kaip visada po savaitgalio pusę darbo dienos turiu sugaišti, kol peržiūriu ką prirašę
o prirašę normaliai, nuotraukyčių kiek
Audry, negaliu nepastebėti, kad labai šauniai tvarkaisi
pagarba kuo dideliausia ir dar kai viskas savo rankomis tai tikrai be galo smagu grožėtis
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 13, 19:33)
O dabar truputis bonsų...
O bonsai man sukelia nevienprasmiškas emocijas - viena mano sąmonės dalis suvokia, kad tai vertas pagarbos šimtmečiais puoselėjamas menas, kita dalis priešinasi, bandydama teigti, kad toks sąmoningas augalų žalojimas yra negeras dalykas, tačiau abi tos pusės vistik bonsais grožisi....
QUOTE(makausike @ 2007 05 13, 19:06)
Kazkur forume skaiciau apie augaleli kurio bijo katinai ir sunys, niekaip neberandu ir kaip jisai vadinasi ir kaip jisai auginamas, gal kas pasufleruosite, nes nebeatsiginu kaitinu , visos lysves ir gelynai pazymeti
QUOTE(Audry @ 2007 05 13, 20:46)
ar pavadinimą tikrai teisingai parašei, nes internete nieko nerandu ... Mane irgi katės užpuolę, reiktų kažkaip jas atbaidyti iš savo kiemo. Jei toks augalas egzistuoja, gal tikrai vertas dėmesio
Štai tema apie tą augalą
QUOTE(holiday @ 2007 05 13, 22:21)
...bet vyras sako, kad per mažas surinkimo krepšys. dar niekaip neapsisprendžiam, ar elektrinę, ar benzininę pirkti. šita berods elektrinė. bet jaučiu, kad užknis su laidu tąsytis. nors sklypas nedidelis - 8 arai
...
8 a - ne toks jau ir mažas sklypas, reikia įvertinti kiek jame bus vejos, ar daug augalų vejoje sodinsit, jei paaiškės, kad tektų nemažai tarp augmenijos manevruoti, tai tikrai paprasčiau būtų dirbti su benzinine žoliapjove