kokį simpatulka šiandien sutikom parke
QUOTE(Sansara @ 2007 05 14, 17:28)
va jetau, bučiau nualpus
fuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o kodel jis nuo taves neskrido? Is kokio atstumo fotkinai?
Pirma nuotrauka:
Fotografuojant portretą nereikėtų naudoti tiesioginės blykstės arba bent jau užsimesti neigiamą blykstės kompensaciją (tam, kad mažiau blykstė šviestų). Blykstė plokština vaizdą.
Antra nuotrauka: pereksponuota. Tai irgi nepadeda nuotraukos erdvei perteikti.
Ir aplamai, bijau būti blogu pranašu -- pasižiūrėjau daug su F30 darytų nuotraukų inete ir nežinau ar čia mano monitorius darbe toks prastas ar iš tiesų Fuji F30 jpeg procesorius mėgsta taip su volu per žmonių veidus pervažiuoti...
Fotografuojant portretą nereikėtų naudoti tiesioginės blykstės arba bent jau užsimesti neigiamą blykstės kompensaciją (tam, kad mažiau blykstė šviestų). Blykstė plokština vaizdą.
Ir aplamai, bijau būti blogu pranašu -- pasižiūrėjau daug su F30 darytų nuotraukų inete ir nežinau ar čia mano monitorius darbe toks prastas ar iš tiesų Fuji F30 jpeg procesorius mėgsta taip su volu per žmonių veidus pervažiuoti...
kokį simpatulka šiandien sutikom parke
jis čia nukritęs? Išvis iš kur jis ten dieną?
QUOTE(fotolama @ 2007 05 14, 15:58)
Pirma nuotrauka:
ce anti reklama Fujikui skleidi? [greiciausiai tavo monitorius kalciausias nenorek is jo isspaust tiek,kiek pats su su savuoju Pentaxinu isspaudi [ir taip jau 3200 issispaust is tokio spingalieto ne pyragai].As is jo nereikalauju,tiesiog su juo reikia moket susitart.Ale nelabai sisiaka,noretusi platesnes instrukcijos...biedna man ji kazko tai..
tiesa,tai taip iseina,kad visgi naudota blykste?
sakyk,o ka reiskia pereksponuota?
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 14, 17:59)
jis čia nukritęs? Išvis iš kur jis ten dieną?
gal pasiutęs
vat ir nežinau iš kur jis ten fotkinau iš kokių 10-15 cm atstumo. gulėjo jis ant kelkraščio. šiaip labai aktyvus buvo. stebėjau iš toli vėliau, tai jis ant to kelio vis išropodavo, nors geri žmonės vis toliau į žolę nunešdavo galiausiai ant kelmo tokio seno prie keliuko kažkas užkėlė, tai jis ten po jį ir davėsi. dar išeinant pažiūrėjau, tai ropinėjo, o mane pamatęs dantukus gražiuosius rodė
šiaip dieną jie skradyt nelabai gali, nes šviesa akina. bet keista kad nelindo į kelmo tamsius plyšius gal koks ne visai sveikas
Papildyta:
lietuviški šikšnosparniai kraujo negeria, tai užsikrėst tokiu būdu negali. o kad jį kažkas apkandžiojo - suabejočiau manau arba sergantis kuo, arba gal jiems koks poravimosi laikotarpis, o tuo metu visi gyvūnai (ir žmonės) kaip nesveiki elgias. kelis kart teko gaivinti nuo hormonų apsvaigusius paukščiukus bac ir nukrenta prie kojų iš medžio. paimi, paglostai, atsigauna, purpt ir nuskrenda...
šiaip dieną jie skradyt nelabai gali, nes šviesa akina. bet keista kad nelindo į kelmo tamsius plyšius gal koks ne visai sveikas
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 05 14, 17:18)
gal pasiutęs
lietuviški šikšnosparniai kraujo negeria, tai užsikrėst tokiu būdu negali. o kad jį kažkas apkandžiojo - suabejočiau manau arba sergantis kuo, arba gal jiems koks poravimosi laikotarpis, o tuo metu visi gyvūnai (ir žmonės) kaip nesveiki elgias. kelis kart teko gaivinti nuo hormonų apsvaigusius paukščiukus bac ir nukrenta prie kojų iš medžio. paimi, paglostai, atsigauna, purpt ir nuskrenda...
QUOTE(Sansara @ 2007 05 14, 18:23)
o kad jį kažkas apkandžiojo - suabejočiau
O žmonių nepuolė? Putos nekrito iš nasrų? Jetau, kaip bijau tokių gyvūnų
QUOTE(Elina @ 2007 05 14, 17:27)
O žmonių nepuolė? Putos nekrito iš nasrų? Jetau, kaip bijau tokių gyvūnų
kaip jis puls. jis nepaeina. šliaužt gali, bet pulti niu niekaip. skristi jie dieną tikrai nebando (kelis kart vaikai iš statybų kieme atnešdavo šikšnosparnius, nei vienas nebėgo, nenuskrido)... kad dantukus šiepė savaime suprantama, nenorėjo, kad kas liestų... kad jie ten į plaukus įsipint gali - marazmų marazmas. nebent netyčia kažkokiu mistiniu būdu vienas per šimtmetį (kaip ir lazda iššauna). o jis ten nelabai ir didelis. kaip gera didelė pelė.
kažkaip aš nesibjauriu jokiais gyvūnais (tik erkių nekenčiu iki sielos gelmių), bet šis nebuvo simpatiškas tik tiek, kad tas snukutis grožiu nespindi...
QUOTE(fotolama @ 2007 05 14, 17:58)
Pirma nuotrauka:
Nu blyn, pas mane toks pat vaizdelis be blykstes. nzn. pAZIUREJUAU I PARAMETRUS. LABAI PANASUS.
QUOTE(valanda @ 2007 05 14, 18:47)
Nu blyn, pas mane toks pat vaizdelis be blykstes. nzn. pAZIUREJUAU I PARAMETRUS. LABAI PANASUS.
cia viskas nuo apsvietimo Nepergyvenk