Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(Starburst @ 2007 05 18, 09:27)
Matai, kokiomis skirtingomis akimis žiūrim  lotuliukas.gif Aš mačiau ne saulėlydį, o saulės laidos nuspalvintą foną, kuriame arčiau esančios akmeninės dvi figūros tarsi žvelgia į du (vežimėlio neskaičiuoju) gyvus siluetus  wub.gif Tik prie vienišo žibinto norisi kabinėtis  lotuliukas.gif

Dekui 4u.gif Tu pamatei toje foto lygaiai ta pati ka ir as ax.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 18, 09:37)
o apie tavo nuotrauką nesakiau nieko  unsure.gif , tik pagal "užsakymą" pabandžiau apibūdint kaip suprantu kičą ir viskas  unsure.gif

ai supratau, kad ne apie mane ten, aš gera, taip nesakiau  biggrin.gif Nes tai negalvoju.  4u.gif

Ne tu sakei, ne tu mirksiukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 09:41)
thumbup.gif  thumbup.gif man galva susisuko beziurint i sita foto, vadinasi tikrai gera thumbup.gif  cool.gif

Aciukas 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 05 18, 10:58)
Californiagirl, aš tos baseine nedėjau, nes kaip ir tariamės, kad 3 darbai gali būti  ax.gif

Gerai, kad ir nedejai baseinines nuotraukos... mirksiukas.gif Ir gal tada apkeisk, ta "Op" i "zuikio gaudytoja" ax.gif nes ziuriu publikai ji labiau patinka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 gegužės 2007 - 15:30
1. # Focal length: 42.4mm
# Exposure time: 0.020 s (1/50)
# Aperture: f/8.0
# ISO equiv.: 64
# Exposure bias: -2.00
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: spot
# Exposure: shutter priority (semi-auto)
# Exposure Mode: Auto bracketing
user posted image

2.
# Focal length: 19.4mm
# Exposure time: 0.040 s (1/25)
user posted image

3.#
# Exposure time: 0.013 s (1/80)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 18, 12:58)
Antroje per mazai dar nuvaziaves....

Turi omeny per mazai i kadra ivaziaves? g.gif Gali buti... blush2.gif jis normaliai ivaziaves buvo, alia as apkirpau per daug is tos puses blush2.gif
Cia kiek daugiau ivaziaves...pasitaisau rolleyes.gif
user posted image

Stebukle, katinelyje ir tapkeje jauciu judesi thumbup.gif Trecia man nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 gegužės 2007 - 16:06
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 16:58)

Stebukle, katinelyje ir tapkeje jauciu judesi thumbup.gif  Trecia man nelabai g.gif

4u.gif man trecia irgi tokia nekokia, norejau sparnelius ryskius pagaut, bet nepavyko sad.gif

P/S/ Matai koks islaikymas kojos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 16:10)
P/S/ Matai koks islaikymas kojos ax.gif

Aga matau bigsmile.gif thumbup.gif Bet koja neina taip greitai, kaip masina vaziuoja rolleyes.gif Todel noreciau pamatyti ta 1/15s (kaip tu sakei), su vaziuojancia masina ax.gif 4u.gif

Aplamai del "panningo" laukiu nusimananciuju nuomones/pamoku ax.gif Na fotolama ar sillwio galetu tarti zodi cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 17:16)
Aga matau bigsmile.gif  thumbup.gif  Bet koja neina taip greitai, kaip masina vaziuoja rolleyes.gif  Todel noreciau pamatyti ta 1/15s (kaip tu sakei), su vaziuojancia masina ax.gif  4u.gif

Aplamai del "panningo" laukiu nusimananciuju nuomones/pamoku ax.gif  Na fotolama ar sillwio galetu tarti zodi cia blush2.gif

zinai kur grozio paslaptis buvo, masinos fotografavimo tokiu islaikymu. Mes kai mokinomes, fotkinom nuo sankryzos su sviesaforu 4u.gif todel ir gerai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 16:58)
Cia kiek daugiau ivaziaves...pasitaisau rolleyes.gif

Šita žymiai geresnė už nukirptą 4u.gif Kad dar bent pora milimetrų į apačią daugiau rolleyes.gif

Stebukle, o man katinėlio foto tokia mirgu margu, matyt, todėl, kad pats katinėlis margas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 16:25)
zinai kur grozio paslaptis buvo, masinos fotografavimo tokiu islaikymu. Mes kai mokinomes, fotkinom nuo sankryzos su sviesaforu 4u.gif todel ir gerai gavosi 4u.gif

Tikrai nesigincyju 4u.gif Tiesiog, kaip sakiau, jau pasimeciau nes per daug skirtingu nuomoniu girdejau mastau.gif

As nusirasau tam kartui, nes visi vaikai jau sukilo ax.gif
Atsakyti
Man nuo to panningo(pirmą kart išgirdau blush2.gif ) ima ašarot akys cool.gif , geriau žiūrisi sustabdytas šuoliukas bigsmile.gif , įsižiūrėjau mirksiukas.gif californiagirl "zuikį".l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 18 gegužės 2007 - 16:34
smagu,kad amerikonkos apsireiske 4u.gif biggrin.gif

O,kiek groziu californios mergiote primete!tikrai grazu,ir niekaip taip dar turbut dabar nepadaryciau...

valandos ore lakstantis bachuriukas noretusi jo is sono[labiau judesioka jausciau]

ta bite,visai liuks virs pienes tik noretusi to judejimo akiai..na bite juda o aplink visur stovi viskas,atrodytu piene ce svarbiausia.stebukle gera reklama adidui pavare hihihi.gif basa koja graziau zetusi 4u.gif

bet visiskai nenusimanau,ir irgi vis laukiu zinovu pasisakymu...as tai sian tik seip pabandziau nutraukt beganti zujkioka pujkioka,tai tik nedekit kankursui,bo ce pirmas blynas...kept bandysiu daugiau..ale laiko trukumas

Labradoriuke,sekmes Italianoj wink.gif

dzineriuk,dar ne laikas..ni laikas.. wink.gif ,kaip tu zujki,ar jau geriau?tiesa,kaip dabar darai su darbais?

nezinau,turbut islaikyma nepatajkiau...per ilga pasirinkau nia?bo kojikes susimale,ale padusau kaip reikals belakstydama[gera manksta silwio dave]
"baleruno zingsniai" ISO 100,f/8,exp.1/80
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 18 gegužės 2007 - 17:08
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 18, 17:56)

ta bite,visai liuks virs pienes tik noretusi to judejimo akiai..na bite juda o aplink visur stovi viskas,atrodytu piene ce svarbiausia.stebukle gera reklama adidui pavare hihihi.gif basa koja graziau zetusi 4u.gif

nezinau,turbut islaikyma nepatajkiau...per ilga pasirinkau nia?bo kojikes susimale,ale padusau kaip reikals belakstydama[gera manksta silwio dave]
"baleruno zingsniai" ISO 100,f/8,exp.1/80
user posted image

dar gal ta piene pakeisiu, GAL cool.gif
o adidas tai jo lotuliukas.gif gi kauniete sirdyje, o ten visi su treningais draugauja lotuliukas.gif iseiginiais hihihi.gif tai net tapkes iseigines turiu, tai visiems rodau lotuliukas.gif

o man tavo baleriunas thumbup.gif islaikyma gera pasirinkai, tik pati nespeji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 16:22)
1. dar gal ta piene pakeisiu, GAL cool.gif
2. o adidas tai jo lotuliukas.gif gi kauniete sirdyje, o ten visi su treningais draugauja lotuliukas.gif iseiginiais hihihi.gif tai net tapkes iseigines turiu, tai visiems rodau lotuliukas.gif

3. o man tavo baleriunas thumbup.gif islaikyma gera pasirinkai, tik pati nespeji hihihi.gif

1. lotuliukas.gif
2. laugh.gif hihihi.gif aj tai ce iseigines?nu tada jo jo.Kur gi neparodysi hihihi.gif artimai pazystama kauniskiu mada hihihi.gif
3. dusdama lakiau..sakai nepaspeju g.gif krumi kurmiauskai..raiks pastrenyruot...

Tiesa,bite,kodel savo kacioku neinmetei kankursan??
fotolama,gal gali uzeit pas mumi?turim klausimu.Man pries akis tavo formule.Turiu klausimu..

Stebukle,labai grazus avatarcikas[o jau modelis... wub.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 18 gegužės 2007 - 17:50