Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Labai aciu visoms ir visiems uz komentarus ir balsus!

Sillwio, labai liuks tema. Buvo proga igyvendinti idejas, kurios jau senokai kirbejo galvojo. Ale vis tingedavau iki traukiniu nusikasti:))

Ir dar aciu sitam mazam zmogiukui, kuris su manim visa sestadieni po miesta prasitase ir gelezinkelio stoti savo keliais isvale lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 21 gegužės 2007 - 20:27
Vienas mano senas bandymas. Jus pasakykit ar dinamika jauciama ar ne g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 21, 21:40)
Vienas mano senas bandymas. Jus pasakykit ar dinamika jauciama ar ne  g.gif
user posted image

Tau leidus, parasysiu savo nuomone.
Kaip pats zinai, judesiui "iamzinti" yra keletas techniku. Viena is ju "isaldytas" vaizdas. Va butent jai ir priskirciau tavo nuotrauka. Judesys jauciaisi (pvz. is arkliu seiliu smile.gif , beplevesuojancios uodegos...). Labai idomus kadras. Man patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 21, 21:40)
Vienas mano senas bandymas. Jus pasakykit ar dinamika jauciama ar ne  g.gif
[url=http://imageshack.us][img]

mano kuklia nuomone perkrautas ir per ankštas tokiam judesiui šitas kadras, ir galūnių nukapojimai erzina. vat jeigu būtų iš toliau ir dar žiūrovai labiau pasilieję....
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 20:26)
Sillwio, labai liuks tema. Buvo proga igyvendinti idejas, kurios jau senokai kirbejo galvojo. Ale vis tingedavau iki traukiniu nusikasti:))

Tema tikrai idomi. Gaila, kad neturejau progos pats sudalyvauti. Viena is mano ideju irgi buvo su traukiniu smile.gif tik vakare ir kad traukinys kiaurai persisviestu. Antra ideja - zmogus stovintis judrioje gatveje ir ziurinti i kamera. Visi kiti aplink kaip vaiduokliai. Nors tema jau ir baigta, realizuot idejas pabandysiu. Dabar gi idomu, kokia nauja tema.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 20:53)
Tau leidus, parasysiu savo nuomone.
Kaip pats zinai, judesiui "iamzinti" yra keletas techniku. Viena is ju "isaldytas" vaizdas. Va butent jai ir priskirciau tavo nuotrauka. Judesys jauciaisi (pvz. is arkliu seiliu smile.gif , beplevesuojancios uodegos...). Labai idomus kadras. Man patinka. 4u.gif

Aciu.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 05 21, 20:58)
mano kuklia nuomone perkrautas ir per ankštas tokiam judesiui šitas kadras, ir galūnių nukapojimai erzina. vat jeigu būtų iš toliau ir dar žiūrovai labiau pasilieję....

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif Aciu 4u.gif Jei but is toliau, but eiline statistine hipodromo nuotrauka. Tokiu pas mane (su pasiliejusiais ir ne tik ziurovais) geras simtas. Atrinkau sita, nes ji pulsuoja itampa, emocijom ir dinamika.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 21, 22:04)
. Atrinkau sita, nes ji pulsuoja itampa, emocijom ir dinamika.

Greiciau chaosu ax.gif . Chaosu i kuri zvilgsnis nekrypsta. Jei erdve butu patraukta i prieki, tikiu, kad ziuretus smagiai. Pramusa vazniciotojo veidas ir zirgu energija. Itampa tikrai yra. Gaila, kad visa tai remiasi i kaires puses beerdvyste. smoke.gif

p.s. Ei, kokia naujoji tema? Ciburaska skubinkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 21, 21:12)
p.s. Ei, kokia naujoji tema? Ciburaska skubinkis smile.gif

Itariu, kad teks paluketi, nes ji nedaznai cia uzsuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 21, 21:12)
Greiciau chaosu ax.gif . Chaosu i kuri zvilgsnis nekrypsta. Jei erdve butu patraukta i prieki, tikiu, kad ziuretus smagiai. Pramusa vazniciotojo veidas ir zirgu energija. Itampa tikrai yra. Gaila, kad visa tai remiasi i kaires puses beerdvyste. smoke.gif

Be viso to, ka tu isvardinai, as dar matau ir dinamika. mirksiukas.gif Beja, dinamika ir chaosas gali reiksti ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 21 gegužės 2007 - 21:27
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 20:26)

Geras, as panasia fotke turiu biggrin.gif Tik pas mane du, ir ziuri ne i kaima, o i miesta biggrin.gif

user posted image

Sillwio, patinkja man tavo foto thumbup.gif Tik siek tiek daugiau erdves tikrai norisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 21, 22:04)
Tema tikrai idomi. Gaila, kad neturejau progos pats sudalyvauti. Viena is mano ideju irgi buvo su traukiniu smile.gif tik vakare ir kad traukinys kiaurai persisviestu. Antra ideja - zmogus stovintis judrioje gatveje ir ziurinti i kamera. Visi kiti aplink kaip vaiduokliai. Nors tema jau ir baigta, realizuot idejas pabandysiu. Dabar gi idomu, kokia nauja tema.
Aciu.
Papildyta:
Kiek .

Aga, mano tokia pati buvo tik su masinomis Autobahne. Nakti. Ale kai yra mazas pyplys namie, nelabai kur istruksi. O ir tu tiltu, nuo kuriu galima fotografuoti, reikia kaip su ziburiu ieskoti.

WB vis dar nesutvarkytas:)))

user posted image

O antra ideja irgi panasi buvo, bet neturejau "pozuotoju". o paprasta zmogu is minios imti negalima (na nebent jis pasirasytu, kad sutinka su nuotraukos paviesinimu).Nors tos vaiduoliskos nuotraukos man labai "lietuviskumu" atsiduoda. Kazkodel lietuviu fotografu 8ne visu!!!)nuotraukos labai niurios.

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 21, 21:37)

WB vis dar nesutvarkytas:)))

biggrin.gif bet nuotraukos liuksines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 21, 22:30)
Geras, as panasia fotke turiu biggrin.gif  Tik pas mane du, ir ziuri ne i kaima, o i miesta biggrin.gif

user posted image
norisi g.gif

lotuliukas.gif
Taigi isveziau miesto vaika i kaima vistu ir oziu paziureti. Vaikis kaip nuo "lenciugo" nutrukes buvo sitiek egzotikos pamates lotuliukas.gif Cia jis ant aukstos sieno kupetos uzsikore.
Atsakyti