiems"
Ta pirmoji sendinta neblogai ziurisi. Tik mano akiai pilnokas kadras.Gal as tiesiog bijau, kad zvakes nuotraukos virsaus nenudegintu. Ciut ciut erdves ten truksta.
Antra, atleisk,kazkoks nesusipratimas
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 28, 00:07)
f 5 1/160; Iso 1000
Na va.Sulaukiau.
Papasakok kaip zaiba gaudei?
O tas dumelis toks lieknas ir jaukus... Zvake labai romantiska, tik truks- plys man apacios truksta . Atrodo iskritusi is nuotraukos.
Užuolaida, pasakok, kaip pagavai žaibą?
Namų darbai
na, ką vėl pirmadienis, vėl balsuojam
3 balai vienareikšmiškai Sillwio, o nuotrauka Nr. 17
2 balai Uzuolaida Nr. 18 (pritariu valandai. man ir trūksta apačios)
1 balas Zuvialia Nr. 3 (už idėją)
Namų darbai
na, ką vėl pirmadienis, vėl balsuojam
3 balai vienareikšmiškai Sillwio, o nuotrauka Nr. 17
2 balai Uzuolaida Nr. 18 (pritariu valandai. man ir trūksta apačios)
1 balas Zuvialia Nr. 3 (už idėją)
Kiek daug prirašyta, kad ko nepamiršt paminėti.
Naujokai junkitės junkitės
Pabandysiu pasakyti kad žaibas - tai milžiniškos energijos iškrova, tokia tipo netiesioginė ugnis. Va, kai pataiko kur ir pakyla dūmelis - tai jau ugnis Užvakar sekėm tokius dūmelius namo važiuodami. Betgi aš vaikus prigriebiau su šmutkėm, o vyras fotiko neprigriebė
Dejavu, man patiko tavo kraterio foto ir iš lėktuvo
Sillwio, pirmoji lengvesnė, antroji - dramatiškenė, nes kiek iš arčiau ir dar tas dūmelio užsisukimas. Ranką primena... čia jau man fotografinės šizofrenijos požymis - matyti daiktus, kurių ten nėra
Uzuolaida, tavo nerealiai žvakelei Tik apačioje ir man kelių milimetriukų trūksta
Ką tai reiškia?
Man vis įdomu, tos foto, kur juodas fonas. Tai ten juodame fotkina ar tik PS? Na, kad būtų toks juodai juodas?
Naujokai junkitės junkitės
QUOTE(valanda @ 2007 05 27, 21:34)
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni
Pabandysiu pasakyti kad žaibas - tai milžiniškos energijos iškrova, tokia tipo netiesioginė ugnis. Va, kai pataiko kur ir pakyla dūmelis - tai jau ugnis Užvakar sekėm tokius dūmelius namo važiuodami. Betgi aš vaikus prigriebiau su šmutkėm, o vyras fotiko neprigriebė
Dejavu, man patiko tavo kraterio foto ir iš lėktuvo
Sillwio, pirmoji lengvesnė, antroji - dramatiškenė, nes kiek iš arčiau ir dar tas dūmelio užsisukimas. Ranką primena... čia jau man fotografinės šizofrenijos požymis - matyti daiktus, kurių ten nėra
Uzuolaida, tavo nerealiai žvakelei Tik apačioje ir man kelių milimetriukų trūksta
QUOTE(dejavu @ 2007 05 27, 23:04)
juodas fonas bilekaip rankytėmis uždėtas
Ką tai reiškia?
Man vis įdomu, tos foto, kur juodas fonas. Tai ten juodame fotkina ar tik PS? Na, kad būtų toks juodai juodas?