Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 20, 18:56)

aga thumbup.gif Šitoje foto kelias irgi juda, slysta bežiūrint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 20, 18:55)

oho, šitai tai tikrai thumbup.gif

Namų darbai

valanda, tos su veidrodėliu nebedėjau, nes jau tavo yra trys darbai ax.gif bet jei nori gali sukeist nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 20, 19:19)
valanda, tos su veidrodėliu nebedėjau, nes jau tavo yra trys darbai  ax.gif  bet jei nori gali sukeist nuotraukas.

Nea. Ji nekonkursine. Tik , kai pamaciau sannyday nuotrauka, galvoju mestelesiu savaja. mintis ta pati 4u.gif

Aciu uzs komplimantus. Nuo vakar vaikiau motoceklietka lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 20 gegužės 2007 - 18:23
Valanda, tas motociklininkas grynas Mickey Rourke doh.gif biggrin.gif Kur toki radai? lotuliukas.gif Aplamai man ta foto kaip epizodas is filmo "Laukine orhideja" bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 20, 19:27)
Valanda, tas motociklininkas grynas Mickey Rourke doh.gif  biggrin.gif Kur toki radai? lotuliukas.gif  Aplamai man ta foto kaip epizodas is filmo "Laukine orhideja" bigsmile.gif  lotuliukas.gif

nail.gif lotuliukas.gif

Geru vietu neisduodu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
tiksliai doh.gif . aš galvoju, ką man ta nuotrauka primena. o gi Rourke biggrin.gif
Atsakyti
valanda thumbup.gif
na is jusu darbu pastebejau - nori tikro judesio, reikia paciam judeti fotografuojant g.gif acius uz pamoka, bandysiu drinks_cheers.gif

Papildyta:
californiagirl, del kropo, tai as matau mazdaug taip g.gif

user posted image
Atsakyti
Wyshnia, visai neblogai, patinka man tokia kompozicija thumbup.gif Bet labai jau kokybe suprasteja taip stipriai apkarpius. Ta nuotrauka buvo horizontali oroginaliai, ja pati nemazai "kropinau", tavo variantu kokybes nebelieka nes jau per daug issikerpa...Belieka tik gal 1/10-oji originalios nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
imetu ir as savo keleta ne tokiu vykusiu nuotrauku blush2.gif ale nors pasirodau, kad stengiausi namu darbus daryt biggrin.gif
abi siek tiek apkarpytos ir sharpintos.... ax.gif

ISO 100, F/7.1, 1/400
user posted image

ISO 100, F/10.0, 1/250
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 gegužės 2007 - 19:33
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 20, 18:17)

Stebukle, tarsiu zodi apie tavo dukrytes foto ax.gif  Na dukryte angeliukas wub.gif  wub.gif  wub.gif  Siaip tai man kompozija nelabai...galejo gal vertikali foto buti, nes negerai kai "nukropinta" tiesiai per rankytes sulenkima. Tiesiog nesiziuri...sako "nekropinti" per sulenkimus- kelenus, alkunes, taip pat per plastakas, ar ******...Nu zho supratai...

oro_buckis.gif sita busiu pramiegojus blush2.gif aciu wub.gif

varau ir as sekliu morka pabuti blush2.gif gal pavyks blush2.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif Siandien vaziavom su draugais prie juros padurniuoti, tai stai keletas foto blush2.gif Kad visai nebuciau bloga mokine blush2.gif biggrin.gif (nors tokia ir esu... blush2.gif )

Leidziames:

user posted image

Tik patiesinau ir apkarpiau

Flash used: No
Focal length: 88.8mm (35mm equivalent: 420mm)
Exposure time: 0.0031 s (1/320)
Aperture: f/8.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Manual
Light Source: Fine weather
Metering Mode: matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Kas auksciau?
user posted image

Focal length: 10.1mm (35mm equivalent: 48mm)
Exposure time: 0.0010 s (1/1000)
Aperture: f/7.1
Exposure bias: -0.32
Whitebalance: Auto
Exposure: program (auto)

Zaidziam
user posted image

Apkarpiau ir pasviesinau

Focal length: 33.9mm (35mm equivalent: 160mm)
Exposure time: 0.0010 s (1/1000)
Aperture: f/8.0
Exposure bias: -0.32
Whitebalance: Auto
Exposure: program (auto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 20 gegužės 2007 - 20:06
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 20, 19:27)
Wyshnia, visai neblogai, patinka man tokia kompozicija thumbup.gif  Bet labai jau kokybe suprasteja taip stipriai apkarpius. Ta nuotrauka buvo horizontali oroginaliai, ja pati nemazai "kropinau", tavo variantu kokybes nebelieka nes jau per daug issikerpa...Belieka tik gal 1/10-oji originalios nuotraukos verysad.gif

na taip, kokybe suprasteja... sad.gif na as tik siaip pagalvojau, kad gal buciau taip fotkinus, bet juk nuotraukyte tavo mirksiukas.gif man tai butu idomu paziuret, kaip ji horizontali atrode g.gif

Mergina_ o cia ta tavo drauge, kur kazkada ant suoliuko sedejo? g.gif

Atsakyti