Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 08:07)
Ai, Californiagirl, man tavo nuotraukose ilgesnio islaikymo noretusi, kad vaikas siek tiek toleliau butu pavaziaves (na ilgiau patraukta butu). Nemoku graziai ir aiskiai parasyti lotuliukas.gif

Isvis nieko nesupratau...Kokia pertrauka? Kur pavaziaves toliau???? mastau.gif

Ainu miegot...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 08:06)
Si gal net ne konkursui... "Atrodo zuiki pagausiu"
user posted image

Man ši labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 18, 09:07)
O kicas labai salygine savoka. Manau, tai daugiau skonio reikalas ir to nereikia priimti asmeniskai. Man saulelydis pries juros, su pauksciu ir zmonemis pajuryje tokia iki skausmo nuvalkiota atvirukine tema. Todel taip ir parasiau. bet skoniai skiriaso. Vieniem tie gintariniai paveikslai patinka, kiti nesupranta, kaip zmonems Polocko darbai patikti gali.

Matai, kokiomis skirtingomis akimis žiūrim lotuliukas.gif Aš mačiau ne saulėlydį, o saulės laidos nuspalvintą foną, kuriame arčiau esančios akmeninės dvi figūros tarsi žvelgia į du (vežimėlio neskaičiuoju) gyvus siluetus wub.gif Tik prie vienišo žibinto norisi kabinėtis lotuliukas.gif
Be to yra skirtumas, kai sako: "man atrodo kičas" ir "tai kičas"? Kad teisingai suprasti, reikia dar žinoti, kaip kitas suvokia to žodžio/sąvokos esmę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 07:48)
Niu va, o mano foto buvo kicine pavadinta biggrin.gif Pigi, neislavintam skoniui pataikaujanti biggrin.gif

Ačiū už paningo paaiškinimą (lyg ir supratau biggrin.gif), o apie tavo nuotrauką nesakiau nieko unsure.gif , tik pagal "užsakymą" pabandžiau apibūdint kaip suprantu kičą ir viskas unsure.gif

ai supratau, kad ne apie mane ten, aš gera, taip nesakiau biggrin.gif Nes tai negalvoju. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 18 gegužės 2007 - 09:39
Namu darbai ax.gif

Paspirtukas 1, ISO 100, f10, islaikymas 1/80s
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif man galva susisuko beziurint i sita foto, vadinasi tikrai gera thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
ar ne per sunkūs namų darbai tik bus? jau penktadienis, o turim tik vienus namų darbus doh.gif
tikėkimės, kad bus daugiau nuotraukų, jei ne tai balsuosim iš 3 californiagirl nuotraukų lotuliukas.gif

Namų darbai

Californiagirl, aš tos baseine nedėjau, nes kaip ir tariamės, kad 3 darbai gali būti ax.gif
Atsakyti
Siandien isskrendu i Italija, Sicilijos sala smile.gif pailset su vaiku skrendu smile.gif
Tikiuosi atsivezt graziu vaizdu. Issinuomot ar pasikolint objektyvo nepavyko. Na kaip nors as su savo wink.gif
Sekmes visiems tobulejant mirksiukas.gif

Grisiu po savaiteles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 07:48)

Del krypimo i desine ir as ziurejau vienaip ir kitaip...paziuriu i tetuka, nu zmogus tiesiai stovi, todel nusprendziau- sienos kreivos biggrin.gif  Nera vykusi foto, bet kadangi tai mano kleckas skrenda, tai man miela ir tiek wub.gif

Nesamone , matyt, pasakiau. Tiesiog gausa liniju, kurios issimete i visas puses- blasko aki. Zinai kaip norisi... tetis tiesiai, vaikas skrenda 90laipsniu kampu i virsu, linijos vienakryptes, arba darniai besipjaunancios ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . nekreipk demesio. Tikrai metytojas tiesiai sau stovi. Krypciu daug , tai ir pasimeciau doh.gif doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 08:44)
Deja, nustatymų vėl nesurašysiu....nerandu aš jų blush2.gif , bet kalbėjot,

Ieskok-PROPERTIES, SUMMARY

Tavo pirmos foto nustatymai.
ISO 50
1/110s
f 3.6 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 18, 12:41)

Grisiu po savaiteles  thumbup.gif

Gero kelio ir laukiam sugriztant 4u.gif
Papildyta:
Namu darbai ax.gif

Paspirtukas 1, ISO 100, f10, islaikymas 1/80s

Sita smagiai ziurisi.
Antroje per mazai dar nuvaziaves, o trecia mainyciau i ketvirta(konkursui) 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2007 05 18, 10:27)

Be to yra skirtumas, kai sako: "man atrodo kičas" ir "tai kičas"? Kad teisingai suprasti, reikia dar žinoti, kaip kitas suvokia to žodžio/sąvokos esmę  mirksiukas.gif

Ai. Zinai,juk niekad ir nesakysim "visuomene mano ,jog tai kicas". Juk sakydami grazu -negrazu,sakom,kaip matom. Zodelis "man", nelabai reikalingas, juk aisku, kad nesneku apie pvz. uzuolaidai atrodanti grozi ar negrozi. Pasakiau as, tak man taip ir atrodo.
Gintaro paveiksliukai-kicas. Kitas mane pasmerktu uz beskonybe. Matyt absoliutaus kico nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
oi tema tai tikrai sunki... pripyskinau turbut jau virs 100 foto ir nieko gero neiseina verysad.gif
Ideju tai daug turiu bet kai pabandau jas igyvendinti tai atsiprasant sh... gaunasi.
Man dar mokytis ir mokytis... smile.gif
Atsakyti
Ar galite pasaskyt ką ne taip darau verysad.gif ( nedailinau nieko, tik apkirpau)
user posted image
čia nukopijuota idėja, deja, irgi nelabai vykusiai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 14:13
man tai panningas niekaip nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 18, 13:58)
Zodelis "man", nelabai reikalingas

Bet labai reikalingas nors trumpas paaiškinimas rolleyes.gif
Pvz.: "čia primena kičą, nes iki gyvo kaulo atsibodę saulėlydžiai su žmonėmis" 4u.gif Žodelio "man" nėra, bet aiškesnė mintis mirksiukas.gif
Atsakyti