Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 17:58)

VilmKa, kaip sakiau man tavo sraigiu foto gera, bet ne judesio temai nors tu ka doh.gif

4u.gif

drinks_cheers.gif judesio 0, 1%, daugiau įkėliau dėl "žavingos akimirkos" rolleyes.gif

Šiandien bandžiau šokuojančią, šokinėjančią, bėgančią dukrą photo.gif ................ doh.gif reikia treniruotis, nesekėsi ax.gif , ale vieną parodau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 09:58)
Taip pat ir Wicked nuotraukoje gerai uzfiksuotas judesys, tik gaila kad vaikiukui uz nugaros kazkas maiso "svaru" vaizda...

tai matai, kur pulkas vaiku ir zaidimu aikstele daug nepasisklaidysi su fotiku, ieskodama svaraus vaizdo biggrin.gif man tik siaip buvo idomu pagauti koki toki kadra, turiu ju keleta, bet kadangi naudojau flash'a, ir siaip nera jos vykusios, nera ko per daug ir reklamuot..... blush2.gif
Atsakyti
Wicked, suprantu apie ka tu biggrin.gif Mano vaikai viens kitam pastoviai maiso...ziurek gera kadra vieno pagavau, bet kito uzpakalis atkistas kadre maisosi doh.gif ir pan...

Cia pirma konkursine smile.gif Paciai fonas ne prie sirdies, bet baseine grazaus fofo nelabai pagausi doh.gif

"Mesk tetukai, mesk auksciau" ISO 200, f5,6, islaikymas- 1/400s
user posted image
Atsakyti
Sveiki,
blush2.gif Ką galiu pasakyti... pasinėrusi į pagrindines "gyvenimo mokyklos" studijas kiek apleidau neakivaizdines foto studijas biggrin.gif Netgi trigrašio balsavime neįkišau hihihi.gif
Californiagirl, man tavo šešėlinė iš esmės patiko. Jaučiu silpnybę tokiems kadrams.

Uzuolaida, o kas tau yra kitchinė nuotrauka? g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar priimsit i savo buri? ax.gif
Atsakyti
O kodėl niekas nebando panning'o? Juk būtent tada ta sustabdyta akimirka pati žaviausia būna smile.gif
Atsakyti
LaVil, sveika prisijungusi 4u.gif As pati esu cia naujoke blush2.gif

Idedu savo bandymus. Pirma labai neryski, bet vis vien imetu smile.gif
Iso 250 f 4.3, 1/40
user posted image

Iso 250, f 4.5; 1/60

user posted image
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 05 17, 21:37)
O kodėl niekas nebando panning'o? Juk būtent tada ta sustabdyta akimirka pati žaviausia būna smile.gif

Isnadziau smile.gif Pora rezultatu idejau.
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 05 17, 19:34)
Sveikos, ar priimsit i savo buri?  ax.gif

Prasom prasom mirksiukas.gif

Uzuolaida, pirmoji foto labai jau neryski...Antroji visai nieko, nors berniuko galva irgi liejasi. Truputi per ilga islaikyma darai.
Pamenu cia buvo diskusija truputi issivysciusi- Stebukle sake, turi grazia foto su vaziuojancia masina 1/15- 1/20s....Labai idomu butu pamatyti g.gif Mano manymu tai beveik neimanoma schmoll.gif Stebukle, geras sansas parodyti kaip tau ten iseina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 22:22)
Prasom prasom mirksiukas.gif

Uzuolaida, pirmoji foto labai jau neryski...Antroji visai nieko,  nors berniuko galva irgi liejasi. Truputi per ilga islaikyma darai.
Pamenu cia buvo diskusija truputi issivysciusi- Stebukle sake, turi grazia foto su vaziuojancia masina 1/15- 1/20s....Labai idomu butu pamatyti g.gif Mano manymu tai beveik neimanoma schmoll.gif Stebukle, geras sansas parodyti kaip tau ten iseina mirksiukas.gif

Tai kad 100% ryskumo nelabai isgausi. na nebent profe esi. Labai noreciau paziureti i kitu bandymus. O man tas isliejimas "kazko" turi, todel ir idejau. Turiu dar viena labai ryskene, bet man ji nelabai:
user posted image
Islaikymas tikrai nera per ilgas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 21:34)
Tai kad 100% ryskumo nelabai isgausi.

Galima galima mirksiukas.gif Galetu gal fotolama dar karteli imesti nuotraukyte savo su paningu ax.gif ta kur is lenktyniu ax.gif
Del islaikymo...1/60s yra OK, bet 1/40 jau per ilgas, nelabai kas gaunas, pati matai.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 22:48)
Galima galima mirksiukas.gif Galetu gal fotolama dar karteli imesti nuotraukyte savo su paningu ax.gif  ta kur is lenktyniu ax.gif 
Del islaikymo...1/60s yra OK, bet 1/40 jau per ilgas, nelabai kas gaunas, pati matai.

Nesigincysiu mirksiukas.gif Tik islaikymas priklauso nuo to, kaip gretai juda objektas. Matematika. Galima paskaiciuoti. Islaikymas nuo 1/125 iki 1/30 . Bet rodyk, savo panningo bandymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas tas paningas? blush2.gif Aš savo namų darbų šįkart neparuošiu blush2.gif - neturėjau laiko, o ir nesigauna - šiandien va gaudžiau šarką, bet ji pabėgo. lotuliukas.gif
Atsakyti