Paprastai panniing taisykle islaikymui yra 1/(objekto greitis*2). Zinoma, kad kiekviena taisykle turi isimciu.
Greitai masinai reikia mazesnio iskaikymo,nes paskui ja nelabai suspesit. Sliauzianciai sraigei,- atvirksciai. Per trumpas islaikymas neduos fono issiliejimo, o butent to norima isgauti.
Yra kitas budas fotografuoti judesiui. Fonas ryskus, o judantis objektas issiliejes. Tai pasiekiama laikant stabiliai kamera ilgu islaikymu.
Viso judancio objekto nelabai pavyks isgauti ryskaus del pvz. Ratu skirtingo sukimosi greicio, vaiko judejimo...
Dell nuotrauku komentaru. VISADA rasau TIK savo nuomone. Jeigu idedantysis kritikos nenori,prasau parasyti. O kad skoniai skirtingi ihr skirtingi zmones mato/akcentuoja skirtingai,-tai cia faktas kai blynas.Tik nereikia priimti to asmeniskai.
Na va, po ilgu ir siunkiu bandymu viena nuotrauka i tema kaip ir panasi
Trukumu matau ir bandysiu dar, bet sita jau dedu i namu darbus
Tv 1/80; Av 2.8; ISO 50; Focal Length 7.3 mm.
Papildyta:
Tv 1/80; Av 2.8; ISO 50; Focal Length 7.3 mm.
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 17:42)
Paprastai panniing taisykle islaikymui yra 1/(objekto greitis*2). Zinoma, kad kiekviena taisykle turi isimciu.
Greitai masinai reikia mazesnio iskaikymo,nes paskui ja nelabai suspesit. Sliauzianciai sraigei,- atvirksciai. Per trumpas islaikymas neduos fono issiliejimo, o butent to norima isgauti.
Yra kitas budas fotografuoti judesiui. Fonas ryskus, o judantis objektas issiliejes. Tai pasiekiama laikant stabiliai kamera ilgu islaikymu.
Viso judancio objekto nelabai pavyks isgauti ryskaus del pvz. Ratu skirtingo sukimosi greicio, vaiko judejimo...
uo.aciu labai.man vertynga info
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 18, 17:51)
Na va, po ilgu ir siunkiu bandymu viena nuotrauka i tema kaip ir panasi
kazkodel man nerodo...tada rasydama zinute y tavo posta nukopinau nuoroda tavo ymesta ir vistiek kazkas ne taip...
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 18, 18:48)
Tiesa,bite,kodel savo kacioku neinmetei kankursan??
a tu ten judesį kur nors matai? gal sekmadienį pabandysiu dar juos pavaikyt
californiagirl, pakeičiau
Namų darbai
Sunnyday, pirmos nuotraukos kažkodėl nematau
Sunnyday, pirmos nuotraukos kažkodėl nematau g.gif
Aga as irgi pirmos nemaciau todel dar papildyma idejau, taigi ten tik viena nuotrauka ir turi buti
va jei... kaip ta mano foto ilgai krauna... is photobucket'o buna daug greiciau, o cia pabandziau is fotki.com
bite maja, ten mano namu darbai yra katinas, adidas tapke ir kolkas bite
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 18:42)
Dell nuotrauku komentaru. VISADA rasau TIK savo nuomone. Jeigu idedantysis kritikos nenori,prasau parasyti. O kad skoniai skirtingi ihr skirtingi zmones mato/akcentuoja skirtingai,-tai cia faktas kai blynas.Tik nereikia priimti to asmeniskai.
Nieks neprieme asmeniskai Ar matei nors vienam mano poste isizeidima ar pan.? Gal Starburst sureagavo i tavo zinute labaiu nei as
Kritikos visad laukiu
QUOTE(bite maja @ 2007 05 18, 19:28)
californiagirl, pakeičiau
Aciukas Gal dar gali antra paspirtuko foto pakeisti i sia, turincia daugiau erdves
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 14:45)
Man sita Ypac sunelio veido israiska Gal pabandyciau pakarpyti ir spalvas patvarkyti, bet kadras geras pagautas.
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 22:40)
super!!!!
man patinka, kad yra pagautas judesys, rodos, kad vaizdas taip greit vazhiuoja, kad net vaikis su koja bando ji pristabdyti liuks!
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 23:40)
faina o ir masinyte gera kur tokia radai?