Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Audry labai gražiai susitvarkyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas ten viduryje alpiniariumo tas pilkas augaliukas, labai įspūdingai atrodo, niekaip neįžiūriu... g.gif
Atsakyti
Man Audry pirmoji nuotrauka labai graži. Mėgstu, kai gėlių neprisodinta "kuo daugiau ir kuo įvairiau" schmoll.gif Čia kaip tik didesni tų pačių augaliukų ploteliai, ir sudėliota gražiai wub.gif
Atsakyti
Įdomu,kada jūs planuojat savo gėlynus paįvairint vasariniais augaliukais,man dar vis baugu ką nors vasariško sodint lauke,kad kokia šalna visko nesunaikintų...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 13, 08:42)
Įdomu,kada jūs planuojat savo gėlynus paįvairint vasariniais augaliukais,man dar vis baugu ką nors vasariško sodint lauke,kad kokia šalna visko nesunaikintų...

Ai, aš tai šian viską pernešiu į lauką 4u.gif Taip ir taip balkone viskas stovi, jau užsigrūdino ir kobėjos, ir kanos biggrin.gif O vienmetes irgi žadu ant dienų pasėti, gal net šiandien, jei spėsiu. O jei jau ir bus šanos blink.gif , tai uždengsiu.
Nematau problemos irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2007 - 09:31
Audry,tikrai labai gražiai tvarkaisi thumbup.gif

QUOTE(damute31 @ 2007 05 12, 16:39)
sakykit o kanas jau galima sodinti 

Manau dar anksti,kanus reikia sodinti,kai jau praein šalnų pavojus smile.gif
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 12, 16:46)
O obelis tai visas išpjoviau,jau ligotos buvo,sakiau naują pasisodinsiu,o šiaip tai pas kaimynę jų daug,tai galiu imti,tik kad nevalgome  blush2.gif  palikau tik jauną kriaušę,vyšnią,kelias slyvas.Norėčiau trešnės bet paskaičiau čia kad prastai prigyja tai bijau sodinti,nes aš tai jokio supratimo apie tai neturiu.  schmoll.gif
Dar noriu to nuleipusio medelio,nežinau pavadinimo  blush2.gif  bet kur šakos į apačią auga.Žodžiu pirma noriu kad žolė gerai suaugtų ir graži būtų o paskui jau visą kitą sodinsiu 

Aš irgi labai noriu trešnės ir aktinidijos. Labai noriu svyrančio šermukšnio,tik dar anksti apie tai galvot.Bijau medelių prisisodint kol tokia betvarkė.Gėlytės kitaip.Matysiu kas auga pas mane,bus lengviau atsirinkt,kai jau pradėsiu gražintis biggrin.gif

Vakar lietus mano visus planus sugadino verysad.gif Nieko nepasidariau ką buvau susiplanavus. Nu gal šiandien pavyks. Geros ir jums dienikės mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negirdėjot, lietaus nenusimato šiandien ir ryt? Kitą savaitę neturėsiu kada, tai galvoju, gal šiandien piktžoles išpurkšti?
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 05 12, 20:26)
O kas ten viduryje alpiniariumo tas pilkas augaliukas, labai įspūdingai atrodo, niekaip neįžiūriu... g.gif

Pavadinimo nežinau blush2.gif Bet labai greitai plečiasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(allegro @ 2007 05 13, 07:42)

Aš savo begonijas (kur foto buvau įdėjusi) jau savaitę laiko į vidų nenešu...
Atsakyti
Na ir pabendravot šauniai, kol aš pasivažinėjau po Alytų, labai daug bonsų prifotkinau vėliau imesiu foto, o dabar išlekiu daržan, nes oras geras, reikia pasispaust, nes atsilikau nuo grafiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2007 05 13, 10:55)
Negirdėjot, lietaus nenusimato šiandien ir ryt? Kitą savaitę neturėsiu kada, tai galvoju, gal šiandien piktžoles išpurkšti?

pas mus tai lija verysad.gif (Klaipedos kraste)
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 13, 08:04)
Na ir pabendravot šauniai, kol aš pasivažinėjau po Alytų, labai daug bonsų prifotkinau vėliau imesiu foto

Labai graži buvo paroda thumbup.gif Ypač lietuviški medeliai wub.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos, gal kas pakonsultuos kaip auginti kanas, siandien sodo kaimyne kokia desim didziuliu kelmu dave, o as apie jas nieko nezinau tik kad opios salnoms ir kad auga aukstos ax.gif .Aciu bus labai
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 12, 15:46)
Norėčiau trešnės bet paskaičiau čia kad prastai prigyja tai bijau sodinti,nes aš tai jokio supratimo apie tai neturiu.  schmoll.gif

Nu kad jos tikrai nelepios schmoll.gif Gal šaknys buvo padžiūvę, jei pirkta mugėje, ar dar koks biesas, bet mums dar taip nėra pasitaikę kad neprigytų (bet mes sodinam su žemių guzu).
Atsakyti
Kazkur forume skaiciau apie augaleli kurio bijo katinai ir sunys, niekaip neberandu ir kaip jisai vadinasi ir kaip jisai auginamas, gal kas pasufleruosite, nes nebeatsiginu kaitinu , visos lysves ir gelynai pazymeti
Atsakyti