Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(makausike @ 2007 05 13, 19:06)
Kazkur forume skaiciau apie augaleli kurio bijo katinai ir sunys, niekaip neberandu ir kaip jisai vadinasi ir kaip jisai auginamas, gal kas pasufleruosite, nes nebeatsiginu kaitinu , visos lysves ir gelynai pazymeti

Jis vadinasi pliektrantas.
O dabar truputis bonsų
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 13 gegužės 2007 - 18:44
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 13, 18:33)
Jis vadinasi pliektrantas.

ar pavadinimą tikrai teisingai parašei, nes internete nieko nerandu ... Mane irgi katės užpuolę, reiktų kažkaip jas atbaidyti iš savo kiemo. Jei toks augalas egzistuoja, gal tikrai vertas dėmesio g.gif
Atsakyti
Labas, labai noerciau suzinoti apie rododendrus, kaip jie dauginasi ir is ko isauginami?Gal kas zinot????
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2007 05 13, 20:46)
ar pavadinimą tikrai teisingai parašei, nes internete nieko nerandu ... Mane irgi katės užpuolę, reiktų kažkaip jas atbaidyti iš savo kiemo. Jei toks augalas egzistuoja, gal tikrai vertas dėmesio  g.gif

Sia tema irgi jau sneketa 1000000 kartu blush2.gif Net tema atskira Flora forume yra mirksiukas.gif
paskutini karta rasau apie cimžiedą 4u.gif
Apie rododedrus irgi atskira tema yra mirksiukas.gif

Knifofija, be komentaru wub.gif O kainytes ju galima suzinot, nors apytiksliai ax.gif Turiu didele sena knyga apie bonsu auginima, norim patys uzsiauginti, bet vis pavasari pamirstam doh.gif blush2.gif Bet pagalvojus, kad jei norisi aplinka sutvarkyti per viena diena, tai bonsu auginimas reikalauja desintmeciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2007 - 20:14
Bonsai Knifofijos nuotraukuose thumbup.gif bet man tik paziuret grazu,pati netureciau kantrybes augint schmoll.gif o ir per sena jau lotuliukas.gif nebespeciau uzaugint...
Dar norejau pagirt Audry gelynus wub.gif wub.gif galvojau saviskiu ka idet,bet po sitokiu grozybiu - blush2.gif ax.gif bijau apsijuokt doh.gif
Atsakyti
O jau bonsų gražumėlis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Audry gėlynai wub.gif nerealiai gražu thumbup.gif
merginos, pasidalinkit patirtimi apie žoliapjoves. aš va galvoju apie šitą: http://www.bosch-ira...o...&category=3

bet vyras sako, kad per mažas surinkimo krepšys. dar niekaip neapsisprendžiam, ar elektrinę, ar benzininę pirkti. šita berods elektrinė. bet jaučiu, kad užknis su laidu tąsytis. nors sklypas nedidelis - 8 arai g.gif

per savaitgalį jau beveik galutinai susidėliojau mintyse sklypuko išplanavimą thumbup.gif dar mėtausi dėl vejos įrengimo doh.gif kažkaip nepasitikiu savo jėgomis. o jei blogai ką padarysiu, bus negraži veja. kiek įdomu kainuoja jos įrengimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 13, 20:30)
galvojau saviskiu ka idet,bet po sitokiu grozybiu - blush2.gif  ax.gif bijau apsijuokt  doh.gif

Tik jau neprisigalvok baimiu biggrin.gif . Dek savo pruda, visus patvorius, gi neturi buti visu vienodai, pas vienas viena grazu, pas kitas - kita 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 13, 21:10)
Sia tema irgi jau sneketa 1000000 kartu  blush2.gif Net tema atskira Flora forume yra  mirksiukas.gif
paskutini karta rasau apie cimžiedą  4u.gif
Apie rododedrus irgi atskira tema yra  mirksiukas.gif

Knifofija, be komentaru  wub.gif O kainytes ju galima suzinot, nors apytiksliai  ax.gif Turiu didele sena knyga apie bonsu auginima,  norim patys uzsiauginti, bet vis pavasari pamirstam  doh.gif  blush2.gif Bet pagalvojus, kad jei norisi aplinka sutvarkyti per viena diena, tai bonsu auginimas reikalauja desintmeciu  ax.gif

Kainytės tai labai neblogos, pradėti formuoti buvo pardavime, tai nuo 400 iki 2500. O suformuotų tai pradžia turbūt apie 10 000, nes buvo ir šimtamečių. Pats seniausias berods 200 metų senumo, bet nepasakysiu kuris iš jų. Nes nuo tokio gražumo akys apraibo. Iš vis eksponatų buvo virš dviejų šimtų.
Atsakyti
O as tai esu pries bonsus schmoll.gif Tai juk augalu kankinimas. Ir dar grozimes... Na bet cia tik mano nuomone. ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,

Nuotraukos wub.gif wub.gif Ir Audry gėlynai wub.gif ir bonsai thumbup.gif tas kur žydi, tai kažkas nerealaus wub.gif
Atsakyti