Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2007 05 13, 22:56)
O as tai esu pries bonsus  schmoll.gif Tai juk augalu kankinimas. Ir dar grozimes... Na bet cia tik mano nuomone.  ax.gif

mano irgi tokia nuomone drinks_cheers.gif
nors vakar kaip tik pagalvojau-o kodel man negaila skinti geles ir merkti i vaza g.gif biggrin.gif kazkaip cia taip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 14, 10:21)
Va,pas mane koks "grožis" kol kas  doh.gif  Ir tai dar ne pati "gražiausia" vieta doh.gif  doh.gif  Na,bet aš optimistė biggrin.gif

4u.gif na va pagaliau pamaciau, kad yra it tokiu kaip as rolleyes.gif O tai kaip prisziuri idealiu aplinku, tai unsure.gif Sutik,nengamo, nors nera pas mus sterilu hihihi.gif bet kiekvienas kampelis, kuris darosi vis grazesnis, mums mielas wub.gif Kada nors ir marse juk obelys zydes, ir pas mus bus visur tvarkele biggrin.gif
As jau vakar pasejau siek tiek vienameciu gelyciu. Pasodinau zioveinio ir serenciu daigelius.pasodinau kanas ir kobejas ax.gif Kai viskas suzalios ir suzydes bus glazu 4u.gif Smagu matyti, kad nors ir letais zyngsneliai judu pirmyn thumbup.gif
O pavizdingu aplinku nuotraukos skatina nesedet ziovaujant namuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
labutis merginos,pas mane irgi nesenai buvo problemele kad katinai kaimynu plius dar suniuka mes laikom, visalaik ateina pas mane i kiema savo reikalu gamtiniu atlikti, jau net nezinojau ko griebtis kol nenusipirkau milteliu kurie yra barstomi mazu kiekiu aplink augaliukus gelynus ir tt... tai siuo metu nei viena kate jau nebeeina pas mus savo reikaliuku daryti kadangi tas kvapas labai nepatinka tai katinai daugiau pas mane i kiema neuzsuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 14, 10:42)
4u.gif na va pagaliau pamaciau, kad yra it tokiu kaip as  rolleyes.gif O tai kaip prisziuri idealiu aplinku, tai  unsure.gif Sutik,nengamo, nors nera pas mus sterilu hihihi.gif bet kiekvienas kampelis, kuris darosi vis grazesnis, mums mielas  wub.gif Kada nors ir marse juk obelys zydes, ir pas mus bus visur tvarkele  biggrin.gif 
As jau vakar pasejau siek tiek vienameciu gelyciu. Pasodinau zioveinio ir serenciu daigelius.pasodinau kanas ir kobejas  ax.gif Kai viskas suzalios ir suzydes bus glazu  4u.gif Smagu matyti, kad nors ir letais zyngsneliai judu pirmyn  thumbup.gif
O pavizdingu aplinku nuotraukos skatina nesedet ziovaujant namuose  drinks_cheers.gif

Pilnai sutinku su tavim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Na pas jus jau gražu,o pas mane mišrainė kažkokia kol kas. Ką pasodinau,tai tik laikinai,matysiu kaip auga,kaip atrodo.Kitais metais,o gal dar kitais, mano augaliukai gal jau turės pastovią vietelę.Dabar tik sukuos ir stengiuos kad džiunglių kieme nebūtų. Kai jau pabaigsim vidaus darbus,kibsim į aplinkos gražinimą thumbup.gif Šios vasaros tikslas-kad žiedai maskuotų betvarkę ax.gif Prisodinsiu nasturčių,serenčių... Noriu daug žiedų wub.gif Aš irgi vakar pasodinau dar vieną vijoklinę rožę,kiškiakopūsčius susodinau(jau žydėt pradeda wub.gif ),vienamečių gėlyčių daigelių turėjau,tai sukaišiojau.... Lauksiu žiedelių dabar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 14, 10:21)
...Va,pas mane koks "grožis" kol kas  doh.gif  Ir tai dar ne pati "gražiausia" vieta doh.gif  doh.gif  Na,bet aš optimistė biggrin.gif ...

tai ir svarbiausia, kad esi optimistė ir nesakai, kad "aš čia nieko nemoku ir nieko nesuprantu", o imi ir darai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale lauke 22 silumos karsta.gif
Idomiu jum plepalu, o as einu zolyte pjauti tongue.gif
Jau maciau atejo musu pozeminis draugelis - kurmis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 14, 11:39)
tai ir svarbiausia, kad esi optimistė ir nesakai, kad "aš čia nieko nemoku ir nieko nesuprantu", o imi ir darai mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 14, 11:42)
Ale lauke 22 silumos karsta.gif
Idomiu jum plepalu, o as einu zolyte pjauti  tongue.gif 
Jau maciau atejo musu pozeminis draugelis - kurmis  cool.gif

O tau sėkmės darbeliuose 4u.gif Lėkčiau ir aš,bet negaliu,turiu sėdėt su mažute verysad.gif verysad.gif Ir reikėjo jai apsirgt tokiu metu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 14, 11:42)
...Jau maciau atejo musu pozeminis draugelis - kurmis  cool.gif

perskaičiau "požeminis DRUGELIS" ir pagalvojau - kaip romantiškai Ju.Ju pavadino tą padarėlį lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 14, 09:54)
Agurkams dar ankstoka, kai sužys alyvos tada sėk.  4u.gif

Kadangi knifofija gyveni kuršėnuose tai primesk kad tuose kraštuose viskas vėluoja dvi savaites o kaune jau alyvos žydi
Atsakyti
Tikriausiai daug kas darbuojatės labai rimtai. Aš irgi aplink savo namą tupinėju. Iš po žiemos pas mane užsiveisę gana daug rudbekijų,bet išmesti gaila,tad padariau ištisą ilgą jų eilę,kai sužydės turėtų būt gražu. O šiaip miela darbuotis dėl grožio,tik kad laiko labai maža. be šeštadienio daugiau nebeprieisiu,nes visos dienos dirbamos.
Atsakyti
prudelis ax.gif
user posted image

patvorys su lauravysnemis ax.gif
user posted image
Atsakyti
o aš šiemet "platinsiu" kochiją - stokit į eilę vilnietės lotuliukas.gif - teisingai pernai kažkas buvo sakęs, kad užsisėja ir antrais metais kone kaip piktžoles tenka rauti - pridygo visuose galuose biggrin.gif kol daigiukai mažulyčiai tai dar nepergyvenu, tačiau žinodama, kad jų šaknys paskui būna vešlios, tai sulaukusi stambesnės stadijos (ir suimti jas bus lengviau, nei "špygiukai" dabar) rausiu jas lauk. . .
Rimtai, jei kas norėtumėt, galėsiu išravėjusi atiduoti. Gal kas vienmetę gyvatvorę planuotumėt sodint? mirksiukas.gif
ir šiaip gėlyne radau prisisėjusios augmenijos, sunku beatgaminti kas kur įkišta pernai buvo, žiūrėsiu į ką panašu bus kai vešliau sužels unsure.gif jei nepaaiškės, kad ten kokios piktžolės pasireiškė hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2007 05 14, 12:50)
prudelis  ax.gif ...

kažkaip prūdelio kraštus norėtųsi užmaskuoti g.gif negalvojai apie tai? ar kažką iš augmenijos į vandenį besidriekiančio pasodinti pakraščiais, ar pačią vandens talpą dar gilyn įleisti, ar jei ne gilyn, tai akmenimis kažkaip geriau užmaskuoti kraštelį...
o tarp tų žalių augalų turbūt vienmetes tupdysi spalvingumui išgauti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 gegužės 2007 - 12:10