Tikiuosi nesupyksit, kad įmesiu porą vakar Agnezos padarytų nekonkursinių foto.
Fotografuota buvo į RAW, konvertuota Lightroom'e, nuotraukos sumažinots ir uždėtas rėmelis. Daugiau jokių korekcijų.
Flash Used: No
Focal Length: 50.0mm (35mm equivalent: 75mm)
Exposure Time: 0.033 s (1/30)
Aperture: f/5.6
ISO equiv: 800
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Flash Used: No
Focal Length: 50.0mm (35mm equivalent: 75mm)
Exposure Time: 0.033 s (1/30)
Aperture: f/5.6
ISO equiv: 800
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
fotolama, o jus remelius darot su templeitu?
jusu Gabija
tiesa, matau konvertinta lightroom'e. ar patinka? ar jums jis patogus naudoti? man kazkaip sunkiau priprasti, bet galimybiu tai ten begalo daug
jusu Gabija
tiesa, matau konvertinta lightroom'e. ar patinka? ar jums jis patogus naudoti? man kazkaip sunkiau priprasti, bet galimybiu tai ten begalo daug
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 16, 10:35)
fotolama, o jus remelius darot su templeitu?
Mes esame nusipirkę tokį skriptą fotošopui, jis foto sumažina, sumažintą paaštrina (pašarpina) ir rėmelį uždeda.
jusu Gabija
Ačiū
Man tai labai patinka ir patogus. Aišku, nėra ideali programa, bet išbandžiau labai daug RAW konverterių ir šis labiausiai prilipo. Beje, JPEG irgi galima ten apdoroti.
Tiesa, laukiame ne tik pagyrų, bet ir kritikos!
QUOTE(fotolama @ 2007 05 16, 09:45)
as neturiu daug ka kritikuoti, iskyrus tai, kad ryskumo norisi daugiau ypac antroj nuotraukoj
aciu uz atsakyma del remeliu - jie pas jus visada nepriekaistingai atrodo mes galvojam del lightroom,o. bandomosios versijos laikas baigesi, mano antrai pusei jis labai patiko, tai gi derames - reikia mums jo, ar ir adobe bridge uztenka
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 16, 11:11)
as neturiu daug ka kritikuoti, iskyrus tai, kad ryskumo norisi daugiau ypac antroj nuotraukoj
Taip, 1/30 sekundės fotografuojant vaikus yra per ilgas išlaikymas. Tokiu išlaikymu fotografuojant reikia, kad žmogus stengtųsi nejudėti. Vaikas juda. Na bet labai fainoj pozoj Gabija pagauta, tad neišbrokavom šios neryškios foto.
QUOTE(fotolama @ 2007 05 16, 10:22)
Taip, 1/30 sekundės fotografuojant vaikus yra per ilgas išlaikymas. Tokiu išlaikymu fotografuojant reikia, kad žmogus stengtųsi nejudėti. Vaikas juda. Na bet labai fainoj pozoj Gabija pagauta, tad neišbrokavom šios neryškios foto.
kadangi pati daznai fotografuoju vaikus, tai puikiai suprantu del to nieko ir nesakiau. cia jei jau labai kabinetis, tai taip, bet isvis -
beje, labai ispudingai atrodo grudetumas prie ISO 800
Oi kokios grazios Gabijos foto Man tokiu dar nepavyksta padaryti
O cia sustabdyta akimirka (ne konkursui, nes sena ir nelabai kokybiska )
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 16, 09:51)
nu negaliu atsiziuret
na, dabar ir aš negaliu atsižiūrėt tikrai daug geriau atrodo. kaip man pačiai nedaėjo to pagalio nuklonuot
QUOTE(fotolama @ 2007 05 16, 10:45)
man ir taip kiekvieną kartą žandikaulis atvimpa pamačius jūsų nuotraukas , o jis, matai, kritikos nori o mergytė tai labai
QUOTE(ajas @ 2007 05 16, 12:19)
įdomiai pagauta. tik gal apkarpyt reikėtų
Bite Maja, saunios nuotraukos.
Fotolama, grazi dukryte.
Idedu beveik "temine" nuotrauka, nes temai "Sustok akimirksni zavingas" (Gete)tinka, o judesio tai nera :
Iso maximalus (nes buvo beveik patamsy fotografuota be jokiu statyvu ir t.t., nes mano vijurkas pasoneje sukosi), f4,5, exposure 1/100, 85 mm
Fotolama, grazi dukryte.
Idedu beveik "temine" nuotrauka, nes temai "Sustok akimirksni zavingas" (Gete)tinka, o judesio tai nera :
Iso maximalus (nes buvo beveik patamsy fotografuota be jokiu statyvu ir t.t., nes mano vijurkas pasoneje sukosi), f4,5, exposure 1/100, 85 mm
Zuvialia, tai netemk gumos del broliuko ar sesytes Gustui
Fotolama,nuostabios foto
Uzuolaida, kokioj saly gyveni? Pamaciau Starbucks puodeli ir uzklausiau
Vilmka, idomi foto
Fotolama,nuostabios foto
Uzuolaida, kokioj saly gyveni? Pamaciau Starbucks puodeli ir uzklausiau
Vilmka, idomi foto