Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Paprastai panniing taisykle islaikymui yra 1/(objekto greitis*2). Zinoma, kad kiekviena taisykle turi isimciu.
Greitai masinai reikia mazesnio iskaikymo,nes paskui ja nelabai suspesit. Sliauzianciai sraigei,- atvirksciai. Per trumpas islaikymas neduos fono issiliejimo, o butent to norima isgauti.
Yra kitas budas fotografuoti judesiui. Fonas ryskus, o judantis objektas issiliejes. Tai pasiekiama laikant stabiliai kamera ilgu islaikymu.

Viso judancio objekto nelabai pavyks isgauti ryskaus del pvz. Ratu skirtingo sukimosi greicio, vaiko judejimo...

Dell nuotrauku komentaru. VISADA rasau TIK savo nuomone. Jeigu idedantysis kritikos nenori,prasau parasyti. O kad skoniai skirtingi ihr skirtingi zmones mato/akcentuoja skirtingai,-tai cia faktas kai blynas.Tik nereikia priimti to asmeniskai.
Atsakyti
Aš labai noriu paaiškinimo ką blogai darau, kad nuotraukos niekuomet nesigauna tokios kokybiškos kaip jūsų 4u.gif . Atrodo, nustatymus nusireguliuoju kaip patariat, bet ne tas....
Atsakyti
Na va, po ilgu ir siunkiu bandymu viena nuotrauka i tema kaip ir panasi smile.gif
Trukumu matau ir bandysiu dar, bet sita jau dedu i namu darbus smile.gif

Tv 1/80; Av 2.8; ISO 50; Focal Length 7.3 mm.

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 17:42)
Paprastai panniing taisykle islaikymui yra 1/(objekto greitis*2). Zinoma, kad kiekviena taisykle turi isimciu.
Greitai masinai reikia mazesnio iskaikymo,nes paskui ja nelabai suspesit. Sliauzianciai sraigei,- atvirksciai. Per trumpas islaikymas neduos fono issiliejimo, o butent to norima isgauti.
Yra kitas budas fotografuoti judesiui. Fonas ryskus, o judantis objektas issiliejes. Tai pasiekiama laikant stabiliai kamera ilgu islaikymu.

Viso judancio objekto nelabai pavyks isgauti ryskaus del pvz. Ratu skirtingo sukimosi greicio, vaiko judejimo...

uo.aciu labai.man vertynga info 4u.gif

QUOTE(sunnyday @ 2007 05 18, 17:51)
Na va, po ilgu ir siunkiu bandymu viena nuotrauka i tema kaip ir panasi smile.gif
Trukumu matau ir bandysiu dar, bet sita jau dedu i namu darbus smile.gif

kazkodel man nerodo...tada rasydama zinute y tavo posta nukopinau nuoroda tavo ymesta ir vistiek kazkas ne taip...
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 18, 18:48)
Tiesa,bite,kodel savo kacioku neinmetei kankursan??

a tu ten judesį kur nors matai? lotuliukas.gif gal sekmadienį pabandysiu dar juos pavaikyt karsta.gif

californiagirl, pakeičiau mirksiukas.gif

Namų darbai

Sunnyday, pirmos nuotraukos kažkodėl nematau g.gif
Atsakyti
Sunnyday, pirmos nuotraukos kažkodėl nematau g.gif

Aga as irgi pirmos nemaciau todel dar papildyma idejau, taigi ten tik viena nuotrauka ir turi buti smile.gif

va jei... kaip ta mano foto ilgai krauna... is photobucket'o buna daug greiciau, o cia pabandziau is fotki.com
Atsakyti
bite maja, ten mano namu darbai yra 4u.gif katinas, adidas tapke ir kolkas bite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 18:42)
Dell nuotrauku komentaru. VISADA rasau TIK savo nuomone. Jeigu idedantysis kritikos nenori,prasau parasyti. O kad skoniai skirtingi ihr skirtingi zmones mato/akcentuoja skirtingai,-tai cia faktas kai blynas.Tik nereikia priimti to asmeniskai.

Nieks neprieme asmeniskai smile.gif Ar matei nors vienam mano poste isizeidima ar pan.? Gal Starburst sureagavo i tavo zinute labaiu nei as biggrin.gif
Kritikos visad laukiu 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 05 18, 19:28)
californiagirl, pakeičiau mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif Gal dar gali antra paspirtuko foto pakeisti i sia, turincia daugiau erdves blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 14:45)
čia nukopijuota idėja, deja, irgi nelabai vykusiai unsure.gif
user posted image

Man sita thumbup.gif Ypac sunelio veido israiska smile.gif Gal pabandyciau pakarpyti ir spalvas patvarkyti, bet kadras geras pagautas.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 22:40)

super!!!! thumbup.gif
man patinka, kad yra pagautas judesys, rodos, kad vaizdas taip greit vazhiuoja, kad net vaikis su koja bando ji pristabdyti ploja.gif liuks!
Atsakyti
user posted image

Ne pati ryskiausia is padarytu, bet masina "kruciausia" biggrin.gif
f 13; 1/30; ISO 100
O cia ziuri vairuotojas i mane kaip i .....
user posted image
f 5; 1/80; ISO 100

O cia numerius susekti galima biggrin.gif
user posted image

ISO 100; f5; 1/80

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 23:40)
user posted image

Ne pati ryskiausia is padarytu, bet masina "kruciausia" biggrin.gif
f 13; 1/30; ISO 100

faina thumbup.gif o ir masinyte bigsmile.gif gera cool.gif kur tokia radai?
Atsakyti