Kartais uzsuku paskaineti ir pasigrozeti nuotraukomis... Tobulejat Pagaliau ir pas mus normalus orai atejo, tai pradesiu ir as fotkinti. Gimtadienio proga gavau 50mm objektyva, o deje 100mm macro tenka laukti is "Vilbros". Tikiuosi gausiu greitai Isbandziau visu taip isgirta 50mm. Tikrai nuostabus daikciukas Labai labai patenkinta Ka galit pasakyt apie Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM ???
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 26, 17:51)
ieskojau ieskojau,kas ten grazaus,ale nesupratau
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 26, 05:36)
kai buvo tema puodelis...juk buvo tas pats puodelis visu akimis.Arba saule.ta pati saule skirtingais veidais.Ta pati degtuka gali pademonstruoti tikrai ne vienu budu,arba zvake. ce tik seip..pagalvojau.
Vuot čia patiko
Vilmka, pirmoji tokia paslaptinga net gerai neišnagrinėjau, kas ten ir su kuo
O mano fotikas genda , atsiranda kliūtis moksams - padarai kelis kadrus, o vėliau - kažkokie baltai fragmentuoti gaunas Išjungi vėl kelis padarai ir vėl nesąmonės prasideda Reikės eit aiškintis kas čia daros. Važiavau į namus tarp žaibų, bet kadangi buvau už vairo (autostradoj ) noras fotografuot nekilo . Ir dar tas fotikas ...
Paįvairinimui - mano šiandienykštis vabalas
Didesnių bandymų atlikt nepavyko, nes fotikas ėmė fotografuoti štai taip (čia nemažintos nuotraukos fragmentas - tokia aišku būna visa nuotrauka jei pasiseka, jei ne - dar baltesnė ir aišku tokia kažkokia suraižyta )
Pailsi fotikas - vėl keli kadrai gaunas ir vėl tas pats
Didesnių bandymų atlikt nepavyko, nes fotikas ėmė fotografuoti štai taip (čia nemažintos nuotraukos fragmentas - tokia aišku būna visa nuotrauka jei pasiseka, jei ne - dar baltesnė ir aišku tokia kažkokia suraižyta )
Pailsi fotikas - vėl keli kadrai gaunas ir vėl tas pats
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 27, 17:47)
Matytas vaizdas. Man taip buvo su mano olympusu. Manau, kad parejo objektyvo mechanine dalis (mechanizmas (galbut diafragma), kuris ten viduj darinejasi). Man nuotraukos irgi tokios isedavo, o vat filmuodavo tvarkingai. As fotika pakabinau ant vinies, tau gal dar yra sansu suremontuot.
Sveikutes,
Kadangi gavau dovanu nauja fotoaparata ir nelabai moku juo naudotis, nutariau pas jus pasitobulinti Ar priimsit i savo "mokyklele"?
Kadangi gavau dovanu nauja fotoaparata ir nelabai moku juo naudotis, nutariau pas jus pasitobulinti Ar priimsit i savo "mokyklele"?
QUOTE(sillwio @ 2007 05 27, 20:26)
As fotika pakabinau ant vinies, tau gal dar yra sansu suremontuot.
Bandysim aiškintis kiek čia pavyks (kaip minėjau jis taip periodiškai nedirba, ne nuolat), bo vinies gaila
Na ka gi sveiki gyvi brangieji
Pailsejau super gerai, tik jei nebutu reikeja paskui sunu lakstyt. O kai svecioj saly, tai ir vaikui uzeina kaprizai. Nu bet kadru padariau apie 1000, aisku, mano sese cia daugiausia fotkino mano vaika, jos toks principas: kuo daugiau kadru tuo geriau, sako is kokiu 20, iseis nors 1 geras ir kai paima fotika i rankas tai beveik filmukai eina. Tai dabar turiu darbo mest lauk nuotraukas
Po truputi vis idesiu nauju.
Stai keli mano kadriukai:
Skerendam i Sicilija
2002 metu susidares krateris.
Etnos virsukalne debesyse. Foto daryta is lektuvo. Galit aiskiai matyt kaip virsukalne ruksta. Is ten nuolat teka lava po truputi. Aukstis 3360 metru. Mes buvom pakile i 2100metru auksti. Slegis tikrai jautesi. Aukstis nuolat kinta, del uolienu ir lavos judejimo.
Lipari saloje. Zuvedra. Tokio dydzio kaip vista, jei ne didesne.
Akmens amziaus zmogus Cia is tiesu yra terminiu vandenu (is vulkano) purvas. Vulkano saloje.
Kazkoks augalas, prisitvirtines prie lavos. Kuris valgo kitus gyvius. Prie jo prilima kas nors ir jis i vidu isitraukia.
Pailsejau super gerai, tik jei nebutu reikeja paskui sunu lakstyt. O kai svecioj saly, tai ir vaikui uzeina kaprizai. Nu bet kadru padariau apie 1000, aisku, mano sese cia daugiausia fotkino mano vaika, jos toks principas: kuo daugiau kadru tuo geriau, sako is kokiu 20, iseis nors 1 geras ir kai paima fotika i rankas tai beveik filmukai eina. Tai dabar turiu darbo mest lauk nuotraukas
Po truputi vis idesiu nauju.
Stai keli mano kadriukai:
Skerendam i Sicilija
2002 metu susidares krateris.
Etnos virsukalne debesyse. Foto daryta is lektuvo. Galit aiskiai matyt kaip virsukalne ruksta. Is ten nuolat teka lava po truputi. Aukstis 3360 metru. Mes buvom pakile i 2100metru auksti. Slegis tikrai jautesi. Aukstis nuolat kinta, del uolienu ir lavos judejimo.
Lipari saloje. Zuvedra. Tokio dydzio kaip vista, jei ne didesne.
Akmens amziaus zmogus Cia is tiesu yra terminiu vandenu (is vulkano) purvas. Vulkano saloje.
Kazkoks augalas, prisitvirtines prie lavos. Kuris valgo kitus gyvius. Prie jo prilima kas nors ir jis i vidu isitraukia.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 27, 17:27)
O mano fotikas genda , atsiranda kliūtis moksams - padarai kelis kadrus, o vėliau - kažkokie baltai fragmentuoti gaunas Išjungi vėl kelis padarai ir vėl nesąmonės prasideda Reikės eit aiškintis kas čia daros. Važiavau į namus tarp žaibų, bet kadangi buvau už vairo (autostradoj ) noras fotografuot nekilo . Ir dar tas fotikas ...
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 27, 20:55)
Na ka gi sveiki gyvi brangieji
sveika sugrizus. matyt dar ilgai mums,kaip deserta pateikinesi savo nuotraukas. Idomiausios tos is lektuvo .
Papildyta:
Zvake nuo uodu. Minimalistinis ir beidejinis, bet nesukcio( )darbelis.
O cia tos pacios zvakes Jums kazka rase
QUOTE(valanda @ 2007 05 27, 21:34)
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn
[
[
Ir as vakar zaiba pleskinau. Idesiu, kai maziu uzmigdysiu Is kokiu 30 kadru gal kokie 3 pusetini isejo.
Antra ugnis idomi.
As be namu darbu. Grizau is Vienos tokia pavargusi, kad vakar is lovos nesikeliau. Karstis 33 laipsniai. Siandien atsigaunu, nes po audru atveso
Savarzele, kur toki pagavai? Ir ant kokio lapo jis tupi? Graziai atrodo
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 27, 21:50)
Savarzele, kur toki pagavai? Ir ant kokio lapo jis tupi? Graziai atrodo
Sode slyvas papurtai ir jų ten krūvos iškrenta , o šitas ant nežinau kaip vadinasi, bet ant tokios kaip ir dekoratyvinės labai didelės usnies lapo Nenatūraliai, pati ten padėjau - buvo keturi, bet du nuskrido nė nelaukę