Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Tikiuosi nesupyksit, kad įmesiu porą vakar Agnezos padarytų nekonkursinių foto.

Fotografuota buvo į RAW, konvertuota Lightroom'e, nuotraukos sumažinots ir uždėtas rėmelis. Daugiau jokių korekcijų.

user posted image

Flash Used: No
Focal Length: 50.0mm (35mm equivalent: 75mm)
Exposure Time: 0.033 s (1/30)
Aperture: f/5.6
ISO equiv: 800
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)

user posted image

Flash Used: No
Focal Length: 50.0mm (35mm equivalent: 75mm)
Exposure Time: 0.033 s (1/30)
Aperture: f/5.6
ISO equiv: 800
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Atsakyti
fotolama, o jus remelius darot su templeitu? g.gif

jusu Gabija wub.gif wub.gif wub.gif

tiesa, matau konvertinta lightroom'e. ar patinka? ar jums jis patogus naudoti? man kazkaip sunkiau priprasti, bet galimybiu tai ten begalo daug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 16 gegužės 2007 - 09:37
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 16, 10:35)
fotolama, o jus remelius darot su templeitu? g.gif

Mes esame nusipirkę tokį skriptą fotošopui, jis foto sumažina, sumažintą paaštrina (pašarpina) ir rėmelį uždeda.

jusu Gabija  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū smile.gif

tiesa, matau konvertinta lightroom'e. ar patinka? ar jums jis patogus naudoti? man kazkaip sunkiau priprasti, bet galimybiu tai ten begalo daug g.gif

Man tai labai patinka ir patogus. Aišku, nėra ideali programa, bet išbandžiau labai daug RAW konverterių ir šis labiausiai prilipo. Beje, JPEG irgi galima ten apdoroti.

Tiesa, laukiame ne tik pagyrų, bet ir kritikos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 16 gegužės 2007 - 09:49
QUOTE(fotolama @ 2007 05 16, 09:45)

as neturiu daug ka kritikuoti, iskyrus tai, kad ryskumo norisi daugiau ypac antroj nuotraukoj mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma del remeliu - jie pas jus visada nepriekaistingai atrodo thumbup.gif mes galvojam del lightroom,o. bandomosios versijos laikas baigesi, mano antrai pusei jis labai patiko, tai gi derames - reikia mums jo, ar ir adobe bridge uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 16, 11:11)
as neturiu daug ka kritikuoti, iskyrus tai, kad ryskumo norisi daugiau ypac antroj nuotraukoj mirksiukas.gif

Taip, 1/30 sekundės fotografuojant vaikus yra per ilgas išlaikymas. Tokiu išlaikymu fotografuojant reikia, kad žmogus stengtųsi nejudėti. Vaikas juda. Na bet labai fainoj pozoj Gabija pagauta, tad neišbrokavom šios neryškios foto.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 16, 10:22)
Taip, 1/30 sekundės fotografuojant vaikus yra per ilgas išlaikymas. Tokiu išlaikymu fotografuojant reikia, kad žmogus stengtųsi nejudėti. Vaikas juda. Na bet labai fainoj pozoj Gabija pagauta, tad neišbrokavom šios neryškios foto.

kadangi pati daznai fotografuoju vaikus, tai puikiai suprantu drinks_cheers.gif del to nieko ir nesakiau. cia jei jau labai kabinetis, tai taip, bet isvis - wub.gif

beje, labai ispudingai atrodo grudetumas prie ISO 800 smile.gif
Atsakyti
Oi kokios grazios Gabijos foto wub.gif Man tokiu dar nepavyksta padaryti verysad.gif

O cia sustabdyta akimirka (ne konkursui, nes sena ir nelabai kokybiska blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 16, 09:51)
nu negaliu atsiziuret biggrin.gif  biggrin.gif

na, dabar ir aš negaliu atsižiūrėt biggrin.gif tikrai daug geriau atrodo. kaip man pačiai nedaėjo to pagalio nuklonuot doh.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 05 16, 10:45)

man ir taip kiekvieną kartą žandikaulis atvimpa pamačius jūsų nuotraukas thumbup.gif , o jis, matai, kritikos nori lotuliukas.gif o mergytė tai labai wub.gif

QUOTE(ajas @ 2007 05 16, 12:19)
O cia sustabdyta akimirka (ne konkursui, nes sena ir nelabai kokybiska blush2.gif )

įdomiai pagauta. tik gal apkarpyt reikėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 16 gegužės 2007 - 11:58
Bite Maja, saunios nuotraukos.

Fotolama, grazi dukryte.

Idedu beveik "temine" nuotrauka, nes temai "Sustok akimirksni zavingas" (Gete)tinka, o judesio tai nera biggrin.gif :

Iso maximalus (nes buvo beveik patamsy fotografuota be jokiu statyvu ir t.t., nes mano vijurkas pasoneje sukosi), f4,5, exposure 1/100, 85 mm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 16 gegužės 2007 - 20:48
QUOTE(sillwio @ 2007 05 14, 13:04)
"Sustok akimirka zavinga...". Kitaip sakant nuotraukos, kuriose matytusi ir butu jauciamas sustabdytas judejimas.

ax.gif hihihi.gif
user posted image
macro, iso400, f2.8, 1.25sek.
Atsakyti
Zuvialia, tai netemk gumos del broliuko ar sesytes Gustui biggrin.gif

Fotolama,nuostabios foto wub.gif

Uzuolaida, kokioj saly gyveni? ax.gif Pamaciau Starbucks puodeli ir uzklausiau biggrin.gif

Vilmka, idomi foto thumbup.gif
Atsakyti
Lai Sillwio sprendzia,bet man taip patiko tas sutapimas (Getes zodziai, Getes portretai+sustabdyti svajotojuju zvilgsniai lyg ilgetusi tos akimirkos) biggrin.gif

Starbucksu visur pilna (iki Lietuvos tik dar nedakeliavo) lotuliukas.gif

Gyvenu Vokietijoje (matosi labai gerai is nuotraukos tongue.gif ).
Atsakyti