Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 21:41)
Taigi isveziau miesto vaika i kaima vistu ir oziu paziureti. Vaikis kaip nuo "lenciugo" nutrukes buvo sitiek egzotikos pamates lotuliukas.gif  Cia jis ant aukstos sieno kupetos  uzsikore.

Pas mus situacija atvirksciai- i miesta atvezem pasiganyti lotuliukas.gif
Negyvenam "tikram" kaime tarp sieno ir gyvuliuku, bet ir ne miesto centre...Tai visokie kranai, tiltai ir dangoraiziai jiems vos ne egzotika biggrin.gif

P.S. Taip laukiu naujos temos......... rolleyes.gif Ciburaska- aauuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 gegužės 2007 - 21:49
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 21:37)
O antra ideja irgi panasi buvo, bet neturejau "pozuotoju". o paprasta zmogu is minios imti negalima (na nebent jis pasirasytu, kad sutinka su nuotraukos paviesinimu).Nors tos vaiduoliskos nuotraukos man labai "lietuviskumu" atsiduoda. Kazkodel lietuviu fotografu 8ne visu!!!)nuotraukos labai niurios.

As dazniausiai imu neklauses smile.gif Kiek zinau, viesoj vietoj fotografuot galima. Ir viesint galima, tik cia jau yra niuansu. I galva paprastai neduoda smile.gif Jei ka, turiu kisenej fotoklubo pazymejima.

user posted image

Beja, antras traukinys irgi liuks.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 21, 22:47)
Pas mus situacija atvirksciai- i miesta atvezem pasiganyti lotuliukas.gif
Negyvenam "tikram" kaime tarp sieno ir gyvuliuku, bet ir ne miesto centre...Tai visokie kranai, tiltai ir dangoraiziai jiems vos ne egzotika biggrin.gif

P.S. Taip laukiu naujos temos......... rolleyes.gif  Ciburaska- aauuuuu biggrin.gif

Na mes irgi kaime gyvenam (priemiestyje,- pavadinciau "miestiniu" kaimu palyginus su mociutes kaimu Lietuvoje), turim cia ir kiauliu, ir ozku, ir arkliu, bet i juos tik per tvora paziureti gali. O ten toks valstieciu ukis irengtas, kur vaikai ir piniais pajodineti gali, ir ant sieno palaipioti, ir ozkas paserti, ir vistas palesinti...Ir tevams rojus, nes galima ramiai atsisesti svieziai spaustu obuoliu sulciu isgerti...

Sillwio, neesu tokia tikra. Bent jau Vokietijoje tikrai negalima. O ir as pati nelabai noreciau, kad mano nuotrauka atsidurtu nete. Todel sia prasme esu labai "radikali". ir gerbiu zmoniu privatuma Fotografuoti ir viesinti galima tik tuo atveju, jeigu darai kokia bendra nuotrauka (pvz. fotografuoji didele aikste pilna zmoniu, o ne atskira zmogu).
Pasiklausiu kaimynes (ji- zymi operos dainininke), ar kiekvienas galetu ja operoje fotografuoti ir viesinti jos nuotraukas.Manau, kad ne,

Tavo nuotrauka thumbup.gif Cia fotoshopas ar koks teatras?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 22:13)
Tavo nuotrauka thumbup.gif Cia fotoshopas ar koks teatras?

Cia teatras. Photoshop'u niekas nedaryta, tik mazinta. Mergaite sedejo bijodama pajudet, kol ja fotkinau, o "vaiduoklis" netiketai islindo is to medzio dreves smile.gif
Cia pernykstis renginukas "Lights in Alingsås" - veiksmas nakti. Dalyvavo ir tokie stai "vaiduokliai". Labai laukiu siu metu pratesimo ir tikiuosi, kad bus laiko pafotkint.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 21, 14:43)
first.gif - ciburaška su nuotrauka Seklys morka Nr. 11 - 18 balų

thumbup.gif ACIU,NET NESITIKEJAU rolleyes.gif

Nauja tema - UGNIS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 21 gegužės 2007 - 23:50
QUOTE(sillwio @ 2007 05 21, 22:04)
ji pulsuoja itampa, emocijom ir dinamika.

Tikrai taip smile.gif Pirmiausia į akis krenta važnyčiotojo įtampos kupinas veidas, o paskui arkliai lotuliukas.gif kad lekia mintinai žinodami kelią (pusiau primerktos akys) biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 05 21, 22:50)
Kiek zinau, viesoj vietoj fotografuot galima. Ir viesint galima, tik cia jau yra niuansu.

Galima, bet atsiklausti patariama, jeigu apie šitą niuansą eina kalba. Įtariu, kad ne tik apie šitą biggrin.gif

O man kelis kartus pasitaikė, kad reikėjo prašyti nepažįstamo žmogaus nufotografuoti. Nors šiaip pati nemėgstu būti fotografuojama. Karti vaikystės patirtis, kai broliai lakstydavo iš paskos ir fotkindavo apsižliumbusią ar besišypsančią bedante šypsena doh.gif lotuliukas.gif Tai Lietuvoje pagrindinis klausimas būdavo: "o jūs ne iš VRS kameros?" thumbup.gif Gal, kad tuo metu ši laida buvo rodoma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 22:37)

WB vis dar nesutvarkytas:)))

o koks išlaikymas čia? parametrus prašom parašyt mirksiukas.gif man labai graži ši nuotrauka.

Sillwio , man ir kažko trūksta tavo nuotraukai mastau.gif . bet labai patiko važnyčiotojo veidas thumbup.gif jis galėtų būti nuotraukos ašis.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 23:13)
Sillwio, neesu tokia tikra. Bent jau Vokietijoje tikrai negalima. O ir as pati nelabai noreciau, kad mano nuotrauka atsidurtu nete. Todel sia prasme esu labai "radikali". ir gerbiu zmoniu privatuma Fotografuoti ir viesinti galima tik tuo atveju, jeigu darai kokia bendra nuotrauka (pvz. fotografuoji didele aikste pilna zmoniu, o ne atskira zmogu).
Pasiklausiu kaimynes (ji- zymi operos dainininke), ar kiekvienas galetu ja operoje fotografuoti ir viesinti jos nuotraukas.Manau, kad ne,

Taigi skiriasi įstatymai skirtingose šalyse. Vokietijoje vienaip, Švedijoj kitaip, o Lietuvoje dar kitaip. Pas mus viešoje vietoje galima fotografuoti ir tas nuotraukas demonstruoti (pardavinėti bei naudoti reklamos tikslais negalima).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 22 gegužės 2007 - 08:11
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 20, 22:01)
tu ne ta fotografavai 4u.gif reikejo su fotoaparatu sekti kate, tada butu kate aiski, o visa kita isplaukia 4u.gif

4u.gif
Man gaunasi arba viskas šplaukę, arba viskas sustingę doh.gif

Sveikinu laimėtoją 4u.gif thumbup.gif

(vėluoju blush2.gif , vakar neveikė internetas, kaimas yra kaimas cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 05 21, 23:45)
thumbup.gif ACIU,NET NESITIKEJAU rolleyes.gif

Nauja tema - UGNIS biggrin.gif

Puiki tema. Eisim kaimynu tvartu degint biggrin.gif
Neatsakei man del savo nuotraukos-nugaletojos. Neturiu nieko pries photoshop'a, ale labai idomu ar mane akys apgauna ar as vistik teisus g.gif Man labai panasu i motion blur filtra.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 22, 08:35)
Puiki tema. Eisim kaimynu tvartu degint biggrin.gif
Neatsakei man del savo nuotraukos-nugaletojos. Neturiu nieko pries photoshop'a, ale labai idomu ar mane akys apgauna ar as vistik teisus g.gif Man labai panasu i motion blur filtra.

PS - u tik masinos numeriai patrinti. mirksiukas.gif
Fotografuota is vaziuojancios masinos. Kiek buvo blink.gif zvilgsniu.
Nustatai Ai Servo ("sekantis" fokusas") funkcija (Canon EOS 400 D) ir seki objekta sufokusaves. Svarbu labai tolygiai sekti judanti objekta.
Cia dar kiti bandymai su dukra:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 22 gegužės 2007 - 08:59
QUOTE(ciburaska @ 2007 05 22, 08:54)
PS - u tik masinos numeriai patrinti. mirksiukas.gif
Fotografuota is vaziuojancios masinos. Kiek buvo  blink.gif  zvilgsniu.
Nustatai  Ai Servo ("sekantis" fokusas") funkcija (Canon EOS 400 D) ir seki objekta sufokusaves. Svarbu labai tolygiai sekti judanti objekta.
Cia dar kiti bandymai su dukra:

Dabar aisku. Su objekto sekimu statmenoje plokstumoje man aisku, o vat sekant is paskos buvo ne visai. Dabar aisku. Reikes pamegint. Dekuj 4u.gif
Atsakyti