Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(ciburaska @ 2007 05 22, 09:54)
PS - u tik masinos numeriai patrinti. mirksiukas.gif
Fotografuota is vaziuojancios masinos. Kiek buvo  blink.gif  zvilgsniu.
Nustatai  Ai Servo ("sekantis" fokusas") funkcija (Canon EOS 400 D) ir seki objekta sufokusaves. Svarbu labai tolygiai sekti judanti objekta.
Cia dar kiti bandymai su dukra:
user posted image
user posted image

Aga, ir as tokias dariau (kartu su Porsche), bet manes tokios kazkodel nekabina (nei mano, nei tavo).
O supynes reikejo panningo budu fotografuoti, nes ne kas isejo. Arba kita iseitis: mano megina prie traukinio,- kai viskas aplinkui rysku, o judantis objektas issiliejes.

Bite Maja, persiprasau. Idesiu siandien vakare parametrus. Bet nieko ten mandro. Ilgas islaikymas, mazas ISO.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 22, 10:58)
Bite Maja, persiprasau. Idesiu siandien vakare parametrus. Bet nieko ten mandro. Ilgas islaikymas, mazas ISO.

mane išlaikymas tik ir domina. gal pameni, kiek darei?
Atsakyti
Priessavaitine ugnis. Skirta pakurstyti aistras, bei iaudrinti mintis lotuliukas.gif .
f8
1/500

user posted image
f 4,5 1/30sec
user posted image
f8
1/500
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 gegužės 2007 - 16:59
Bite maja, kazkada buvai imetus linka apie savo kelione po Norvegija. Gal gali pakartot? Ruosiuos vasara palekt kokiai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 22, 12:50)
mane išlaikymas tik ir domina. gal pameni, kiek darei?

2,5 s

Atsisveikinu su fotomanais iki savaitgalio. Ryt is pacio ryto (6 valandai taxi uzsakyta doh.gif ) isskrendu i Viena. O karstis pas mus apie 30 laipsniu. Vel 3 dienas kostiumuotai vaikscioti reiks. Neeenoriu.

Valanda lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema gera, bet kur laužo kurstyt neturiu ir išvis...karšta lotuliukas.gif O negali būti ugnis pertkeltine prasme? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano šio vakaro ugnis. Bet turiu vieną ugnies nuotraukos viziją, gal pavyks bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 gegužės 2007 - 20:44
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 22, 21:30)
Tema gera, bet kur laužo kurstyt neturiu ir išvis...karšta  lotuliukas.gif O negali būti ugnis pertkeltine prasme?  lotuliukas.gif

o kam tą laužą kurti ir liepsnelės užtektų smile.gif

kuo jums bloga ugnis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 22, 21:51)

kuo jums bloga ugnis  mirksiukas.gif

aha. as irgi apie tokia galvoju drinks_cheers.gif gal ka idomaus pavyks sukurt ax.gif

cia mano praeitu joniniu ugnis mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 05 22, 17:59)
Priessavaitine ugnis. Skirta pakurstyti aistras, bei iaudrinti mintis lotuliukas.gif .

pirmoji man maloniausiai ziurisi.. ryskiausios liepsnos smile.gif mirksiukas.gif tik to pagalio, ar kazko, galetu nebuti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 22, 22:02)
pirmoji man maloniausiai ziurisi.. ryskiausios liepsnos  smile.gif mirksiukas.gif tik to pagalio, ar kazko, galetu nebuti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Tureklo biggrin.gif .
Aciu, bet man jos visos nuobodokos. Tiesiog ana savaite tinginiavau prie kepykles ir isbandinejau "ugnies fotkinima" ax.gif .O dabar jauciuosi ekstrasensiskai, nes nuspejau ateiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rsaulyte,tavo joniniu ugnis maziau skaniai atrodo nei zuvelaites lotuliukas.gif

Ei, sillwio, jei cia tu, tai atrodai gan rimtas vyras grieztu zvilgsniu ir netycia nukritusia aureole, apsimetancia nekaltu vainikeliu smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 gegužės 2007 - 21:23
QUOTE(valanda @ 2007 05 22, 21:16)
Ei, sillwio, jei cia tu, tai atrodai gan rimtas vyras grieztu zvilgsniu ir netycia nukritusia aureole, apsimetancia nekaltu vainikeliu smoke.gif

As, o kas gi dar biggrin.gif O anksciau atrodziau nerimtas ir su aureole? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 22, 21:51)
kuo jums bloga ugnis  mirksiukas.gif

Nebloga smile.gif
Kaip tame juodame fone padarei? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 22 gegužės 2007 - 22:53