Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Kartais uzsuku paskaineti ir pasigrozeti nuotraukomis... Tobulejat 4u.gif Pagaliau ir pas mus normalus orai atejo, tai pradesiu ir as fotkinti. Gimtadienio proga gavau 50mm objektyva, o deje 100mm macro tenka laukti is "Vilbros". Tikiuosi gausiu greitai ax.gif Isbandziau visu taip isgirta 50mm. Tikrai nuostabus daikciukas wub.gif Labai labai patenkinta wub.gif Ka galit pasakyt apie Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM ???
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 26, 17:51)
biggrin.gif  ieskojau ieskojau,kas ten grazaus,ale nesupratau

QUOTE(zuvialia @ 2007 05 26, 05:36)
kai buvo tema puodelis...juk buvo tas pats puodelis visu akimis.Arba saule.ta pati saule skirtingais veidais.Ta pati degtuka gali pademonstruoti tikrai ne vienu budu,arba zvake.  mirksiukas.gif  ce tik seip..pagalvojau.

Vuot čia patiko mirksiukas.gif

Vilmka, pirmoji tokia paslaptinga bigsmile.gif net gerai neišnagrinėjau, kas ten ir su kuo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Gal zinot, kur galima gauti fotoaparato Nikon D200 naudojimo isntrukcija lietuviu kalba? lithuania.gif
Atsakyti
O mano fotikas genda dry.gif , atsiranda kliūtis moksams - padarai kelis kadrus, o vėliau - kažkokie baltai fragmentuoti gaunas sad.gif Išjungi vėl kelis padarai ir vėl nesąmonės prasideda dry.gif Reikės eit aiškintis kas čia daros. Važiavau į namus tarp žaibų, bet kadangi buvau už vairo (autostradoj biggrin.gif ) noras fotografuot nekilo . Ir dar tas fotikas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 27 gegužės 2007 - 16:29
Paįvairinimui - mano šiandienykštis vabalas biggrin.gif

user posted image

Didesnių bandymų atlikt nepavyko, nes fotikas ėmė fotografuoti štai taip (čia nemažintos nuotraukos fragmentas - tokia aišku būna visa nuotrauka jei pasiseka, jei ne - dar baltesnė ir aišku tokia kažkokia suraižyta doh.gif )
user posted image

ph34r.gif

Pailsi fotikas - vėl keli kadrai gaunas ir vėl tas pats unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 27 gegužės 2007 - 17:49
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 27, 17:47)
user posted image
ph34r.gif

Pailsi fotikas - vėl keli kadrai gaunas ir vėl tas pats  unsure.gif

Matytas vaizdas. Man taip buvo su mano olympusu. Manau, kad parejo objektyvo mechanine dalis (mechanizmas (galbut diafragma), kuris ten viduj darinejasi). Man nuotraukos irgi tokios isedavo, o vat filmuodavo tvarkingai. As fotika pakabinau ant vinies, tau gal dar yra sansu suremontuot.
Atsakyti
Sveikutes,

Kadangi gavau dovanu nauja fotoaparata ir nelabai moku juo naudotis, nutariau pas jus pasitobulinti blush2.gif Ar priimsit i savo "mokyklele"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 27, 20:26)
As fotika pakabinau ant vinies, tau gal dar yra sansu suremontuot.

Bandysim aiškintis kiek čia pavyks (kaip minėjau jis taip periodiškai nedirba, ne nuolat), bo vinies gaila dry.gif
Atsakyti
Na ka gi sveiki gyvi brangieji clap.gif
Pailsejau super gerai, tik jei nebutu reikeja paskui sunu lakstyt. O kai svecioj saly, tai ir vaikui uzeina kaprizai. Nu bet kadru padariau apie 1000, aisku, mano sese cia daugiausia fotkino mano vaika, jos toks principas: kuo daugiau kadru tuo geriau, sako is kokiu 20, iseis nors 1 geras ir kai paima fotika i rankas tai beveik filmukai eina. Tai dabar turiu darbo mest lauk nuotraukas biggrin.gif
Po truputi vis idesiu nauju.
Stai keli mano kadriukai:

Skerendam i Sicilija smile.gif
user posted image

2002 metu susidares krateris.
user posted image

Etnos virsukalne debesyse. Foto daryta is lektuvo. Galit aiskiai matyt kaip virsukalne ruksta. Is ten nuolat teka lava po truputi. Aukstis 3360 metru. Mes buvom pakile i 2100metru auksti. Slegis tikrai jautesi. Aukstis nuolat kinta, del uolienu ir lavos judejimo.
user posted image

Lipari saloje. Zuvedra. Tokio dydzio kaip vista, jei ne didesne.
user posted image

Akmens amziaus zmogus biggrin.gif Cia is tiesu yra terminiu vandenu (is vulkano) purvas. Vulkano saloje.
user posted image

Kazkoks augalas, prisitvirtines prie lavos. Kuris valgo kitus gyvius. Prie jo prilima kas nors ir jis i vidu isitraukia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 27 gegužės 2007 - 20:00
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 27, 17:27)
O mano fotikas genda  dry.gif , atsiranda kliūtis moksams - padarai kelis kadrus, o vėliau - kažkokie baltai fragmentuoti gaunas sad.gif Išjungi vėl kelis padarai ir vėl nesąmonės prasideda dry.gif Reikės eit aiškintis kas čia daros. Važiavau į namus tarp žaibų, bet kadangi buvau už vairo (autostradoj  biggrin.gif ) noras fotografuot nekilo . Ir dar tas fotikas ...

Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni lotuliukas.gif lotuliukas.gif
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu lotuliukas.gif . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 27, 20:55)
Na ka gi sveiki gyvi brangieji  clap.gif

sveika sugrizus. matyt dar ilgai mums,kaip deserta pateikinesi savo nuotraukas. Idomiausios tos is lektuvo 4u.gif .

Papildyta:
Zvake nuo uodu. Minimalistinis ir beidejinis, bet nesukcio( lotuliukas.gif )darbelis.

user posted image

O cia tos pacios zvakes Jums kazka rase smoke.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 27 gegužės 2007 - 20:41
QUOTE(valanda @ 2007 05 27, 21:34)
Dabar as sukciausiu. Kas pasakys,kad cia ne ugnis, lei meta i mane akmeni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
F5, 10s paspaudi ir meldiesi, kad per ta laika suzaibuotu lotuliukas.gif . Beda- zaibavo toli ir negausiai. Kaip fotkinti diena nzn 4u.gif

user posted image
[

Ir as vakar zaiba pleskinau. Idesiu, kai maziu uzmigdysiu biggrin.gif Is kokiu 30 kadru gal kokie 3 pusetini isejo.

Antra ugnis idomi.

As be namu darbu. Grizau is Vienos tokia pavargusi, kad vakar is lovos nesikeliau. Karstis 33 laipsniai. Siandien atsigaunu, nes po audru atveso thumbup.gif

Savarzele, kur toki pagavai? Ir ant kokio lapo jis tupi? Graziai atrodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 27, 21:50)
Savarzele, kur toki pagavai? Ir ant kokio lapo jis tupi? Graziai atrodo 4u.gif

Sode slyvas papurtai ir jų ten krūvos iškrenta unsure.gif , o šitas ant nežinau kaip vadinasi, bet ant tokios kaip ir dekoratyvinės labai didelės usnies lapo biggrin.gif Nenatūraliai, pati ten padėjau blush2.gif - buvo keturi, bet du nuskrido nė nelaukę lotuliukas.gif
Atsakyti