Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti :)

bigsmile.gif ir as 2 balus gavau !!! clap.gif yahoo.gif yess.gif ploja.gif assa.gif
Atsakyti
sveikinam Sillwio ir jo baliona!! clap_1.gif
ispudinga nuotraukele thumbup.gif

p.s. ir kaip supratau, nauja tema nugaletojas skelbia, taip?
ax.gif

laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Bloga mokine esu blush2.gif bet prabalsuosiu blush2.gif

first.gif Stebukle (pypke)
second.gif Ciburaska
third.gif sansara (saule baloje)
Atsakyti
Sveiki visi,

Aciu visiems balsavusiems 4u.gif ir atsiprasau, kad verciu laukti naujos temos, bet pateisinama priezasti tam turiu smile.gif Esu komandiruoteje Kazachstane. Del to pats net balsuot negaliu - nuotraukos per mobilu interneta cia net neatsidaro. Savo 3 taskus atiduosiu nuotraukai apie apsviesta langa ir skecio seseli. Jinai man istrigo kaip geriausia ideja.
Turiu pasakyti, kad neziurint i sunkia tema visi smarkiai stengesi ir daugeliui pavyko tikrai puikiai. Nelabai ir sugalvosi kazka atrodo. Kaip dar galima saule kitaip parodyt? O vat ideju atsirado. Tai tik dar karta irodo, kad fotografuoja ne fotoaparatas, o fotografas. Sveikinu 4u.gif
Nauja tema... g.gif Gal "Sustok akimirka zavinga...". Kitaip sakant nuotraukos, kuriose matytusi ir butu jauciamas sustabdytas judejimas. Tema tikrai plati. Galima fotografuoti viska, pradedant automobiliu lenktynemis ir baigiant krentanciu ir suduztanciu kiausiniu biggrin.gif Diena, nakti, vakare ar is ryto. Visai nesvarbu. Pagrindine salyga, pagal kuria reiketu vertinti - sustabdytas judesys. Fotoaparatas ir objektyvu komplektas, kaip matot, privalumu neturi.
Sekmes visiems.
Nezinau, kada vel galesiu prisijungti is sito dievo uzmirsto uzkampio.
Atsakyti
Linkėjimai Boratui hihihi.gif
ale jau paprastesnės temos turbūt negalėjai sugalvot doh.gif
Atsakyti
Idomi tema, gerai tiems kas turi judanciu gyvunu smile.gif
O man teks vyrui liept po kambarius begiot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Sillwio ir Dejavu uz balsus 4u.gif .
Tema man pasirode labai idomi. Ale kaip pagautti judesi taip, kad matytusi judesys lotuliukas.gif . Kino juostoje butu paprasciau lotuliukas.gif .

Veluoju, bet noriu ir savo balsus atiduot.

3 taskai Bites majos 5 nuotraukai.Jaisimylejau is pirmo zvilgsnio . Veliau ji man is galvos taip ir neiskrito. Svari,profesionaliai islieta akvarele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
2 taskai sillwio balionas. Issiskyre is visu minimalistiniu sterilumu, nei kiek nedvelkianciu nuobodumu 4u.gif 4u.gif
1 taskas roolys medis. Tas kultinis medis, su kuriuo , matyt, dar ne karta laurus skinsi lotuliukas.gif . Patiko ivaldyta , nepersviesta saule, kompozicija ir niura.

p.s. pavydziu Sillwio kazachstano blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 14 gegužės 2007 - 12:51
radau nerealią nuotrauką mūsų namų darbams thumbup.gif įsižiūrėkit ir pajusit, kaip važiuojat lotuliukas.gif
http://flickr.com/ph...s500/158260109/

P.S. Valanda, 4u.gif

Atsakyti
silwio, aciu uz tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 12, 14:08)
Na va. Kazkas panasaus i tai
user posted image
Siandien uzsiimsiu WB nustatymo ant B lapo paieskomis. Bet man keista, kad automatiskas WB sitaip ispliko. Gal sakau kazkas kitkas cia nagus kaisioja (visu pirma, aisku, mano nezinojimas blush2.gif )

BrAliukai. Paskutini syki klausiu. Daugiau pazadu neikyret. Nu turiu beda. Ar gali dar kas be WB but?
Atsakyti
bigsmile.gif man ir vel gerai nuskilo yess.gif yahoo.gif new_russian.gif visai nemazai balu pririnkau. Na bet sillwio tai su tuo balionu prie saules mane pakerejo biski cool.gif didziausi sveikinimai sillwio thumbup.gif

Na o nauja tema gera manau bus rolleyes.gif lakstysim kaip pablude su fotoaparatais lotuliukas.gif arba metisim viska ka tik galima nufotografuot lotuliukas.gif

O sillwio teks Kazahus lakstancius ant arkliu fotkint doh.gif . Aisku juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 14, 13:54)
BrAliukai. Paskutini syki klausiu. Daugiau pazadu neikyret. Nu turiu beda. Ar gali dar kas be WB but?

Na tikrai nemanau, kad tai WB problema. Isorinis apsvietimas (itariu, kad fotografavai plieskiant skaisciai saulutei) turi tam dideles itakos. Plius, galejai pabandyti ne matricini, o spot nustatyma (nu nemoku paaiskinti lietuviskai, nes terminus zinau tik „uzsienietiskai“ lotuliukas.gif ). Tiesa, tas rankinis WB reguliavimas kazka duoda tik tam momentui, nes baltas lapas diena yra kitoks nei baltas lapas vakare (pvz. prie dirbtinio apsvietimo). Taigi, ji adjustinti reiketu pasikeitus apsvietimui.
Atsakyti