Sveikuciai,
Pradingusi buvau truputi...buvom nuvaziave prie vandenyno pailseti. Saules namu darba atlikau, bet jau per velai(veliau idesiu). Ir judesio namu darbus siandien dariau ir pirmadieni atostogaudama net nezinodama tuo metu kokia tema Kai perziuresiu nuotraukas pasirodysiu
Fotolama, Gabijos nuotraukos LABAI grazios Na ir kas, kad antroji neryski, bet uz tai momentas tikrai "special"
Labai patiko bites majos kaciokai, ypatingai pirmoji foto kur slepiasi katinelis
Del temos "sustok akimirka zavinga"...ar cia judesyje turim pagauti ka nors.. Jei taip, tai nelabai temos atitinka nuotraukos Va ajas nuotrauka tiktu, bet kad seniau daryta...Kitos man veiksmo per mazai As paziurejusi i nuotrauka turiu jausti judesi...besimeilinancios sraiges grazu, bet judesio nejauciu...nors jis ir yra, bet per letas Sedintys zmones kavinej... Gal tada ir portretas tiktu Sillwio tark zodi
Sveiki visi. Linkejimai nuo Boratu Fotika pasiemiau, bet diena fotografuot ner kada, o vakare kazkaip baisoka slaistytis su DSLR. Tokiose kelionese labai truksta muilines
Tariu zodi. Nuotraukos turetu atitikti tema. Judesio kol kas maciau labai mazai. Judesys turetu buti matomas arba jauciamas nuotraukoje. Pagal tai reiketu vertinti.
Tariu zodi. Nuotraukos turetu atitikti tema. Judesio kol kas maciau labai mazai. Judesys turetu buti matomas arba jauciamas nuotraukoje. Pagal tai reiketu vertinti.
Na as naktineju, tai savo fotografuota saule parodysiu
ISO 100, F10, 1/250s
ISO 100, F9, 1/1250s, nuotrauka apkarpyta ir "pasarpinta".
Sillwio, vadinasi as gerai supratau tema As kazko tokio tikiuosi is sio konkurso Seniau rodyta, taigis ne konkursine nuotrauka!
ISO 100, F10, 1/250s
ISO 100, F9, 1/1250s, nuotrauka apkarpyta ir "pasarpinta".
Sillwio, vadinasi as gerai supratau tema As kazko tokio tikiuosi is sio konkurso Seniau rodyta, taigis ne konkursine nuotrauka!
QUOTE(sillwio @ 2007 05 17, 06:40)
Temą supratau, kad turėtų būt sustabdyta judesio akimirka , bet kad man intesyvesnio judesio neina pagaut ...........tada gal mano nuotraukai tiktų tas paryškintas variantas
Supratau, bet man vis tiek ta nuotrauka patinka. As jau pagavau judesi. Reikia tik ikelti is fotoaparato i kompiuteri.
Californiagirl, man pirma nuotrauka labai kitcine (na bet cia visu saulelydziu "problema"), o antrojoje su kompozisija kazkas nepatinka. Gal kad priekis perkrautas (ir paminklas, ir zmones, ir sviestuvas...).
Californiagirl, man pirma nuotrauka labai kitcine (na bet cia visu saulelydziu "problema"), o antrojoje su kompozisija kazkas nepatinka. Gal kad priekis perkrautas (ir paminklas, ir zmones, ir sviestuvas...).
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 10:36)
Gal kuri/kuris turite kuprines savo fotografiniam turtui sudeti? Noriu savo tasiukui sudie pasakyti ir ieskau kuprinukes. Buciau dekinga uz atsiliepimus.
Mes turime tašiuką iš Lowepro Slingshot serijos. Labai patenkinti. Ten toks sling tipo tašiukas. Tikrą kuprinę patogu nešiotis, bet kai dažnai reikia į ją landžioti ir kiekvieną kartą nusiiminėti nuo pečių užknisa. Rezultate vistiek nešiojausi persikreipęs ant vieno peties.
O Slingshotus patogu nešiotis, išsiimti fototechniką labai lengva ir patogu nenusiėmus nuo pečių. Jei einat į kokį žygį, tai galima ant pečių nešti tikrą koprinę, o slingshotas kabo sau priekyje.
Vienu žodžiu: mes esame labai labai patenkinti.
QUOTE(fotolama @ 2007 05 17, 10:46)
Mes turime tašiuką iš Lowepro Slingshot serijos. Labai patenkinti. Ten toks sling tipo tašiukas. Tikrą kuprinę patogu nešiotis, bet kai dažnai reikia į ją landžioti ir kiekvieną kartą nusiiminėti nuo pečių užknisa. Rezultate vistiek nešiojausi persikreipęs ant vieno peties.
mes kazkadaapie tai jau kalbejom, tai as irgi uz toki nors kol kas vis dar viska Gusciaus changing bag'e viska nesiojuosi
begau kojom zemes nesiekdamas
sena. 1/320s, f 5.6
sena. 1/320s, f 5.6
QUOTE(fotolama @ 2007 05 17, 11:46)
O Slingshotus patogu nešiotis, išsiimti fototechniką labai lengva ir patogu nenusiėmus nuo pečių. Jei einat į kokį žygį, tai galima ant pečių nešti tikrą koprinę, o slingshotas kabo sau priekyje.
ACIU!O kuri is tos serijos turite. Man reiketu fotoaparatui ir kokiems 3-4 objektyvams+isorinei blykstei.
QUOTE(bite maja @ 2007 05 17, 08:49)
Californiagirl, man labai patiko ta pirmoji nuotrauka na, jau labai labai. gal tik apačios šiek tiek per daug. būčiau davus pirmą vietą
Aciu uz toki ivertinima Aga, apacios ir man daugoka, bet taip nufotografuota buvo ir nebebuvo kur apkarpyti, nes norejau ir sviestuva palikti ir statulas
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 09:13)
Gal kad priekis perkrautas (ir paminklas, ir zmones, ir sviestuvas...).
Cia turbut skonio reikalas man neperkrauta Dekui uz kritika
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 17, 09:36)
Gal kuri/kuris turite kuprines savo fotografiniam turtui sudeti? Noriu savo tasiukui sudie pasakyti ir ieskau kuprinukes. Buciau dekinga uz atsiliepimus.
As turiu Lowerpro kuprine, man patinka. Stai siaKuprine. Telpa fotikas su uzsuktu objektyvu ir dar 2-3 objektyvai. Ir siaip visokiu kiseniuku pilna baterijoms, kortelems, filtrams...
Valanda, tavo nuotraukoje jauciu judesi Gera foto
Taip pat ir Wicked nuotraukoje gerai uzfiksuotas judesys, tik gaila kad vaikiukui uz nugaros kazkas maiso "svaru" vaizda...tas pats ir su ajas nuotrauka- judesys gera pagautas, bet tas kitas berniukas ne vietoj...net apkarpyti neina...
VilmKa, kaip sakiau man tavo sraigiu foto gera, bet ne judesio temai nors tu ka