Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

Nu va mes grizom is Druskininku atsigave, pailseje thumbup.gif
Fotiko neemiau, nes vyrui jo labiau reikejo, buvo susitikimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 15, 00:41)
sveika ystojus y tokiu pat neziniuku-ziniuku klase.laukiam tavo darbeliu.Rollys tau uoooj,kiek gales patart SONY DSC-H.. klausimais...  biggrin.gif

Prisistaciau pati, pristaciau fotika (su kuriuo dar toli grazu nesu gerai susipazinus) tai dabar pristatau kelis savo darbelius. Visi vienaip ar kitaip pakoreguoti ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai norėčiau išgirsti naudingą kritiką mirksiukas.gif

Atsakyti
.oOo., gražiausia yra paskutinė nuotrauka. tik tą žveją reikėtų pašalint iš nuotraukos ax.gif

bandžiau gaudyt judesį, bet katinai šiandien pasyvūs. nenusiteikę lakstyt paskui kamuoliuką. vienas iš vis pasislėpė doh.gif
išlaikymo prioritetas - S 1/125", F2. nuotraukas teko gerokai šviesint. apšvietimas prastas. na, turim ką turim ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Zuvialia, atsizymiu biggrin.gif Tik mano savijauta ssss, tai nera sveikatos nei prie kompo sedeti,nei su fotoaparatu zaisti

Bite maja, man pirmoji labai grazi wub.gif O ryziukas tavo koks kudena biggrin.gif

oOo, o tu specialiai pirmasias nuotraukas girtas padarei? Man paskutine patinka labiausiai 4u.gif
Atsakyti
oOo, keista ziuret i krentancius namus. Savotiskai idomu. Paskutineje isbales dangus.gal serga ax.gif . Nykstukas zvejys tiktu kitokiame kontekste.be to tureklo istrizumas sioje nuotraukoje man kliuna.

Bitemaja. Pirmoje katino zvilgsnis pritrenkiantis. Tik noretusi lygegreciai einanciu liniju kaireje. Patiko anta. katinas grakstus.

Fotkinta pries keleta menesiu.Taigi ne konkursine, bet siek tiek i tema 4u.gif
f 5.6
1/25 s
user posted image
Atsakyti
4u.gif ............aš dar tik SAULES peržiūrėjau blush2.gif
mirksiukas.gif patiko thumbup.gif

bite maja pirma "puselė" nuotaikinga thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 15 gegužės 2007 - 20:16
QUOTE(bite maja @ 2007 05 15, 20:11)
.oOo., gražiausia yra paskutinė nuotrauka. tik tą žveją reikėtų pašalint iš nuotraukos  ax.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 15, 20:30)
oOo, o tu specialiai pirmasias nuotraukas girtas padarei? Man paskutine patinka labiausiai 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2007 05 15, 20:53)
oOo, keista ziuret i krentancius namus. Savotiskai idomu. Paskutineje isbales dangus.gal serga ax.gif . Nykstukas zvejys tiktu kitokiame kontekste.be to tureklo istrizumas sioje nuotraukoje man kliuna.

Ačiū, pati kažkaip nelabai atkreipiau dėmėsį į nuotraukų "girtumą" smile.gif, tiesiog pirmą kartą prie programėlės prisėdau ir padariau viską "iš lempos" bigsmile.gif Dabar šiek tiek pataisiau, tik įdomu į gerąją ar nelabai pusę hihihi.gif ir pridedu dar kelias.
O dėl to žvejo nuotraukoj tai man jis kaip tik patinka blush2.gif

Bite maja, pirmoji nuotrauka super wub.gif tik kažko norėtųsi, kad akys tik į tą žvilgsnį kristų g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2007 05 15, 18:37)
Prisistaciau pati, pristaciau fotika (su kuriuo dar toli grazu nesu gerai susipazinus) tai dabar pristatau kelis savo darbelius. Visi vienaip ar kitaip pakoreguoti  ax.gif

labai norėčiau išgirsti naudingą kritiką  mirksiukas.gif

na jei galima, issakysiu savo nuomone g.gif
1 nuotrauka. buna, kad nuotraukos pasvire, bet juose nors viena tiesi linija yra, tavojoj nera ir tai labai krenta i akis. dangus labai nenaturaliai atrodo. antrasis tos nuotraukos variantas geriau atrodo, bet nekabina manes vistiek.

2. cia noretusi matyti vien masina, nes tas pereksponuotas pastatas uz jos nei siaip nei taip atrodo.

3. butu visai nieko, bet pastatas ryskus, o dangus ir antras planas visai isdege.

4. vel virsta i sona, mano akiai per daug grudo ir truksta ryskumo. antra nuotrauka geresne, bet zvejo nereiktu...

treciojoj nuotraukoj is antros grupes vel gi dangus isdeges

o paskutine man patiko ideja smile.gif

bite maja - isimylejau tavo juoda katiniuka wub.gif wub.gif wub.gif nesvirtu staktos, tai isvis ledas butu mirksiukas.gif
Atsakyti
dzineriuk,nabagiuke...ale as vis nusiurpstu pagalvojus,koks smagus laikas laukia.Maniskis jau kelinta diena vaiksto,kaip kaciokas miaukdamas antro kacioko laugh.gif :hihihi" per daug smagiai dirbu...nenoriu metu atostogu...

Bite,tavo kaciokus tai as ysimylejus nuo pirmo zvilgsnio.Man jie nerealiai nerealus.O pirmoji foto wub.gif

.oOo. pirmosiose uzkliuvo krentantys namai.A vat pataisytosios ziurisi geriau.Tiesa,zvejas man netrukdo,jau geriau ta vaza panaikinciau del perdaug detaliu,bet zveja palikciau.Beja paskutiniojoje nukirpciau apacia,visai ydomiai ziuris,kad ir pasvire pizzabokshtishkai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 15 gegužės 2007 - 21:51
kadangi sia savaitem gaudom judesi, imetu mano, kaip mamos, sirdziai, miela nuotraukele.... blush2.gif zinau, kad blogai jau vien tai, jog fotografuota su flash'u.. ale tamsi patalpa buvo ir man kitaip nesigavo... blush2.gif tiesa, cia nuotrauka ne konkursine, daryta dar saltuoju metu laiku... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 15, 22:42)
bite maja - isimylejau tavo juoda katiniuka wub.gif  wub.gif  wub.gif nesvirtu staktos, tai isvis ledas butu mirksiukas.gif

ten ne stakta, bet atremtos spintos durys, todėl ir pasvirę biggrin.gif

labai smagu, kad jums patiko 4u.gif . ta pirmoji man pačiai labiausiai patinka. ir dar antroji patinka.
Atsakyti
bite maja,

man antroji labiausiai patinka thumbup.gif labai geras momentas. bet nesusilaikiau neprilindus prie nuotraukos ax.gif patiesinau mirksiukas.gif truputi tampriau apkirpau, ir ta pagaliuka panaikinau (tik ne itin kokybiskai blush2.gif ).. man vis norisi, kad kuo mazau nereikalingu detaliu nuotraukoj butu.. va. ir paziurejau, kad galima dar labiau pasviesint..

user posted image

nu negaliu atsiziuret biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti