Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Labas rytas, jums is pat ryto skambina Stebukliuke tongue.gif
# Focal length: 37.7mm
# Exposure time: 0.0050 s (1/200)
# Aperture: f/2.5
# ISO equiv.: 64
# Exposure bias: -0.30
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
user posted image
Kritikuokit, nuotrauka, tik ne vaika smile.gif
Atsakyti
Na namų darbų neturiu ir abejoju ar turėsiu, tai įdedu šiaip iš senų atsargų kompe - judesys matosi iš dulkių lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 18, 01:13)
Pragrojimas
f/8, 1/50s

user posted image

Mano sita mestelekit i konkursa, nes bijau, jog niekam kitam nebeturesiu laiko ax.gif

Patiko uzuolaidos "grazioji" masinele 4u.gif Ir ji ir jos foto. Tik , zinai ka, as patiesinciau kelia. Tada but visiskas geris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 19 gegužės 2007 - 10:30
Visai tinka konkursui tongue.gif biggrin.gif - judesys - sesuciu "bushido ring"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 19 gegužės 2007 - 17:28
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 22:40)
Gal Starburst sureagavo i tavo zinute labaiu nei as biggrin.gif

O ką? ax.gif Aš tuo metu aiškinausi tą sąvoką kiek plačiau ir supratau, kad bendrinis terminas apibūdina beskonybę, perkrovimą ir pataikavimą, o asmeniškai žmonės vertina pagal jiems patiems įgrisusius vaizdus. Bet kai vartojamas tas pats terminas, nebeaišku, kas buvo turėta mintyje 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 23:40)
Ne pati ryskiausia is padarytu, bet masina "kruciausia" biggrin.gif
O cia ziuri vairuotojas i mane kaip i .....
O cia numerius susekti galima biggrin.gif

Gerai tu čia thumbup.gif
Nei viena nesustojo? lotuliukas.gif

Ciburaska, tikros "moteriškos" muštynės biggrin.gif Už kasų. Bet neatrodo tikra iš jų veidų išraiškos. Jaučiama šypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 19, 19:09)
O ką?  ax.gif Aš tuo metu aiškinausi tą sąvoką kiek plačiau ir supratau, kad bendrinis terminas apibūdina beskonybę, perkrovimą ir pataikavimą, o asmeniškai žmonės vertina pagal jiems patiems įgrisusius vaizdus. Bet kai vartojamas tas pats terminas, nebeaišku, kas buvo turėta mintyje  4u.gif

Nu nieko bigsmile.gif 4u.gif
Sutinku savo tavo nuomone drinks_cheers.gif

Ciburaska bigsmile.gif Sio skyrelio vaikinams turetu patikti si nuotrauka lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Et... nieko gero nesigauna man... norejau traukini nufotkinti laukiau valanda prie begiu stovedama, jis pravaziavo, as nufotkinau...bet taip, kad geda kam nors ir rodyti... mokytis mokytisir dar karta mokytis... sudetinga uzduotis. Bet ziuriu ne man vienai ji sudetinga atrodo, kazkaip labai mazai namu darbu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 19, 21:19)
Bet ziuriu ne man vienai ji sudetinga atrodo, kazkaip labai mazai namu darbu yra  g.gif

Aš tai galvoju - kiti iš geriausių negali išsirinkti turbūt tongue.gif
Atsakyti
Pataisyta:

user posted image
Na sita bet kuriuo atveju i namu darbu albuma.
Siandien dar dariau pora bandymu, einu tvarkyti ir rusiuoti. Vaikis po mano nuotykiu juodas kaip kaminkretys buvo smile.gif

O ne vienas vairuotojas keistai i mane ziurejo lotuliukas.gif Va dar viena is tos serijos:
user posted image

Ciburaska, o jeigu ta ranka jau siek tiek pajudejusi butu smile.gif

Stabukle, nu mergytes grozis 4u.gif Bet mamoms tikriausiai negraziu vaiku nebuna. Ar cia as viena tokia, kad visus vaikus isbuciuociau ir uzniurkyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
nu saunuoles merginos 4u.gif fotografuojat, stengiates. o as tai niekaip nepagaunu nieko gero... ilgai stovet vienoj vietoj negaliu - mazius pyksta, o is pirmo karto nelabai kas gaunasi... na dar ryt bandysiu - gal su MB suderesiu kokia valandike laisva sau biggrin.gif

man labai patinka tiek uzuolaidos, tiek californiagirl judesio nuotraukos thumbup.gif
ir dar labai patiko californiagirl antras saulelydis, tik vos kitaip kropinus buciau, bet labai thumbup.gif
Atsakyti
Na namu darbe dar neatlikau, bet tikiuos gal ka pagausiu ryt g.gif Gan sunkoka tema pasitaike. Bet butent tokiu ir reik cia mum thumbup.gif , kad baiktume nusifotografuot ne i tema cool.gif

Beieskodamas objektyvu radau truputi informacijos apie sutrumpinimus. Gal kam pravers mirksiukas.gif , nes man tai padeda suprast kas ka reiskia smile.gif

AF "Autofocus". Autofokusas. ("MF" - rankinis fokusavimas)
AF-S "AutoFocus Silent" (Nikon). Tylus, greitas ultragarsinis autofokusavimo variklis.
APO "Apochromatic" (Sigma). Naudojami mažos dispersijos lėšiai - tikslios spalvos.
ASP "Aspherical". Naudojami asferiniai lęšiai. Pagerina vaizdo kokybę, mažina iškraipymus.
AT-X (Tokina). Ypač kokybiškas objektyvas.
AT-X PRO (Tokina). Ypač kokybiškas objektyvas profesionalams.
D "Distance/Dimension" (Nikon). Perduodama informacija apie atstumą Nikon RGB Matrix eksponavimo sistemai.
DG (Sigma). Speciali lęšių danga. Geriau tinka skaitmeniniam fotoaparatui.
DC (Sigma). Objektyvas tik skaitmeniniam fotoaparatui.
DF "Dual Focus" (Sigma) Dvigubo fokusavimo mechanizmas - patogu fokusuoti ir automatiniu ir rankiniu režimu.
Di (Tamron) Speciali lęšių danga. Geriau tinka skaitmeniniam fotoaparatui.
Di-II (Tamron). Objektyvas tik skaitmeniniam fotoaparatui.
DO "Diffractive Optics" (Canon). Speciali optikos danga leidžia sumažinti objektyvo svorį.
DX (Nikon). Objektyvas tik skaitmeniniam fotoaparatui.
ED "Extra-low Dispersion glass" (Nikon) Mažos dispersijos lęšiai mažina spalvinius iškraipymus.
EF (Canon). Canon objektyvas 35mm juostai ir skaitmeniniam fotoaparatui.
EF-S (Canon). Objektyvas tik skaitmeniniam fotoaparatui.
EX "Extra-Quality" (Sigma). Ypač gera kokybė.
HF "Helical Focusing" (Sigma). Išorinis lęšis nesisuka fokusuojant (patogiau naudoti filtrus).
HLD "high-refraction, low-dispersion glass" (Tokina)
HSM "HyperSonic Motor" (Sigma). Tylus, greitas ultragarsinis autofokusavimo variklis.
IF "Inner Focus". Vidinio fokusavimo mechanizmas: objektyvas ilgiu nesikeičia fokusuojant.
IS "Image Stabilization" (Canon). Vaizdo stabilizavimas.
L (Canon). Ypač didelės kokybės (ir kainos:) objektyvai.
LD "Low Dispersion" (Tamron). Mažos dispersijos lęšiai: geresnės spalvos.
Macro, Micro . Makro objektyvas skirtas mažų objektų fotografavimui.
MF "Manual focus". Rankinio fokusavimo objekyvas.
MSM, M-HSM "Micro HyperSonic Motor" (Sigma) Tylus, greitas ultragarsinis autofokusavimo variklis.
MP-E (Canon) manual focus macro lens
OS "Optical Stabilization" (Sigma). Vaizdo stabilizavimas.
RF "Rear Focusing" (Sigma). Išorinis lęšis nesisuka fokusuojant (patogiau naudoti filtrus).
SD "Super Low Dispersion Glass" Tokina. Mažos dispersijos lęšiai.
SLD "Super Low Dispersion Glass"(Sigma). Mažos dispersijos lęšiai.
SP (Tamron). Ypač geros kokybės objektyvas.
TS-E (Canon). Tilt-Shift objektyvas: galimos vaizdo geometrinės korekcijos (architektūrai)
VR "Vibration Reduction". Vaizdo stabilizavimas.
USM "UltraSonic Motor" (Canon). Tylus, greitas ultragarsinis autofokusavimo variklis.
XR "Extra Refractive glass" (Tamron)
Papildyta:
Gal kas gali parekomenduot normalzoom AF NIKON objektyva is senesniu modeliu ?
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 19, 23:05)
Papildyta:
Gal kas gali parekomenduot normalzoom  AF NIKON objektyva is senesniu modeliu ?

Mano absoliutus favoritas, kuriuo labai daznai tografuoju 85 mm 1,8. Jam jau kokiu 10 metuku (vyras atsinese i santuoka lotuliukas.gif ), bet uztat made in Japan ir metalinis (na bet ir sunkesnis). thumbup.gif
Atsakyti