Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(išdykėlė @ 2007 05 24, 22:50)
Aš šiandien naujų daugiamečių augaliukų (miniatiūrinių) nusipirkau gelžinkelio turguje  ax.gif Dar mačiau ko noriu, bet kitus pirksiu po sekmadienio (apgaudinėju save - atrodo kad mažiau pinigų išleisiu).

nono.gif neerzink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 24, 23:21)
nono.gif neerzink  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš tai šiltamyje vienmečių vijoklinių prisisėjau, šian nuvažiavau palaistyt - užaugę didžiausi augalėliai, verkiant reikia išnešt laukan, ale gi bėda.......neįsivaizduoju, kur sodint!!! doh.gif
Atsakyti
Ju-Ju,graži tavo azalija wub.gif Mano rododendras irgi jau pradeda žydėt. Buva jau ir viltį praradus žiedelių sulaukt doh.gif Imesiu fotkę,kai išsiskleis žiedeliai biggrin.gif

Mano mažoji šiandien užragavo priemonės nuo uodų verysad.gif Kol braškes laisčiau,sūnus nenužiūrėjo doh.gif verysad.gif Važiavom į ligoninę,skranduką plovė verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 24, 23:39)
Mano mažoji šiandien užragavo priemonės nuo uodų verysad.gif Kol braškes laisčiau,sūnus nenužiūrėjo doh.gif  verysad.gif Važiavom į ligoninę,skranduką plovė verysad.gif  verysad.gif

o siaube....sad.gif( kaip ji sugebėjo? prisipurškė?
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 24, 23:43)
o siaube....sad.gif( kaip ji sugebėjo? prisipurškė?

Ten tepamas toks,kaip dezodorantas... Tai paragavo doh.gif verysad.gif Ir padėjau atrodo taip,kad nerastų,bet... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 24, 23:50)
Ten tepamas toks,kaip dezodorantas... Tai paragavo doh.gif  verysad.gif  Ir padėjau atrodo taip,kad nerastų,bet... verysad.gif  verysad.gif

dieve, vargsiuke..sad.gif ot skanesta rado.. ten gi net nepatraukli ta pakuote..
na, laikykites! console.gif
svarbu nesualergizavo kaip nors baisiai.

Lbnkt!
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 24, 22:39)
Mano mažoji šiandien užragavo priemonės nuo uodų verysad.gif Kol braškes laisčiau,sūnus nenužiūrėjo doh.gif  verysad.gif Važiavom į ligoninę,skranduką plovė verysad.gif  verysad.gif

Oi kaip suprantu - mūsiškis pernai žiurkių nuodų paragavo ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 25, 08:37)
Oi kaip suprantu - mūsiškis pernai žiurkių nuodų paragavo ...  doh.gif

scare.gif daug privalgė??? o ka darėt?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 25, 00:00)
dieve, vargsiuke..sad.gif ot skanesta rado.. ten gi net nepatraukli ta pakuote..
na, laikykites!  console.gif
svarbu nesualergizavo kaip nors baisiai.

Ačiū 4u.gif Atrodo gerai viskas wub.gif

QUOTE(ADA @ 2007 05 25, 08:37)
Oi kaip suprantu - mūsiškis pernai žiurkių nuodų paragavo ...  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Siaubas unsure.gif Jėzau,kaip reikia saugot visokius nuodus ir trąšas nuo vaikų unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 24, 21:21)
aš tai prisipirkau iš sėklyčių.. Ramunėlių, čiobrelį, laumenę, linų, krokų, žemuogyčių, levandos dar šiltamyje dygsta:)
Dar kai ką iš tėvų sodo kaimynės, brolienės, bendradarbių gavau:)
Čia kai pradedi žaist, paskui ima ir paaiškėja, kad nebėra laisvų plotų visom grožybėm pasodint!  doh.gif  biggrin.gif

man tai iš visų sudygo tik ramunėlės, net astrai šiemet nedygo kur buvo paprasčiausia prisiauginti šiemet iš kelių rūšių nedygo nė viena.o taip gaila nes zinijas ir astras tai labiausiai myliu teks turguj pirkti
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 25, 09:05)
Ačiū 4u.gif Atrodo gerai viskas wub.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Siaubas unsure.gif  Jėzau,kaip reikia saugot visokius nuodus ir trąšas nuo vaikų unsure.gif  doh.gif

Saunu kad jokios alergijos ar komplikaciju nera mazikei, mano tai buvo mamos plecianciu vaistu prigerusi , buvo sirdeles darbas labai suletejes galvojau isdurnesiu.....
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 24, 22:00)
Buvau kelioms valandoms nulėkus, bjaurybės uodai tik sukandžiojo kol nuo skruzdžių antplūdžio gelbėjau obelis ir gėlyną  doh.gif

Papasakok ir man kaip nuo skruzdžių apsiginti, nebežinau ką daryti doh.gif doh.gif
Atsakyti