bandziau ir as kazka atlikti namu darbams.... nu beviltiska mano atveju... panning tai mano kvaila galva neisnesa.... nesigauna man ko tais, o tada tokios kaip masinos tai gaunasi eilines, atrodo, stovincios masinos ir tiek, jokio judesio nesijaucia.... turiu pora nuotrauku atrinkus, bet kad neleidzia ju uzkrauti i mano online albuma, nesuprantu kodel bandysiu veliau dar....
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 19, 23:20)
Mano absoliutus favoritas, kuriuo labai daznai tografuoju 85 mm 1,8. Jam jau kokiu 10 metuku (vyras atsinese i santuoka ), bet uztat made in Japan ir metalinis (na bet ir sunkesnis).
Dekui uz rekomendacijas reiks pasidomet ?
QUOTE(roolys @ 2007 05 20, 02:14)
Dekui uz rekomendacijas reiks pasidomet ?
Persiprasau rooly:) Tu juk apie zoomini klausei. Naudojam ihr esam laaabai patenkinti 18-70 3.5-4.5. Neturiu jokiu nusiskundimu (bet ihr neesu profesionale nusimananti tuose reikaluose labai gerai). Tiesa, jis yra naujas ihr DX.
Uzsikabliavau su sita uzduotim
Seklys morka
Papildyta:
Sita man
Papildyta:
Papildyta:
puikus suolis
Seklys morka
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 19, 21:28)
Sita man
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 21:40)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 07:06)
puikus suolis
Čiburaška ir Užuolaida, jūsų judesys super kaip jūs taip padarot aš vakar bandžiau motociklininką pagaut, bet tik spėjau pamatyt, kaip jis man pamojavo ir dingo iš kadro
Namų darbai
mes vakar buvom Lenkijoj. įmetu kelias nuotraukyte.
Stančikų tiltai
Lenkiškas kraštovaizdis
vietinis katinėlis
Namų darbai
mes vakar buvom Lenkijoj. įmetu kelias nuotraukyte.
Stančikų tiltai
Lenkiškas kraštovaizdis
vietinis katinėlis
ciburaska - net galva sukasi. juda ir jei musu tema, parodyti sustabdyta judesi, tai cia net nesustabdytas, cia isvis juda. geras
bite maja - man katinelis labai patinka (kazkokia kaciu myletoja su tavim patapsiu )
bite maja - man katinelis labai patinka (kazkokia kaciu myletoja su tavim patapsiu )
Man labai idomios tokios lekiancios nuotraukos, bet pati tokiu nemokeciau kol kas padaryti. Paskutineje nuotraukoje labiau iprasta buna, kai zmogus stovi, o traukinys vaziuoja, bet taip gal dar idomiau
Papildyta:
Beje, tame www.photosig.com puslapyje tokiu nuotrauku prisiziurejau, kad net kvapa gniauzia Aciu uz nuoroda
Papildyta:
Beje, tame www.photosig.com puslapyje tokiu nuotrauku prisiziurejau, kad net kvapa gniauzia Aciu uz nuoroda
Galva susisuko beziurint ,tas jusu begancias nuotraukas ypac Seklys morka labai liuks nuotraukytes