Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Pragrojimas
f/8, 1/50s

user posted image
Papildyta:
Lankstas

f5.6. 1/50s
user posted image
Atsakyti
Matau, vėl iš pirmo karto neišgirdo smile.gif
Kas tai yra kičas? biggrin.gif Čia tik pusiau garsiai ax.gif
Jeigu galima savais žodžiais kaip suprantate ir vertinate? (Internete skaitinėjau, žiūrinėjau ir t. t. ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 18, 06:37)
Matau, vėl iš pirmo karto neišgirdo  smile.gif
Kas tai yra kičas?  biggrin.gif Čia tik pusiau garsiai  ax.gif
Jeigu galima savais žodžiais kaip suprantate ir vertinate? (Internete skaitinėjau, žiūrinėjau ir t. t. ir pan.).

Banalus, lekstas . Kazkodel pries akis stoja gintariniai paveikslai Palangoje. Kazi kodel lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 18 gegužės 2007 - 06:35
QUOTE(Starburst @ 2007 05 18, 06:37)
Matau, vėl iš pirmo karto neišgirdo  smile.gif
Kas tai yra kičas?  biggrin.gif Čia tik pusiau garsiai  ax.gif
Jeigu galima savais žodžiais kaip suprantate ir vertinate?

Man asmeniškai neskoningas "pigiam", neišlavintam skoniui pataikaujantis "daiktas" smile.gif Taip aš suprantu. Toks pseudomenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 18 gegužės 2007 - 06:22
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 19:35)

"Mesk tetukai, mesk auksciau" ISO 200, f5,6, islaikymas- 1/400s

Akimirka sustabyta thumbup.gif . Viskas gerai, tik tas fonas erzina. Ir kazkaip keistai isigalejes posvyris i desine 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 21:40)
LaVil, sveika prisijungusi  4u.gif As pati esu cia naujoke blush2.gif

Idedu savo bandymus. Pirma labai neryski, bet vis vien imetu smile.gif 

Pirma tiesiog neryski ir kabina tik neryskumu ax.gif
Antros- vaikucio veidas nejaukiai nusuktas, noretusi , kad bent profilis matytusi. Paieskoc fotkinimo kito kampo
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 21:58)
Bet rodyk, savo panningo bandymus mirksiukas.gif

As juk nesakiau, kad turiu sekmingu "panningo" nuotrauku...butent paminejau fotolama, jis tikrai turi mirksiukas.gif . Todel ir sakau- imanoma, kad objektas butu neisiliejes, o fonas issiliejes bigsmile.gif Del islaikymo "panningui" suprantu as ta matematika, bet irgi jokiu budu nesigincyju, tiesiog 1/40 man rodos per ilgas islaikymas ir viskas. Tiesiog "susiveliau" dabar, nes visi skirtingai sako doh.gif

QUOTE(valanda @ 2007 05 18, 06:34)
Akimirka sustabyta thumbup.gif . Viskas gerai, tik tas fonas erzina. Ir kazkaip keistai isigalejes posvyris i desine 4u.gif

Del krypimo i desine ir as ziurejau vienaip ir kitaip...paziuriu i tetuka, nu zmogus tiesiai stovi, todel nusprendziau- sienos kreivos biggrin.gif Nera vykusi foto, bet kadangi tai mano kleckas skrenda, tai man miela ir tiek wub.gif

Savarzele, panning tai kai fotografuodamas seki fotiku judanti objekta, to pasekoje objektas ryskus, fonas issilieja, rezultatas- nuotraukoj jauciamas judesys, greitis. Tikiuosi aiskiai paaiskinau smile.gif

Niu va, o mano foto buvo kicine pavadinta biggrin.gif Pigi, neislavintam skoniui pataikaujanti biggrin.gif

Einu i photobucketa namu darbus sumesti, tuoj parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 gegužės 2007 - 06:50
Namu darbai ax.gif

Paspirtukas 1, ISO 100, f10, islaikymas 1/80s
user posted image

Paspirtukas 2, ISO 100, f9, 1/80s. Sioje foto sunaus kojyte viena isiliejusi i fona, bet butent del to man patinka...
user posted image

"Op", ISO 200, f6.3, islaikymas 1/500s
user posted image

Si gal net ne konkursui... "Atrodo zuiki pagausiu"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 18, 07:48)
Niu va, o mano foto buvo kicine pavadinta biggrin.gif Pigi, neislavintam skoniui pataikaujanti biggrin.gif

Tai vat ir man užkliuvo Uzuolaidos pasakymas smile.gif
Kuo daugiau apie tai skaitau, tuo daugiau suprantu, kad "kičas" platesnė sąvoka, nei dauguma supranta. Reikia atsižvelgti į daug aplinkybių. Ir dar nuo kiekvieno suvokimo lygio priklauso. Jei žmogus nesugebėjo įžvelgti paslėptos minties, dar nereiškia, kad ten jos nėra biggrin.gif
Vat jeigu visiems be išimties patinka - jau verta susimąstyti, ar ne kičas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O man "nekonkursinė" fainesnė už "op" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 18 gegužės 2007 - 07:29
QUOTE(Starburst @ 2007 05 18, 07:27)
O man "nekonkursinė" fainesnė už "op"  tongue.gif

Sakai? g.gif O kiek foto mes pateikiam konkursui???? Nes cia dar ne viskas gali buti... blush2.gif jei man tema patiko, galiu ir nusibosti greitai lotuliukas.gif

Dar viena vakar daryta...kaip ir tinka i tema rolleyes.gif Jei nusibosiu- sakykit biggrin.gif

ISO 400, f5.6, 1/250s
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 gegužės 2007 - 07:39
QUOTE(Starburst @ 2007 05 18, 08:27)
O man "nekonkursinė" fainesnė už "op"  tongue.gif

man irgi drinks_cheers.gif

Susitare pateikti po 3 nuotraukas, taigi, californiagirl, turesi apsispresti, bet cia gali deti visas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, nepavyksta man kaip visuomet išspausti nieko gero doh.gif , jau rimtai kaltinu fotiką verysad.gif . Kol kas, ne konkursui, pateikiu dvi nuotraukas, tiesiog patarimamas ką ne taip vėl darau? Deja, nustatymų vėl nesurašysiu....nerandu aš jų blush2.gif , bet kalbėjot, kad galima pamatyt per properties? blush2.gif
Nesuprantu kodėl vaikas gavosi kaip apibrėžtas pieštuku? Nieko panašaus nedariau g.gif . Abi nuotraukas dariau temstant
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 07:46
California, grazios nuotraukytesm bet irgi issiliejusios mirksiukas.gif
Problema ta, kad vaziuojancia masina daug legviau fotografuoti nei vaika. Vaikas kuno dalys juda (tai galva, tai koja, tai ranka), o masinos veidrodis ar durys nejuda.

O kicas labai salygine savoka. Manau, tai daugiau skonio reikalas ir to nereikia priimti asmeniskai. Man saulelydis pries juros, su pauksciu ir zmonemis pajuryje tokia iki skausmo nuvalkiota atvirukine tema. Todel taip ir parasiau. bet skoniai skiriaso. Vieniem tie gintariniai paveikslai patinka, kiti nesupranta, kaip zmonems Polocko darbai patikti gali.
Papildyta:
Ai, Californiagirl, man tavo nuotraukose ilgesnio islaikymo noretusi, kad vaikas siek tiek toleliau butu pavaziaves (na ilgiau patraukta butu). Nemoku graziai ir aiskiai parasyti lotuliukas.gif

Anyway, visos/visi cia labai sauniai dirba.
Atsakyti