jo...kazkokia tishina...ale nepasakyciau,kad lengva tema.man tai ISO zaidimas..kuo mazesnis ISo tuo ugnis tamsesniame fone,tuo aisku ji yspudingiau atrodo,taciau nesigauna visos idejos..pas mane bologanas..Visos pakankamai iseje foto tik ant 1600ISO sakykit,kur jusu visu bandymai a?
nu metu keleta ... kad butu apie ka pliurpt..ryskumo superinio ant tokio ISO ner ko noret,ale ir tas grudas man tinka ...tik ryskuma bandysiu dar...pagerint..
ISO 1600,f/2.8,exp.1/125
ISO400,f/6.4,exp.1/320
bisky pratryniau... nesiziurejo...
armandai,maliuonu susipazint [pasakyk tiaciui,kad labai ryskios foto.. ]
cia jau matyta ideja....
cia jau matyta ideja....
QUOTE(roolys @ 2007 05 24, 21:37)
P.S. man tavo portretas kaip is to multiko ''Batuotas katinas'' kur Liuciferis saukdavo '' kaukole kaukole atiduok '' Cia aisku tik juokais
Nu prajuokinai balsu Bet panasumas yra Nepyk Sillwio juokaujam
Tikrai, ziuriu visi issislapste kazkur, kaip tik po to kaip sillwio avatare pasirode
O jei rimtai....man tema labai neidomi
Ugnis yra ugnis, ir beveik visos foto vienodos...na isskyrus lyg savarzeles ant disko buvo... ir rsaulytes grazi foto, bet ne ugnis i aki krito, bet skanestai...niam niam
Va paziurejau sillwio vaikiuka ir pagalvojau, nugis faina butu, kad kam nors ateitu mintis duoti tema- "Portretas"
Pabandziau susikurt savo fotografiju galerija internete , tai daug prasedejau prie visokiu projektu , o labiausiai prilipo tik vienas ( aisku nepirkau dizaino, o teko pasitenkint geru zmoniu sablonais ir pasedet paciam keleta valandu kas vakara ).
Jai kam idomu galit permest aki www.roolyso.projektas.lt , gal kokiu patarimu duosit kas netaip
Papildyta:
Is visu kurios man matosi forume ( ne visas rodo kazkodel) tai labiausiai patiko sita nors ir neisivaizduoju kas ten per daiktai kaba
Papildyta:
Gerai atrodo visa fotosesija kai ziuri nuo pradzios .
Ties pabaiga turbut mamyte su tetuku pamate ka vaikas isdarineja su fotiku, todel ir asaros pasirode
Jai kam idomu galit permest aki www.roolyso.projektas.lt , gal kokiu patarimu duosit kas netaip
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 24, 21:50)
Is visu kurios man matosi forume ( ne visas rodo kazkodel) tai labiausiai patiko sita nors ir neisivaizduoju kas ten per daiktai kaba
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 05 24, 21:43)
Ėjom su kolega ugnies fotografuot. Truputį paverkėm. Degtukai sušlapo. Likom be ugnies bet su nuotraukom. Susipažinkite su mano kolega, didžiai gerbiamu ir talentingu būsimu fotografu, Armandu.
Gerai atrodo visa fotosesija kai ziuri nuo pradzios .
Ties pabaiga turbut mamyte su tetuku pamate ka vaikas isdarineja su fotiku, todel ir asaros pasirode
nelabai as su kokia kompetencija,bet a leidi,pasakysiu savo nuomone?Turbut leidi tai sakau[per velu,kad laukciau atsakymo ]
Kazkaip galerija mano manymu yra TAVO geriausiu darbu tarsi paroda.Siuo atveju tu daugiau ydejes apzvalgini muzieju[reklama jam]ir Anglijos akmenims.T.y. galerijoje neatsiskleidi pats,kaip foto menininkas,joje tiesiog megejiskai pagauti kadrai[na turiu minty,kad muziejuj turi but dekingas,kad leido tureti tokius kadrus].Manyciau,kad buten tokius darbus,kaip,kad tavo laimetieji konkursuose,ar dalyvaujantys.turetu buti renkami galerijoje.Bet cia tik mano nuomone,kuria gali apginti
tau cia mano foto nerodo?kazko strigineja serveris...bandysiu ryte.O del tu kabanciu vyrui liepiau,kad tuos augalus mestu ugnin,tai ce jis arteja
labanaktis.
Kazkaip galerija mano manymu yra TAVO geriausiu darbu tarsi paroda.Siuo atveju tu daugiau ydejes apzvalgini muzieju[reklama jam]ir Anglijos akmenims.T.y. galerijoje neatsiskleidi pats,kaip foto menininkas,joje tiesiog megejiskai pagauti kadrai[na turiu minty,kad muziejuj turi but dekingas,kad leido tureti tokius kadrus].Manyciau,kad buten tokius darbus,kaip,kad tavo laimetieji konkursuose,ar dalyvaujantys.turetu buti renkami galerijoje.Bet cia tik mano nuomone,kuria gali apginti
tau cia mano foto nerodo?kazko strigineja serveris...bandysiu ryte.O del tu kabanciu vyrui liepiau,kad tuos augalus mestu ugnin,tai ce jis arteja
labanaktis.
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 25, 00:42)
nelabai as su kokia kompetencija,bet a leidi,pasakysiu savo nuomone?Turbut leidi tai sakau[per velu,kad laukciau atsakymo ]
Na gal ir teisingai sakai, reik pervadint i albuma, tada neklius gal . O galerijai turbut dar daug reiks dirbt kad galeciau vadint savo galerija.
P.S. Truputi netaip pavadinau
Papildyta:
Na stai pervadinau , ink baliona uz pataisyma http://roolyso.projektas.lt/
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 24, 22:35)
O jei rimtai....man tema labai neidomi
Ugnis yra ugnis, ir beveik visos foto vienodos...na isskyrus lyg savarzeles ant disko buvo... ir rsaulytes grazi foto, bet ne ugnis i aki krito, bet skanestai...niam niam
Va paziurejau sillwio vaikiuka ir pagalvojau, nugis faina butu, kad kam nors ateitu mintis duoti tema- "Portretas"
nepyk.pasisakysiu.ir ce nepiktai.o grieztai.na,jei atvirai,tai keistai cia man nuskambejo."neidomi".labai jau tu cia abstrakciai"neydomu".Hm.Man tarkim tema"portretas"neydomu,bet kazkaip zinau,kad niekam ce neydomu mano nuomone,ale jei tau neydomu tu nedalyvauji,ar ne taip?na kazkaip norejau pasakyt,kad jei jau truksta ideju eikim semtis,o ne viesai laidykimes "neydomu",nes as tarkim,kad ir kiek ideju galvoj turiu[ypac su ugnim],taciau ygyvendinti tikrai nelengva[galimybiu,ziniu,ir laiko stoka].tu sakai ugnis vienoda?ji lygiai tokia pat vienoda,kaip ir saule
tfu... [tikiuos nebus supyksianciu]
QUOTE(roolys @ 2007 05 24, 23:57)
aciu uz baliuona dabar tikrai geriau.pries uzmiegant.metu bitei y albumcika,kad inmestu,bo nezinau,kada dabar prisesiu...
Kol dar neykyrejau...tiesa,ar pas visus su photobucketu viskas tvarkoj?is mano visu ykeltu man rodo tik dvi...bite,ar paskutines dvi rodo tau?
ISO800,f/2.8,exp.1/50
ISO400,f/2.8,exp.1/125
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 25, 03:22)
ISO800,f/2.8,exp.1/50
A vot čia tai įdomi Romantic - vakaras, žvakė, knyga
O Sillwio Armando emocijų kaitos užfiksavimas irgi ypač kur dantukų karoliai matosi
Roolys, kai dar pamiegosiu (čia rimtai, nes anksti atsimerkė akys, o dabar vėl merkiasi ), užmesiu akį į tavo albumą. Cekavu gi
Manyčiau ne tema kalta ar sillwio foto (kažko man jis ten vidutinio rimtumo atrodo). Čia "kaltas" Lietuvon atslinkęs karštis. Ir ne kitaip
QUOTE(Starburst @ 2007 05 25, 06:29)
Manyčiau ne tema kalta ar sillwio foto (kažko man jis ten vidutinio rimtumo atrodo). Čia "kaltas" Lietuvon atslinkęs karštis. Ir ne kitaip
geriau tema būtų vanduo
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 25, 00:35)
As kaip tik tokia tema galvojau arba "Emocija", tik kad niekaip nelaimiu
zuvialia, man ta pirma su ackarikais labai
QUOTE(roolys @ 2007 05 25, 01:26)
Pabandziau susikurt savo fotografiju galerija internete , tai daug prasedejau prie visokiu projektu , o labiausiai prilipo tik vienas ( aisku nepirkau dizaino, o teko pasitenkint geru zmoniu sablonais ir pasedet paciam keleta valandu kas vakara ).
Man kliūna tai, kad angliškai, o ne lietuviškai.
Beje, bandei Gallery2? http://gallery.menalto.com/