Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(zuvialia @ 2007 05 25, 16:18)
A kaip ce suprast?o kaip kitaip?

Dar galima auto.
Atsakyti

QUOTE(bite maja @ 2007 05 25, 15:21)
o ką daugiau galima pasakyt, jei nuotrauka patinka? taip pat, ką pasakyti tuo atveju, jei nuotrauka yra visiškai beviltiška? aš stengiuosi tokių nekritikuoti. nors, kai nepastebi mano nuotraukų, pradedi galvoti, kad gal ir kiti daro kaip aš  biggrin.gif

galima pabrėžti kas patinka. O je foto beviltiška, kas joje beviltiško, ko trūksta, kad atrodytų bent pusėtinai smile.gif.

šaunuolis sillwio 4u.gif , puikūs komentarai- o būtent jie ir padeda mokytis, netgi jei komentuoja ne tavo foto.

Nuo savęs dar pridėsiu - sąvaržėlei balionėlis jau už idėjos orginalumą. 4u.gif
geriausiai žiūrisi kvadratas, abstrakcija tokia. Tik tokio tipo foto vistiek dar reiktų kruopščiau apkarpyti, kad vienas cd kraštelis nebūtų trumpesnis už kitą. Antrojoj gal gražiau jei atšvaitai būtų vienodo ilgio ir eitų įstrižai nuotraukos formato smile.gif

žuviala, iš visų trijų gražiausia pirmoji. Ten kaip supratau žvakė atsispindi akinių stikluose? Pagal tekstą ten turi mėnulis atsispindėti smile.gif
antroji per daug tamsi, o trečiojoj man atrodo kad pagrindinis akcentas nosis smile.gif, nes žvilgsnis pirmiausia krypsta būtent ten.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 25, 02:22)
nepyk.pasisakysiu.ir ce nepiktai.o grieztai.na,jei atvirai,tai keistai cia man nuskambejo."neidomi".labai jau tu cia abstrakciai"neydomu".Hm.Man tarkim tema"portretas"neydomu,bet kazkaip zinau,kad niekam ce neydomu mano nuomone,ale jei tau neydomu tu nedalyvauji,ar ne taip?na kazkaip norejau pasakyt,kad jei jau truksta ideju eikim semtis,o ne viesai laidykimes "neydomu",nes as tarkim,kad ir kiek ideju galvoj turiu[ypac su ugnim],taciau ygyvendinti tikrai nelengva[galimybiu,ziniu,ir laiko stoka].tu sakai ugnis vienoda?ji lygiai tokia pat vienoda,kaip ir saule wink.gif
tfu... [tikiuos nebus supyksianciu]

Sakai nepiktai? g.gif Nu ka as zinau... labai piktai nuskambejai ir net su spjuviu(tfu...) zinutes gale... unsure.gif Ka cia apspjovei...? unsure.gif
Jeigu pasakiau man neidomi tema, tai dar nereiskia kad tau neidomi ir kad aplamai neidomi. Nepatinka man ugnis...turiu tam priezasciu(kai buvau maza likau trumpam viena namie ir uzsidege mazgote uzkritusi ant dujines, teko paciai gesinti virtuvej tapetus semiant vandeni puodeliu is kibiro, mat tuo met pas mus remontai buvo ir neturejom tekancio vandens).
Nedalyvauju...todel kad pas mus kiemuose lauzu deginti negalima, o degantis degtukas ir zvake jau buvo...ir kas cia blogo kad nedalyvauju jei minciu neturiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 gegužės 2007 - 22:57
QUOTE(dejavu @ 2007 05 25, 18:41)
žuviala, iš visų trijų gražiausia pirmoji. Ten kaip supratau žvakė atsispindi akinių stikluose? Pagal tekstą ten turi mėnulis atsispindėti smile.gif
antroji per daug tamsi, o trečiojoj man atrodo kad pagrindinis akcentas nosis smile.gif, nes žvilgsnis pirmiausia krypsta būtent ten.

4u.gif kodel menulis kurnors minejau jy? hihihi.gif o net nepagalvojau apie jy hihihi.gif o del nosies,kaip tik galvojau,ji tamsoj maziausiai matos laugh.gif aciu uz mintis.
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 25, 21:54)
Ka cia apspjovei...? unsure.gif

nepiktai nepiktai. 4u.gif o spjaudalais taip lengvai nesidalinu hihihi.gif ten turetu but fuu...pabaigiau,aceit issiliejau...bet tas fu irgi skamba kaip FU,nu zodziu ..ZOdziu zaismas ir nemokejimas isreiksti emociju rastu blush2.gif o del to,kad neturi ideju,baisiai cia.neturi tai neturi.ce asmenines problemos.pvz,beveik garantuoju,kad nedalyvauciau portreto konkurse,ne todel,kad ce prie taves prikibau,bet paprasciausiai niekada TO nedarius,ir net neysivaizduoju nuo ko pradet,ir net neysivaizduoju apie apsvietima,ir isvis kazkaip neydomu net[kaip tu sakai] zodziu..bet ta neydomuma pasiliksiu sau mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa,californijos mergait,sakai "zvake jau buvo,degtukas irgi"bet pala..ce labai plati tema.O zek kai buvo tema puodelis...juk buvo tas pats puodelis visu akimis.Arba saule.ta pati saule skirtingais veidais.Ta pati degtuka gali pademonstruoti tikrai ne vienu budu,arba zvake. mirksiukas.gif ce tik seip..pagalvojau.

silwio...speju pas mane tik autofokusas muilinej[dabar tik supratau,ku turejai minty.. blush2.gif ]..nes isknisau..rankinio neradau... doh.gif blink.gif a gali but?turbut gali...
Papildyta:
turiu ideja,bet neturiu laiko...panaudoti zvakes[-e].arba tortines zvakutes ir veidrodi...kaip,kad kazkas dare su saldainiais ant veidrodzio.turetu atrodyt graziai tamsoje...californ...mazum turi laiko? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Gražiai , žuvialiok, tu čia 4u.gif Apie rašliavą aš šį kartą. Apie foto jau pasakiau, kuri patinka ir kodėl biggrin.gif
Dejavu, Sillwio, "tak deržat" thumbup.gif
O žaibus jau esate kada fotografavę? Kaip žaibuoja dabar pas mus blink.gif O fotikas biure doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 26, 05:36)
4u.gif kodel menulis kurnors minejau jy? hihihi.gif o net nepagalvojau apie jy hihihi.gif o del nosies,kaip tik galvojau,ji tamsoj maziausiai matos laugh.gif aciu uz mintis.

Tai kad tekstas toks iš tos knygos, kiek suskaitau : "Knopfas stovi išsitempęs.... mėnuo atsispindi... byloju ne šiuo pasaulio balsu....

QUOTE(Starburst @ 2007 05 26, 07:10)
Gražiai , žuvialiok, tu čia  4u.gif Apie rašliavą aš šį kartą. Apie foto jau pasakiau, kuri patinka ir kodėl  biggrin.gif
Dejavu, Sillwio, "tak deržat"  thumbup.gif
O žaibus jau esate kada fotografavę? Kaip žaibuoja dabar pas mus  blink.gif O fotikas biure  doh.gif  verysad.gif

pas mus šiąnakt labai žaibavo. buvau prabudus ir pirma mintis - reikia pasiimti fotoaparatą... bet patingėjau keltis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 26, 04:36)
silwio...speju pas mane tik autofokusas  muilinej[dabar tik supratau,ku turejai minty.. blush2.gif ]..nes isknisau..rankinio neradau... doh.gif  blink.gif a gali but?turbut gali...

panasu, kad nera rankinio g.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 05 26, 06:10)
O žaibus jau esate kada fotografavę? Kaip žaibuoja dabar pas mus  blink.gif O fotikas biure  doh.gif  verysad.gif

Nea, bet labai noriu ismegint. Ne taip parasta, kaip atrodo. Kazkada maciau laida per telika apie zaibu "medziotoja".
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 26, 11:31)
panasu, kad nera rankinio  g.gif
Nea, bet labai noriu ismegint. Ne taip parasta, kaip atrodo. Kazkada maciau laida per telika apie zaibu "medziotoja".

o kaip reikia "gaudyti' žaibą? reikia trumpo išlaikymo ar ilgo g.gif
pas mus kaip tik audra artėja:)
Atsakyti
nesupratau,kur cia visi issilakste?speju pas visus geras oras nia?jums geraaai...
o as labai pasigendu she...sake pasirodys,ale nematau.Kazkur islekus?
as suprantu mokyklose atostogos arteja,bet e chebryte nepradekit atostogaut anksciau laiko! biggrin.gif
ceburaska,kur tavieji bandymai?

QUOTE(Starburst @ 2007 05 26, 05:10)
Gražiai , žuvialiok, tu čia  4u.gif Apie rašliavą aš šį kartą. Apie foto jau pasakiau, kuri patinka ir kodėl  biggrin.gif

biggrin.gif ieskojau ieskojau,kas ten grazaus,ale nesupratau,kas tau ten patiko [rashliavoj ]
kas del zaibu,tai ydomu butu...tik pas mus cia,kur dabar esu ju speju nebuna..per tris metus nemaciau...

QUOTE(dejavu @ 2007 05 26, 07:35)
Tai kad tekstas toks iš tos knygos, kiek suskaitau : "Knopfas stovi išsitempęs.... mėnuo atsispindi... byloju ne šiuo pasaulio balsu....

doh.gif geeeras!! Remarko "Juodaji obeliska" betkur atverst sitaip pataikiau doh.gif ale tavo,kad pastabumas thumbup.gif
Atsakyti
Nemaniau, kad atliksiu siuos namu darbus blush2.gif Turim sveciu, tai su jais vazinedama ugnies uztikau bigsmile.gif , tik gaila, kad statyvo neturejau verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 26 gegužės 2007 - 19:26
Labas vakaras blush2.gif

As pradedancioji blush2.gif Ar galit pasakyti kurioj vietoij fotoparate ieskoti tos diafragmos ???? blush2.gif Net geda klausti tokio klausymo,bet ,kad nezinau blush2.gif Gal kas pagelbesit ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , vakar po gūsingo lietaus elekta buvo dingus, tai buvau priversta namų darbus atlikt blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti