Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 23, 00:41)
Mano naktinis ugninis bandymas (skaičiuot už namų darbą)  biggrin.gif

user posted image

Užmestas autokontrastas, biski pašarpinta ir sumažinta. Daugiau lyg ir nieko.
Shutter speed 1/50 sec
Focal length 11 mm
Exposure time 1/50 sec
Camera - canon powershot a95
Creation software PS 7.0

Patiko. Tik gaila,kad skritulys ne visas tilpes i foto. Manau, jog labiau tiktu kvadrato formatas.
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2007 05 23, 09:49)
zidinio ugnis  ax.gif

user posted image
Kompozicija man netinka. Arba reiktu, kad ir kairej pusej but juodumo, arba reiktu kirpt desiniji ir palikt tik ugniu. Siaip fotke vykus 4u.gif

neuzmirskim rasyt parametru ir apdirbimo kiekio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 05 22, 22:39)
O anksciau atrodziau nerimtas ir su aureole? smile.gif

Anksciaui atrodei zmogius tiesiog devintis vainikeli, apsimetenti aureole. Argi tai gali daryti rimtas vyras? lotuliukas.gif
smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 23, 11:21)
Patiko. Tik gaila,kad skritulys ne visas tilpes i foto. Manau, jog labiau tiktu kvadrato formatas.

Labai taikiau ir kraipiau aparatą , kad viskas spalvotai apšviesta būtų tai taip ir gavos biggrin.gif Įgūdžių stoka vadinas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 23 gegužės 2007 - 13:16
ceburaskinai,baliuonas tau 4u.gif sveikinu ! OoOO tema.karsta.ale brac mano mintis su degtuku jau nuejo velniuop..dab ejnu ieskot ideju.

Tiesa,savarzeles CD liuksiskai gavos!nors noretusi,kad visas butu tilpes..dejavu,tavo ugneles irgi visos noretusi..

silwio,nu braal,ir as ne toki rimtuoli tavy ysivaizdinau,niu tas vainikelis nei kiek nesusvelnina tavo rimto zvilgsnio tongue.gif bijosiu dabar ir as,kaip kazkuri ce rasiusi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 23 gegužės 2007 - 14:54
QUOTE(Starburst @ 2007 05 23, 06:11)
Sillwio, o apie Norgę kaip tik renku info, jeigu ką, visai negaila per AŽ pasidalinti  4u.gif O pati apie Orkų medžiokles ar kaip ten jos norėčiau sužinoti  ax.gif

As matai apie Norge visai nieko nezinau dar. Bandau deliotis marsruta. Jeigu papasakotum siek tiek, buciau tikrai dekingas 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 05 23, 07:16)
mielai prašom. aš dar galiu ir papasakot  biggrin.gif
http://www.flickr.co...57594279306548/
o čia supermamoj tema yra.
http://www.supermama...howtopic=136126

Aciu. Nuostabios foto. Kaip cia atostogu sulaukt greciau smile.gif Papasakok placiau apie marsruta (pvz pravaziuotus miestus), taip pat bais domina informacija apie kempingus, nakvynes ir t.t. Gal yra kazkokiu niunasu, kuriuos suzinai tik keliaudamas ten (pvz ka imt, ko neimt ir t.t.)?

Jeigu viskas klostysis taip kaip suplanuota, liepos menesi fotoreportazas su detaliu aprasymu is Novegijos garantuotas.

Ziu mano avataras sukele daugiau diskusiju, negu savaites tema biggrin.gif

Kas liecia tema, tai idomiu ugnies nuotrauku dar nemaciau. Neblogu taip, bet idomiu ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 23, 19:59)
Jeigu viskas klostysis taip kaip suplanuota, liepos menesi fotoreportazas su detaliu aprasymu is Novegijos garantuotas.

Net susimąsčiau, gal čia man reportažo palaukt ir tik rugpjūtį važiuot lotuliukas.gif

Nu bet pakalbam apie ugnį, ką lotuliukas.gif
Atsakyti

Kas liecia tema, tai idomiu ugnies nuotrauku dar nemaciau. Neblogu taip, bet idomiu ne sad.gif

tai kad kiek mačau tik viena konkursinė buvo, visos kitos šiaip sau smile.gif
Atsakyti

Tai prašom - visi laukiam išsižioję įdomiųjų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 23, 20:02)
Tai prašom - visi laukiam išsižioję įdomiųjų tongue.gif

Brandinu idejas biggrin.gif
Atsakyti
Aciu. Nuostabios foto. Kaip cia atostogu sulaukt greciau smile.gif Papasakok placiau apie marsruta (pvz pravaziuotus miestus), taip pat bais domina informacija apie kempingus, nakvynes ir t.t. Gal yra kazkokiu niunasu, kuriuos suzinai tik keliaudamas ten (pvz ka imt, ko neimt ir t.t.)?

aš tau ryt vakare až parašysiu, kad neteršt temos mirksiukas.gif . reikia išsitraukt žemėlapį su maršrutu mastau.gif
Atsakyti
Atsibodo visą dieną išsižiojus sėdėt lotuliukas.gif
Atsakyti
oi Sillwio tu cia sujaukei tema su savo foto doh.gif . Nieks neberaso zinuciu biggrin.gif matyt issigando tokio liuciferio lotuliukas.gif

P.S. man tavo portretas kaip is to multiko ''Batuotas katinas'' kur Liuciferis saukdavo '' kaukole kaukole atiduok '' lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia aisku tik juokais mirksiukas.gif

Sitai fotografijai skirciau pirma vieta , o ir tema pakeist galima butu kad tiktu prie Sillwio portreto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 24 gegužės 2007 - 21:39
Ėjom su kolega ugnies fotografuot. Truputį paverkėm. Degtukai sušlapo. Likom be ugnies bet su nuotraukom. Susipažinkite su mano kolega, didžiai gerbiamu ir talentingu būsimu fotografu, Armandu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 24, 21:37)
oi Sillwio tu cia sujaukei tema su savo foto  doh.gif . Nieks neberaso zinuciu  biggrin.gif matyt issigando tokio liuciferio  lotuliukas.gif

P.S. man tavo portretas kaip is to multiko ''Batuotas katinas'' kur Liuciferis saukdavo '' kaukole kaukole atiduok ''  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia aisku tik juokais  mirksiukas.gif

Sitai fotografijai skirciau pirma vieta , o ir tema pakeist galima butu kad tiktu prie Sillwio portreto  biggrin.gif

Nuotraukos autorė - dabartinė mano žmona smile.gif (turiu omeny, kad tada dar nebuvo) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 24 gegužės 2007 - 21:43