Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 25, 17:16)
O laiskam auginam cesnakinius svogunus  thumbup.gif Jie daugiameciai ir laikus jau valgom nuo kovo men  tongue.gif Iki velyvo rudens, nupjauni juos, o jie vel atauga ir skonis svelnesnis uz svoguninius laiskus, ir joks brudas ju nepuola  ax.gif

aha, man sitie irgi labiau thumbup.gif ir graziau atrodo patiekaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 05 25, 21:25)
O aš šiandien buvau Dauparų medelyne, tai labai patiko ir kainos tikrai normalios... ir augalų pasirinkimas nemažas  thumbup.gif

man ir Dauparu medelynas patinka thumbup.gif kai vaziuoju is KLP visada ussuku i si medelyna wub.gif
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2007 05 25, 12:50)
Siauliuose girdejau pliatkus kad svoguneliai 30 litu kilogramas kainuoja

as cia ne i tema, bet kaip smagu skaityti kai apie siaulius rasot wub.gif pati esu siauliete, tik treti metai kaip gyvenu Grg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 05 26, 01:31)
as cia ne i tema, bet kaip smagu skaityti kai apie siaulius rasot  wub.gif pati esu siauliete, tik treti metai kaip gyvenu Grg  ax.gif

Grg - Gargždai? Ar Grigiškės? Ar Grigaičiai? biggrin.gif
Jei pirmasis variantas, tai ne per seniausiai turėjote įspūdingos krušos pasirodymą??? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 25, 18:16)
O laiskam auginam cesnakinius svogunus  Jie daugiameciai ir laikus jau valgom nuo kovo men  Iki velyvo rudens, nupjauni juos, o jie vel atauga ir skonis svelnesnis uz svoguninius laiskus, ir joks brudas ju nepuola 

Mes irgi turim žieminių,tik jų laiškai tokie kaip kitų svogūnų ax.gif O apie kokius kalbi žinau,jie thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(ilonadz @ 2007 05 25, 21:39)
pas mus tai virtuvė pusrusyje tai kiekviena pavasarį sulaukiame skruzdėlių tai aš takus priberiu cinamono ir iškeliauja iki kito pavasario.Kitą pavasarį vėl sugrįžta, o šiltnamyje tai citrinos žievelių padėlioju irgi padeda. o dar papasakosiu anekdotą viena bobutė kažkur nugirdo kad skruzdės bijo kavos tirščių tai vis išgeria kavą ir tirščius susiberia paskui supylė šiltnamyje tai viso kaimo skruzdės suėjo, maty bobutė nedasigalvojo kad kavą geria su cukrumi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tai geras doh.gif

QUOTE(damute31 @ 2007 05 26, 01:31)
as cia ne i tema, bet kaip smagu skaityti kai apie siaulius rasot  wub.gif pati esu siauliete, tik treti metai kaip gyvenu Grg 

Malonu sutikt žemiečių biggrin.gif 4u.gif

Merginos,aš vėl šaukiu help.gif help.gif Padėkit,mano migdolą kažkas užpuolė verysad.gif Lapeliai sukasi.Pažiūrėjau,ogi kaip voratinkliukai tokie,o viduj voriukas blink.gif Ar tai voratinklinė erkutė? g.gif Kuo geriausia purkšti???Ir hortenzijų lapai sukasi unsure.gif
Atsakyti
Ziurekit, va kaip graziai galima sudeti malkas thumbup.gif
user posted image
Maciau tokiu budu buvo sudetos net 4. Ir labai liuks atrode. Salia pasodino i vazona vijokli, tai dar jis ir grazia papuose malkytes 4u.gif

O cia gal kas pamenat, buvo kalba apie kruma, kuriuo storos saknys eina po zeme, ir islenda belekur doh.gif Tik saket, kad zydi geltonai, o pas mane su saknim ta pati problema, tik zydi melynai g.gif Gal kas zino pavadinima sio krumelio ax.gif
user posted image
Atsakyti
kažin kaip čia šiandien rytinė audra kaune ar daug nuostolių gėlynams padarė, pas mus tai pavėsinę sugriovė bnepastaisomai ir paklergonijas nudraskė, bet džiaugiuosi kad žaibas kur neitrenkė, jau tai baisu buvo žemė su dangum maišėsi
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 05 26, 14:16)
kažin kaip čia šiandien rytinė audra kaune ar daug nuostolių gėlynams padarė, pas mus tai pavėsinę sugriovė bnepastaisomai ir paklergonijas nudraskė, bet džiaugiuosi kad žaibas kur neitrenkė, jau tai baisu buvo žemė su dangum maišėsi

blink.gif blink.gif Mes skaitosi kauno raj. gyvenam - ne laselio nenukrito blink.gif Pirma kart girdziu apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 05 11, 13:16)
g.gif
·www.rojaussodai.lt/straipsnis.php?id=593,573

·www.aplinkotvarka.asa.lt

·www.apzeldinimas.tinklalapiai.lt

·www.zalios.atspace.com

·www.mano-nami.lt/index.php?page=aplinka

·www.augalai.lt/augalai.php?id=3

·www.sodui.lt/prad o.php

·http://www.rojaussodai.lt/tema.php?s=103

·http://www.veja.lt/

·http://www.botanikos-sodas.vu.lt/lt/index.php

gal ir senos nuorodos...ale net nebepamenu kur buvau, ką mačiau doh.gif
Papildyta:
ups..... kažkodėl niekas neatsidaro  blush2.gif  cool.gif

Naujoke esu, kol kas savo kieme pati nieko neuzsiauginusi, bet intensyviai renku info lotuliukas.gif

Labai graziu veju, alpinariumu, augalu pas jus temoje maciau - saunuoles wub.gif Man apskritai moteris visada asocijuojasi su gelemis wub.gif

Idedu dar viena nuoroda i geles.

QUOTE(nengamo @ 2007 05 23, 18:32)
Svyrančias pelargonijas mirksiukas.gif

Labai graziai atrodo pelargonijos kompozicijoje kartu su bakopomis, gebenemis, pilkos spalvos (nezinau pavadinimo, bet pernai auginau) svyranciom vienmetem zolem, kitos spalvos pelargonijom.
Cia truputi apie geliu kompozicijas.
Atsakyti
Sendien namuose radau toki sena metalini arbatini....ir pagalvojau ka cia dabar su juo padarius?Ismest ar pasilikt? g.gif NA vaizdelis dar neprastas lotuliukas.gif Tai sumasciau u jo vidu gele pasodint kokia tystancia nedidele.O poto pamasciau jei yra arbatinis tai ir puodeliu reikia rolleyes.gif...o ten pasodint po kokia maza gelyte ir padet lauke ant stalo ax.gif lotuliukas.gif vo mano ideja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2007 05 26, 18:10)
Sendien namuose radau toki sena metalini arbatini....ir pagalvojau ka cia dabar su juo padarius?Ismest ar pasilikt? g.gif  NA vaizdelis dar neprastas  lotuliukas.gif Tai sumasciau u jo vidu gele pasodint kokia tystancia nedidele.O poto pamasciau jei yra arbatinis tai ir puodeliu reikia  rolleyes.gif...o ten pasodint po kokia maza gelyte ir padet lauke ant stalo  ax.gif  lotuliukas.gif  vo mano ideja... blush2.gif

pasirodykkas gavos, labai smalsu
Atsakyti
Sendien namuose radau toki sena metalini arbatini....ir pagalvojau ka cia dabar su juo padarius?Ismest ar pasilikt? g.gif 

Tai gi visad is seno galima padaryti nauja mirksiukas.gif dekoruok ji kaip nors bigsmile.gif Gelytes dar graziau tokiam atrodys biggrin.gif
Atsakyti
Sendien namuose radau toki sena metalini arbatini....ir pagalvojau ka cia dabar su juo padarius? Tai sumasciau u jo vidu gele pasodint kokia tystancia nedidele.O poto pamasciau jei yra arbatinis tai ir puodeliu reikia  rolleyes.gif...o ten pasodint po kokia maza gelyte ir padet lauke ant stalo  ax.gif  lotuliukas.gif  vo mano ideja... blush2.gif

idėja nereali! thumbup.gif Šaunuolė! smile.gif Labai norisi pamatyti, kaip ji realizuosis! smile.gif
Prašom nepamiršt parodyti mirksiukas.gif
Aš tai (žioplė) buvau sugalvojus tą patį su skilusiu moliniu arbatinuku, bet deja, pašalo ir... suskilo visiškai.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 26 gegužės 2007 - 19:12