Taip pat ir Wicked nuotraukoje gerai uzfiksuotas judesys, tik gaila kad vaikiukui uz nugaros kazkas maiso "svaru" vaizda...
tai matai, kur pulkas vaiku ir zaidimu aikstele daug nepasisklaidysi su fotiku, ieskodama svaraus vaizdo man tik siaip buvo idomu pagauti koki toki kadra, turiu ju keleta, bet kadangi naudojau flash'a, ir siaip nera jos vykusios, nera ko per daug ir reklamuot.....
Wicked, suprantu apie ka tu Mano vaikai viens kitam pastoviai maiso...ziurek gera kadra vieno pagavau, bet kito uzpakalis atkistas kadre maisosi ir pan...
Cia pirma konkursine Paciai fonas ne prie sirdies, bet baseine grazaus fofo nelabai pagausi
"Mesk tetukai, mesk auksciau" ISO 200, f5,6, islaikymas- 1/400s
Sveiki, Ką galiu pasakyti... pasinėrusi į pagrindines "gyvenimo mokyklos" studijas kiek apleidau neakivaizdines foto studijas Netgi trigrašio balsavime neįkišau Californiagirl, man tavo šešėlinė iš esmės patiko. Jaučiu silpnybę tokiems kadrams.
Uzuolaida, pirmoji foto labai jau neryski...Antroji visai nieko, nors berniuko galva irgi liejasi. Truputi per ilga islaikyma darai.
Pamenu cia buvo diskusija truputi issivysciusi- Stebukle sake, turi grazia foto su vaziuojancia masina 1/15- 1/20s....Labai idomu butu pamatyti Mano manymu tai beveik neimanoma Stebukle, geras sansas parodyti kaip tau ten iseina
Uzuolaida, pirmoji foto labai jau neryski...Antroji visai nieko, nors berniuko galva irgi liejasi. Truputi per ilga islaikyma darai.
Pamenu cia buvo diskusija truputi issivysciusi- Stebukle sake, turi grazia foto su vaziuojancia masina 1/15- 1/20s....Labai idomu butu pamatyti Mano manymu tai beveik neimanoma Stebukle, geras sansas parodyti kaip tau ten iseina
Tai kad 100% ryskumo nelabai isgausi. na nebent profe esi. Labai noreciau paziureti i kitu bandymus. O man tas isliejimas "kazko" turi, todel ir idejau. Turiu dar viena labai ryskene, bet man ji nelabai:
Galima galima Galetu gal fotolama dar karteli imesti nuotraukyte savo su paningu ta kur is lenktyniu
Del islaikymo...1/60s yra OK, bet 1/40 jau per ilgas, nelabai kas gaunas, pati matai.
Galima galima Galetu gal fotolama dar karteli imesti nuotraukyte savo su paningu ta kur is lenktyniu
Del islaikymo...1/60s yra OK, bet 1/40 jau per ilgas, nelabai kas gaunas, pati matai.
Nesigincysiu Tik islaikymas priklauso nuo to, kaip gretai juda objektas. Matematika. Galima paskaiciuoti. Islaikymas nuo 1/125 iki 1/30 . Bet rodyk, savo panningo bandymus