Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

bandziau ir as kazka atlikti namu darbams.... nu beviltiska mano atveju... doh.gif panning tai mano kvaila galva neisnesa.... blush2.gif nesigauna man ko tais, o tada tokios kaip masinos tai gaunasi eilines, atrodo, stovincios masinos ir tiek, jokio judesio nesijaucia.... schmoll.gif turiu pora nuotrauku atrinkus, bet kad neleidzia ju uzkrauti i mano online albuma, nesuprantu kodel g.gif bandysiu veliau dar.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 19, 23:20)
Mano absoliutus favoritas, kuriuo labai daznai tografuoju 85 mm 1,8. Jam jau kokiu 10 metuku (vyras atsinese i santuoka lotuliukas.gif ), bet uztat made in Japan ir metalinis (na bet ir sunkesnis).  thumbup.gif

Dekui uz rekomendacijas smile.gif reiks pasidomet ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 gegužės 2007 - 01:14
QUOTE(roolys @ 2007 05 20, 02:14)
Dekui uz rekomendacijas  smile.gif reiks pasidomet ?

Persiprasau rooly:) Tu juk apie zoomini klausei. Naudojam ihr esam laaabai patenkinti 18-70 3.5-4.5. Neturiu jokiu nusiskundimu (bet ihr neesu profesionale nusimananti tuose reikaluose labai gerai). Tiesa, jis yra naujas ihr DX.
Atsakyti
Uzsikabliavau su sita uzduotim tongue.gif
Seklys morka biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 19, 21:28)
Pataisyta:

user posted image

Sita man thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 21:40)

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 07:06)
"Atrodo zuiki pagausiu"
user posted image

thumbup.gif puikus suolis
Atsakyti
Čiburaška ir Užuolaida, jūsų judesys super thumbup.gif kaip jūs taip padarot doh.gif aš vakar bandžiau motociklininką pagaut, bet tik spėjau pamatyt, kaip jis man pamojavo ir dingo iš kadro lotuliukas.gif

Namų darbai

mes vakar buvom Lenkijoj. įmetu kelias nuotraukyte.
Stančikų tiltai
user posted image

user posted image

user posted image

Lenkiškas kraštovaizdis
user posted image

vietinis katinėlis
user posted image
Atsakyti
ciburaska - net galva sukasi. juda ir jei musu tema, parodyti sustabdyta judesi, tai cia net nesustabdytas, cia isvis juda. geras smile.gif

bite maja - man katinelis labai patinka biggrin.gif (kazkokia kaciu myletoja su tavim patapsiu biggrin.gif )
Atsakyti
Bite Maja, man tilto nuotraukos labai grazios (nors nezinau, ar termina "grazu" visi suprantam vienodai lotuliukas.gif ) 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Cia mano dar viena konkursine:

user posted image

Einu vyrams pietus daryti ir pyragu kepti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai idomios tokios lekiancios nuotraukos, bet pati tokiu nemokeciau kol kas padaryti. Paskutineje nuotraukoje labiau iprasta buna, kai zmogus stovi, o traukinys vaziuoja, bet taip gal dar idomiau biggrin.gif
Papildyta:
Beje, tame www.photosig.com puslapyje tokiu nuotrauku prisiziurejau, kad net kvapa gniauzia wub.gif Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Ciburaska, tavo paskutinioji foto nereali tiesiogine prasme thumbup.gif Tu perkėlei mus į tą vietą 4u.gif Tarsi ne foto, o kelių sekundžių filmas bigsmile.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 20, 12:25)
nors nezinau, ar termina "grazu" visi suprantam vienodai lotuliukas.gif 

O vat dėl grožio, kaip ir dėl skonio - nesiginčijama lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau dar:

user posted image
Dariau su kaimynu minolta (ISO 80, 1/60, f 3,7
Atsakyti
Galva susisuko beziurint ,tas jusu begancias nuotraukas doh.gif ypac Seklys morka biggrin.gif labai liuks nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Bite Maja, o tavo vietinis katinėlis irgi thumbup.gif žiūrisi. Taip romantiškai-įtariai nusiteikęs lotuliukas.gif
Atsakyti