Audry labai gražiai susitvarkyta
O kas ten viduryje alpiniariumo tas pilkas augaliukas, labai įspūdingai atrodo, niekaip neįžiūriu...
Man Audry pirmoji nuotrauka labai graži. Mėgstu, kai gėlių neprisodinta "kuo daugiau ir kuo įvairiau" Čia kaip tik didesni tų pačių augaliukų ploteliai, ir sudėliota gražiai
Įdomu,kada jūs planuojat savo gėlynus paįvairint vasariniais augaliukais,man dar vis baugu ką nors vasariško sodint lauke,kad kokia šalna visko nesunaikintų...
QUOTE(allegro @ 2007 05 13, 08:42)
Įdomu,kada jūs planuojat savo gėlynus paįvairint vasariniais augaliukais,man dar vis baugu ką nors vasariško sodint lauke,kad kokia šalna visko nesunaikintų...
Ai, aš tai šian viską pernešiu į lauką Taip ir taip balkone viskas stovi, jau užsigrūdino ir kobėjos, ir kanos O vienmetes irgi žadu ant dienų pasėti, gal net šiandien, jei spėsiu. O jei jau ir bus šanos , tai uždengsiu.
Nematau problemos
Audry,tikrai labai gražiai tvarkaisi
Manau dar anksti,kanus reikia sodinti,kai jau praein šalnų pavojus
Aš irgi labai noriu trešnės ir aktinidijos. Labai noriu svyrančio šermukšnio,tik dar anksti apie tai galvot.Bijau medelių prisisodint kol tokia betvarkė.Gėlytės kitaip.Matysiu kas auga pas mane,bus lengviau atsirinkt,kai jau pradėsiu gražintis
Vakar lietus mano visus planus sugadino Nieko nepasidariau ką buvau susiplanavus. Nu gal šiandien pavyks. Geros ir jums dienikės
QUOTE(damute31 @ 2007 05 12, 16:39)
sakykit o kanas jau galima sodinti
Manau dar anksti,kanus reikia sodinti,kai jau praein šalnų pavojus
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 12, 16:46)
O obelis tai visas išpjoviau,jau ligotos buvo,sakiau naują pasisodinsiu,o šiaip tai pas kaimynę jų daug,tai galiu imti,tik kad nevalgome palikau tik jauną kriaušę,vyšnią,kelias slyvas.Norėčiau trešnės bet paskaičiau čia kad prastai prigyja tai bijau sodinti,nes aš tai jokio supratimo apie tai neturiu.
Dar noriu to nuleipusio medelio,nežinau pavadinimo bet kur šakos į apačią auga.Žodžiu pirma noriu kad žolė gerai suaugtų ir graži būtų o paskui jau visą kitą sodinsiu
Dar noriu to nuleipusio medelio,nežinau pavadinimo bet kur šakos į apačią auga.Žodžiu pirma noriu kad žolė gerai suaugtų ir graži būtų o paskui jau visą kitą sodinsiu
Aš irgi labai noriu trešnės ir aktinidijos. Labai noriu svyrančio šermukšnio,tik dar anksti apie tai galvot.Bijau medelių prisisodint kol tokia betvarkė.Gėlytės kitaip.Matysiu kas auga pas mane,bus lengviau atsirinkt,kai jau pradėsiu gražintis
Vakar lietus mano visus planus sugadino Nieko nepasidariau ką buvau susiplanavus. Nu gal šiandien pavyks. Geros ir jums dienikės
Negirdėjot, lietaus nenusimato šiandien ir ryt? Kitą savaitę neturėsiu kada, tai galvoju, gal šiandien piktžoles išpurkšti?
Papildyta:
Pavadinimo nežinau Bet labai greitai plečiasi
Papildyta:
Aš savo begonijas (kur foto buvau įdėjusi) jau savaitę laiko į vidų nenešu...
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 05 12, 20:26)
O kas ten viduryje alpiniariumo tas pilkas augaliukas, labai įspūdingai atrodo, niekaip neįžiūriu...
Pavadinimo nežinau Bet labai greitai plečiasi
Papildyta:
QUOTE(allegro @ 2007 05 13, 07:42)
Aš savo begonijas (kur foto buvau įdėjusi) jau savaitę laiko į vidų nenešu...
Na ir pabendravot šauniai, kol aš pasivažinėjau po Alytų, labai daug bonsų prifotkinau vėliau imesiu foto, o dabar išlekiu daržan, nes oras geras, reikia pasispaust, nes atsilikau nuo grafiko
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 13, 08:04)
Na ir pabendravot šauniai, kol aš pasivažinėjau po Alytų, labai daug bonsų prifotkinau vėliau imesiu foto
Labai graži buvo paroda Ypač lietuviški medeliai
Prasau pagalbos, gal kas pakonsultuos kaip auginti kanas, siandien sodo kaimyne kokia desim didziuliu kelmu dave, o as apie jas nieko nezinau tik kad opios salnoms ir kad auga aukstos .Aciu bus labai
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 12, 15:46)
Norėčiau trešnės bet paskaičiau čia kad prastai prigyja tai bijau sodinti,nes aš tai jokio supratimo apie tai neturiu.
Nu kad jos tikrai nelepios Gal šaknys buvo padžiūvę, jei pirkta mugėje, ar dar koks biesas, bet mums dar taip nėra pasitaikę kad neprigytų (bet mes sodinam su žemių guzu).
Kazkur forume skaiciau apie augaleli kurio bijo katinai ir sunys, niekaip neberandu ir kaip jisai vadinasi ir kaip jisai auginamas, gal kas pasufleruosite, nes nebeatsiginu kaitinu , visos lysves ir gelynai pazymeti