Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Sveikuciai,
Pradingusi buvau truputi...buvom nuvaziave prie vandenyno pailseti. Saules namu darba atlikau, bet jau per velai(veliau idesiu). Ir judesio namu darbus siandien dariau ir pirmadieni atostogaudama net nezinodama tuo metu kokia tema biggrin.gif Kai perziuresiu nuotraukas pasirodysiu ax.gif

Fotolama, Gabijos nuotraukos LABAI grazios wub.gif Na ir kas, kad antroji neryski, bet uz tai momentas tikrai "special" wub.gif

Labai patiko bites majos kaciokai, ypatingai pirmoji foto kur slepiasi katinelis thumbup.gif

Del temos "sustok akimirka zavinga"...ar cia judesyje turim pagauti ka nors.. g.gif Jei taip, tai nelabai temos atitinka nuotraukos blush2.gif Va ajas nuotrauka tiktu, bet kad seniau daryta...Kitos man veiksmo per mazai g.gif As paziurejusi i nuotrauka turiu jausti judesi...besimeilinancios sraiges grazu, bet judesio nejauciu...nors jis ir yra, bet per letas blush2.gif Sedintys zmones kavinej... g.gif Gal tada ir portretas tiktu bigsmile.gif Sillwio tark zodi biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Linkejimai nuo Boratu biggrin.gif Fotika pasiemiau, bet diena fotografuot ner kada, o vakare kazkaip baisoka slaistytis su DSLR. Tokiose kelionese labai truksta muilines sad.gif
Tariu zodi. Nuotraukos turetu atitikti tema. Judesio kol kas maciau labai mazai. Judesys turetu buti matomas arba jauciamas nuotraukoje. Pagal tai reiketu vertinti.
Atsakyti
Na as naktineju, tai savo fotografuota saule parodysiu ax.gif

ISO 100, F10, 1/250s
user posted image

ISO 100, F9, 1/1250s, nuotrauka apkarpyta ir "pasarpinta".
user posted image

Sillwio, vadinasi as gerai supratau tema biggrin.gif As kazko tokio tikiuosi is sio konkurso ax.gif Seniau rodyta, taigis ne konkursine nuotrauka!
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 17, 06:40)
Tariu zodi. Nuotraukos turetu atitikti tema. Judesio kol kas maciau labai mazai. Judesys turetu buti matomas arba jauciamas nuotraukoje. Pagal tai reiketu vertinti.

4u.gif
Temą supratau, kad turėtų būt sustabdyta judesio akimirka mirksiukas.gif , bet kad man intesyvesnio judesio neina pagaut blush2.gif ...........tada gal mano nuotraukai tiktų tas paryškintas variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilmka, patinka tavo sraigės thumbup.gif

Californiagirl, man labai patiko ta pirmoji nuotrauka wub.gif na, jau labai labai. gal tik apačios šiek tiek per daug. būčiau davus pirmą vietą biggrin.gif
Atsakyti
Supratau, bet man vis tiek ta nuotrauka patinka. As jau pagavau judesi. thumbup.gif Reikia tik ikelti is fotoaparato i kompiuteri.

Californiagirl, man pirma nuotrauka labai kitcine (na bet cia visu saulelydziu "problema"), o antrojoje su kompozisija kazkas nepatinka. Gal kad priekis perkrautas (ir paminklas, ir zmones, ir sviestuvas...).

Atsakyti
Gal kuri/kuris turite kuprines savo fotografiniam turtui sudeti? Noriu savo tasiukui sudie pasakyti ir ieskau kuprinukes. Buciau dekinga uz atsiliepimus.

Ai, sillwio, citata is "Fausto" neatitinka temos aprasymo mirksiukas.gif Laukiam lakiniu arkliu is Kazachstano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 10:36)
Gal kuri/kuris turite kuprines savo fotografiniam turtui sudeti? Noriu savo tasiukui sudie pasakyti ir ieskau kuprinukes. Buciau dekinga uz atsiliepimus.

Mes turime tašiuką iš Lowepro Slingshot serijos. Labai patenkinti. Ten toks sling tipo tašiukas. Tikrą kuprinę patogu nešiotis, bet kai dažnai reikia į ją landžioti ir kiekvieną kartą nusiiminėti nuo pečių užknisa. Rezultate vistiek nešiojausi persikreipęs ant vieno peties.

O Slingshotus patogu nešiotis, išsiimti fototechniką labai lengva ir patogu nenusiėmus nuo pečių. Jei einat į kokį žygį, tai galima ant pečių nešti tikrą koprinę, o slingshotas kabo sau priekyje.

Vienu žodžiu: mes esame labai labai patenkinti.

Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 17, 10:46)
Mes turime tašiuką iš Lowepro Slingshot serijos. Labai patenkinti. Ten toks sling tipo tašiukas. Tikrą kuprinę patogu nešiotis, bet kai dažnai reikia į ją landžioti ir kiekvieną kartą nusiiminėti nuo pečių užknisa. Rezultate vistiek nešiojausi persikreipęs ant vieno peties.

mes kazkadaapie tai jau kalbejom, tai as irgi uz toki drinks_cheers.gif nors kol kas vis dar viska Gusciaus changing bag'e viska nesiojuosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
begau kojom zemes nesiekdamas
sena. 1/320s, f 5.6
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 17, 11:46)

O Slingshotus patogu nešiotis, išsiimti fototechniką labai lengva ir patogu nenusiėmus nuo pečių. Jei einat į kokį žygį, tai galima ant pečių nešti tikrą koprinę, o slingshotas kabo sau priekyje.

Vienu žodžiu: mes esame labai labai patenkinti.

ACIU!O kuri is tos serijos turite. Man reiketu fotoaparatui ir kokiems 3-4 objektyvams+isorinei blykstei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 17 gegužės 2007 - 12:05
QUOTE(bite maja @ 2007 05 17, 08:49)
Californiagirl, man labai patiko ta pirmoji nuotrauka  wub.gif na, jau labai labai. gal tik apačios šiek tiek per daug. būčiau davus pirmą vietą  biggrin.gif

Aciu uz toki ivertinima wub.gif Aga, apacios ir man daugoka, bet taip nufotografuota buvo ir nebebuvo kur apkarpyti, nes norejau ir sviestuva palikti ir statulas rolleyes.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 09:13)
Gal kad priekis perkrautas (ir paminklas, ir zmones, ir sviestuvas...).

Cia turbut skonio reikalas g.gif man neperkrauta mirksiukas.gif Dekui uz kritika 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 09:36)

As turiu Lowerpro kuprine, man patinka. Stai siaKuprine. Telpa fotikas su uzsuktu objektyvu ir dar 2-3 objektyvai. Ir siaip visokiu kiseniuku pilna baterijoms, kortelems, filtrams...

Valanda, tavo nuotraukoje jauciu judesi thumbup.gif Gera foto thumbup.gif
Taip pat ir Wicked nuotraukoje gerai uzfiksuotas judesys, tik gaila kad vaikiukui uz nugaros kazkas maiso "svaru" vaizda...tas pats ir su ajas nuotrauka- judesys gera pagautas, bet tas kitas berniukas ne vietoj...net apkarpyti neina...

VilmKa, kaip sakiau man tavo sraigiu foto gera, bet ne judesio temai nors tu ka doh.gif
Atsakyti